Şimdi Ara

Vista ve Windows 7 Beraber?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista ve Windows 7 yi beraber kurabilmek mümkün mü?

• Vistanın üzerine kurmaya çalışırsan "yükseltilsin" mi diye bir seçenek çıkıyor. Tabi bu durumda iki yazılımın da aynı dilde olması gerekiyor. Aynı dizine kurmaz zaten, farklı bir dizin var ise zaten kurulum için orası ile iligili onay istiyor sizden. Ben iki sistemide kullanıyorum şu an. Win7 yi ayrı bir HDD ye kurdum tabi. Sadece arada kurcalayıp program uyumluluklarını test ediyor ve ilerisi için alışmaya çalışıyorum. Açacağım zaman da biosdan kurulu olan HDD yi öne alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiqer

Vistanın üzerine kurmaya çalışırsan "yükseltilsin" mi diye bir seçenek çıkıyor. Tabi bu durumda iki yazılımın da aynı dilde olması gerekiyor. Aynı dizine kurmaz zaten, farklı bir dizin var ise zaten kurulum için orası ile iligili onay istiyor sizden. Ben iki sistemide kullanıyorum şu an. Win7 yi ayrı bir HDD ye kurdum tabi. Sadece arada kurcalayıp program uyumluluklarını test ediyor ve ilerisi için alışmaya çalışıyorum. Açacağım zaman da biosdan kurulu olan HDD yi öne alıyorum.

USB harddisk e mi kurdun ? nasıl kurulduğunu anlatabilir misin
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:20:16 >
  • sonuç ne oldu acaba,güzel bir konu idi
  • farklı hdd olarak değil benim aradığım çünkü Laptop da denemek istiyorum.Tabi aynı zamanda kendi sistemimi de kaybetmek istemiyorum.
    Acaba sanal bilgisayarlara kurulaiblir mi.Virtul PC programlarıyla
  • Diskin bölümlenmiş ise C hariç olan bölüme kurabilirsin. Bölümlenmemiş ise, bir taşınabilir HDD takıp USB den; bilgisayarın yedek imajını bu HDD ye alabilir, sonrada gönül rahatlığı ile denemeler yapabilirsin bilgisayarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.