Şimdi Ara

Vista Ready Boost mu(Usb Bellek)?Ekstra Ram mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pcmde vista kurulu.Ramim 512mb ve biraz yavaş çalışıyor.Vistanın bildiğimiz gibi ready boost özelliği var.Şimdi 2gb flash bellek alıp ready boost olarak mı kullansam yoksa 1gb ddr 400mhz ram mi alsam?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13195 58 YTL
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30418 13 YTL

Sizce Hangisi? Arada Fazlaca Bir Fiyat Farkı Var?Hangisi Daha İyi Performans Sağlar?(Oyunda Oynuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirral -- 4 Ağustos 2008; 12:41:51 >

• ready boost sık kullandığın programların daha hızlı açılmasını sağlar tam olarak ram görevi yapmaz oyun için ram takviyesi daha iyi olur bence. flash belleği sürekli takılı tutarsanız ısınır ve bozulabilir ramde böyle bir problem olmaz
  • Öncelikle 512MB Ram ile Vista kullanmanız bile büyük hata...XP ye dönmenizi tavsiye ederim..yok illa Vista diyorsanız kesinlikle Ram takviyesi yapın, USB belleklerle olacak iş değil bu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

Öncelikle 512MB Ram ile Vista kullanmanız bile büyük hata...XP ye dönmenizi tavsiye ederim..yok illa Vista diyorsanız kesinlikle Ram takviyesi yapın, USB belleklerle olacak iş değil bu....

Evet. USB Bellekler farklı görev için kullanılır RAM görevi yapmaz.

Bu arada 512 MB ile Vista..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

ready boost özelliğine sahip flash belleklerde usb port üzerinden vista tarafından ekstra bellek olarak kullanılabiliyor.

Ama bende tüm arkadaşlar gibi bunun gerçek bir ram performansı vereceğini düşünmüyorum.

Görünen köy kılavuz istemez. Hiçbir ikame ürün aslının yerini tutmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

ready boost özelliğine sahip flash belleklerde usb port üzerinden vista tarafından ekstra bellek olarak kullanılabiliyor.

Ama bende tüm arkadaşlar gibi bunun gerçek bir ram performansı vereceğini düşünmüyorum.

Görünen köy kılavuz istemez. Hiçbir ikame ürün aslının yerini tutmaz.

Hmm. Flash belleklerle pek işim olmadığı için belleklerin bu özelliği bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkürler

• Yardımlar için Teşekkürler.1gb ram aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.