Şimdi Ara

vista service pack 2 yükleme hakkında ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım da vista sp1 yüklü fakat bazı oyunlar minimum sp2 istiyor bu yüzden yükseltme yapmam lazım.Denetim masasındaki Windows Update'de sp2'yok.Bende microsoftun sitesinden elle indirdim.Söylemek istediğim şu,elektrik kesintisi gibi olumsuzluklar olmazsa düzgün yüklenir mi ?Bilgisayarımda önemli belgeler var fakat yedek alacak yer yok.

Şimdiden teşekkürler.

• evet yüklenir. herhangibir elektrik kesintisi yada problem ile karşılaşırsanız sisteminiz geri yüklenir. dosya kaybına uğramazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

evet yüklenir. herhangibir elektrik kesintisi yada problem ile karşılaşırsanız sisteminiz geri yüklenir. dosya kaybına uğramazsınız.

Eyvallah hocam,bir de kurulum ne kadar uzun sürüyor ? 1,2 saat olur mu ?
  • 30 dk ile 90 dk arasında sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

30 dk ile 90 dk arasında sürer.

Peki hocam sizce sp1'den sp2'ye yükseltmelimiyim?

Kusura bakma çok soru sordum
  • aynen şu yüklemeyi anlatıcak arkadaş varsa şimdiden teşekür ediyorum indirdikte nesıl kuarcaz malum msn bile kurlulmuyo sp2 lazım dıyo yüklede öyle gel diyo
  • Nasil olmaz yahu ben eskiden vista kullanirken update bolumunde sp2 guncellemesi cikiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de format attım ama attığıma pişmanım. SP1 yüklendi görünüyor ama tekrar yüklemek istiyor ve SP2yi yüklemek istedim ama sp1 yükleyin diyor anlamadım gitti. Bu neden böyle hata verir ki? Ofis yazılımı yüklemem lazım bundan ötürü yükleyemiyorum, tezim yarım kaldı valla. Orijinal vista kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.