ARKADAŞLAR BEN GTA 4 OYNAMAK İSTİYORUM VE BUNUN İÇİN DE VİSTADA SP1 YÜKLÜ OLMASI GEREKİYORMUŞ.SP1'İ İNDİRDİM VE ENGLİSH LANGUGE PACK DE İNDİRDİM. REGİONAL AND LANGUAGE OPTİONS'DAN İNGİLİZCE YAPTM.İŞLETİM SİSTEMİM DE SP1 CRACKLİ VE LİSANSLI GÖRÜNÜYOR.AMA HALA RESİMDEKİ HATAYI VERYİOR.KAFAYI YİCEM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER RESİM GÖRÜNOMU BİLMİORUM FORUNLARLA FAZLA HAŞIRNEŞİR OLMADIĞIM İÇİN GÖZÜKEN HATAYI DA YAZAYM: windows vista service pack 1 cannot be installed on your computer because language of windows vista you have installed is not supported or you have installed a language pack that is not supported.
Türkçesini indir
Hocam Kota sorunum olmasa dediğini çoktan yapmıştm.Ben bu elimdeki eng service pack 1'i nasıl değerlendirebilirim bu soruna karşılık onun için yardım et
İşletim sistemin Türkçeyse Servis Paketini farklı dilde indirmen işe yaramaz diye biliyorum. Kota sorunum var diyorsun ama mecburen ya öbür ayı bekleyeceksin ya da gidip kotasız bir bağlantıdan indirip dvd'ye çekip yükleyeceksin.
Diğer arkadaşların da cevaplarını bekle istersen belki bilmediğimiz bir yolu olabilir.
hımm.teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme