Vista kurulu laptopta nod32 yüklüydü ve ara sıra pc açılırken ve başlangıçta çalışmaya başlayan programlar açılırken 1-2 dk içerisinde mavi ekran hatası verip pc çat diye kapanıyodu,ne yaptıysam sebebini bulamadım en sonunda antivirüsten kaynaklandıgını buldum ve nod32yi kaldırdım şuanda mavi ekran hatası vermiyor ama bir tane antivirüs yüklemem lazım,acaba vista için en uygun antivirüs hangisi uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
ilginç ben de de trend microyu yükleyince aynı hatayı veriyordu nod32 bir sorun yaratmıyor su anda norton kurabilirsin oda vista altında güzel calısıyor
Vista uyumlu versiyonunu yüklemediğiniz için yapıyor olabilir.
zaten nod32 den değilmiş uzun bi aradan sonra yine yaptı.mavi ekran hatası verince okuyamıyom da hemen uzunca yazılar çıkıyo reset atıyo.ama gözüme atkılan bişey oldu,win32k.sys gibi bişey yakaladım okumaya çalışrken.galiba bi çakışmadan kaynaklıyo ama bi bulamadım çözemedim şu sorunu.
Kaspersky 7.0 4ever ;)
sorun virüs programı değil ki bi çakışma var ama ne çakışması onu anlayamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme