Şimdi Ara

Vista Ultimate SP1 Realtek HD Audio Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizustu bilgisayarıma Vista Ultimate SP1 kurdum, tum donanımlarım uyumlu gorunmesine ragmen.. ses driverinda sorun yasıyorum...

En son driveri da yuklesem sistemle verilen Vista dirverini da yuklesem sorun devam ediyor...

Ses Kartını Vista iki sekilde tanıyor..

1. High Definition Audio Driver ... windows kendi yazılımını yukluyor...

2. Realtek HD Audio Driver.... Realtek in HD Audio Codec lerinden denedıkleerim...

fakat her iki sekilde ses 2 3 dk calısıyor. media player da muzık dinlerken falan tık edioyor gidiyor... bazen sag alt kosede sound device setting isaretinde carpı cıkıyor ses komple gidiyor

bazen ise ses kartı calısıyor gorunuyor... Ritime gore artan azalan sesi gorebiliyorum... ama ses yok....

Xp Sp2 de hiç bi sorunum yoktu.... sp3 yukledım bulamadıgım bir update ten sonra sonra seste buna benzer bi sorun yasadım... cozum bulamamıstım...
    Vista ya gectim aynı sorun devam ediyor...

Cevaplarınız bekliyorum... Biraz uzun oldu ama durumu oldugu gibi anlatmayı daha uygun buldum...

Tesekkurler

• aynı sorunu bende yaşıyorum...garip ses gidip gelmeler oluyo??
  • up
  • ftp://61.56.69.18/pc/audio/Vista_R213.exe bunu dene. ilk kurulumda kendisi mevcut sürücüyü kaldıracak pc kapanıp açılacak sonra tekrar kuracaksın.

yukardaki link hata verirse TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Ocak 2009; 2:03:12 >
  • 2.13 u de denemıstım.. tekrar denedım aynı sorun devam etmekte...

onerileri bekliyorum, boyle bi durumla karsılasan yok mu? yoksa bu donanımsal bir arızamı, donanoımsal ise neden XP de bu durumlar karsılasmıyordum
  • ftp://202.65.194.211/pc/audio/Vista_R214.exe birde bu linkdekini deneyin...
  • 2.14 daha bugun gelmıs bide onu deneyelim bakalım umarım sorunu bu cozer...

deniyorum
  • 2. 14 te de sorun devam ediyor.

Bilgilerinize... baska bi fikri olan varsa cok memnun olucam.. .sevgilerle
  • dayanamadım vistayı kaldırıp tekrar xp ye dondum sp2 kurdum hatta ve anlamadıgım bi sekilde artık xp sp2 de bile aynı sorun devam edioyor...

Ses calısıo gorunuyor ama ses gelimıyor....driver bi yuklu bi degil... anlam veremedım...

sanırım servise gondermek zorunda kalıcam ama bilgisayarsız kalmak istemedigimden acaba bi cozum bulabilirimiyim die sorup duruorum...

Tesekkurler
  • Aynı ses kartını bende kullanıyorum. Hiç bahsettiğiniz gibi bir hata almadım. Bi teknik servis görünecek gibi size. Yardımcınız olsun. Kolay gelsin....
  • doğru sürücüleri yükleyip problem yaşıyorsanız sorununuz donanımsaldır..en iyi çözüm fazla kurcalamadan servise göndermektir.
  • realtek hd audio yöneticisini çalıştırın orda 5,1 veya 7,1 yapın ses gelir , ses efektinide oda yapın düzelir...
  • arkadaşım aynı sorun bende de var XP yi kurduktan sonra oluyor, düzeltmek içinse ekran kartının sürücüsünü kur, yeniden başlat ve aygıt yöneticisinden, High Definition Audio Driver Bus aygıtını kaldırtıktan sonra yeniden başlat.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal1982 -- 3 Şubat 2009; 14:28:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.