Şimdi Ara

VISTA UYUMLU HAMACHİ VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • visata uymlu hamachi var mı sınır oldum vıstaya format atcam cdsınıde kırcam bastan basa sorun

• evet var 1.0.2.5 versiyonunu yükle ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dersen çalışır ;)
  • javier dedigin sekilde olmuyor... bende de yuklu 1.0.2.5 versiyonu turkce hemde ama bibi.hamachi.cc sunucusuna baglanamiyor 1 gunde cikan bi sorun hala duzeltebilmi$ degilim...her yolu denedim ama acilmiyor...vistada sorunlu su a$amada galiba o kadar arastirmama ragmen bulamadim cozumunu.
  • ßen yükledim ağ bağlantılarımda bile çıkıyor hamachi numaram. Pes4te falan da görünüyor hamachi ip adresim ama bağlantı gerçekleşmiyor. Bu kadar kullanıcısı olan hamachi network vista desteği sağlayamadıysa yazık :S
  • YOOOOOOOOOOOOOOO Ben giriom vista

Bendemi bal var
  • nasıl giriyon söyle de biz de girelim. veya ekle pes4 veya rise of nations oynayalım bi çalışıyosa? psychotoxic7@hotmail.com
  • ee arkadaşlar vista ile çalışıyormu yorumlarınızı yazın hem ben hem diğer arkadaşlarımızda nasiplensin.. hade bakalım:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hade beyler nasıl çalıştığını anlatsın birisi bendede girmiyor oyunlar görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Javier

evet var 1.0.2.5 versiyonunu yükle ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dersen çalışır ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.