Şimdi Ara

vista uyumluluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba..artes marka tek portlu eski bir adsl usb modem kullanıyorum.üreticinin sitesinde malesef vista için sürücü yok ve xp sürücüsünü de vista kabul etmiyor.ne yapabilirim?

• airties gibi fason malların sonu bu.. ürünü yap cdsini kopyala kutula sat...

thomson ve linksys USB modemleri için VISTA sürücülerini çıkardı bile...
  • Air Tiesin sitesinde bulunan usb driverler hem xp de hem de vistada kullanılıyor. indirip kullandım sorun yok

Bu arada airtiesle ilgili olarak sanırım anet sitesinde detaylı bir açıklama var, üretim maliyeti olarak çinde birleştiriliyor ancak bütün kodlar Türkiyede yurdum insanı tarafından yazılıyor. İTÜ KOSGEB geliştirme merkezi ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qubixx

Air Tiesin sitesinde bulunan usb driverler hem xp de hem de vistada kullanılıyor. indirip kullandım sorun yok

Bu arada airtiesle ilgili olarak sanırım anet sitesinde detaylı bir açıklama var, üretim maliyeti olarak çinde birleştiriliyor ancak bütün kodlar Türkiyede yurdum insanı tarafından yazılıyor. İTÜ KOSGEB geliştirme merkezi ;)

hangi kod? neyin kodu??

adamlar oturup dsp'ye kodmu kasıyorlar zannediyorsun?? sdk'yı evirip çevirip türkçeleştirip satıyorlar.
  • hehe burda yazmakla olmuyo, ezberden yazmakla hiç olmuyo. Biraz araştır lütfen. Heryerden ödüller veriyorlar adamlara. Çekemeyenler de mındar demeye bayılıyorlar. Biraz araştır lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.