Bildirim
VISTA UYUMLU HAMACHİ VAR MI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet var 1.0.2.5 versiyonunu yükle ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dersen çalışır ;) -
javier dedigin sekilde olmuyor... bende de yuklu 1.0.2.5 versiyonu turkce hemde ama bibi.hamachi.cc sunucusuna baglanamiyor 1 gunde cikan bi sorun hala duzeltebilmi$ degilim...her yolu denedim ama acilmiyor...vistada sorunlu su a$amada galiba o kadar arastirmama ragmen bulamadim cozumunu. -
ßen yükledim ağ bağlantılarımda bile çıkıyor hamachi numaram. Pes4te falan da görünüyor hamachi ip adresim ama bağlantı gerçekleşmiyor. Bu kadar kullanıcısı olan hamachi network vista desteği sağlayamadıysa yazık :S -
YOOOOOOOOOOOOOOO Ben giriom vista
Bendemi bal var -
nasıl giriyon söyle de biz de girelim. veya ekle pes4 veya rise of nations oynayalım bi çalışıyosa? psychotoxic7@hotmail.com -
ee arkadaşlar vista ile çalışıyormu yorumlarınızı yazın hem ben hem diğer arkadaşlarımızda nasiplensin.. hade bakalım:D -
hade beyler nasıl çalıştığını anlatsın birisi bendede girmiyor oyunlar görünmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Javier
evet var 1.0.2.5 versiyonunu yükle ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dersen çalışır ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X