Şimdi Ara

vista vista nedir bu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • allah askına xp de neyı yapamıyosunkı vıstaya ıhtıyac duyuyulur bana soylesın her yerde vısta vısta sadece bır xp uzerıne kurulan tema paketıdır dx10 bıle calısmıyo hıkaye 400ş ultımate degermı akedemık surum cıkarmıslar ogrencılerın harclıgınada goz dıkmıs bunlar yakında evede fatura gelıcek windows kulandınız saat ucretı dikkat gozumuzu acalım bunlara bır kurus vermeyelım cok hızlı buyuyor bunlar

• Vistayı eleştiriyon Vistalı nick alıyon
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yanii
    İnsnalar sadece Vistayı meraktan kuruyor

İşyerilerinde lisans kontrolu yapılma ihtimali old için firmalar yeni PC lerinde Vistalı isteyebilirler

Bence sen bu kadar kafaya takma vistayı

Bırak kuran kursun meakını gidersin

Öğrenmekten zarar gelmez
  • "Vista eziği misin birader?" diye sorarlar sana arkadaşım :D

Mis gibi işletim sistemi, biraz sistem ihtiyaçları yüksek ama olsun, ben memnunum, daha XP'ye dönmem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vista23

allah askına xp de neyı yapamıyosunkı vıstaya ıhtıyac duyuyulur bana soylesın her yerde vısta vısta sadece bır xp uzerıne kurulan tema paketıdır dx10 bıle calısmıyo hıkaye 400ş ultımate degermı akedemık surum cıkarmıslar ogrencılerın harclıgınada goz dıkmıs bunlar yakında evede fatura gelıcek windows kulandınız saat ucretı dikkat gozumuzu acalım bunlara bır kurus vermeyelım cok hızlı buyuyor bunlar

1-Git korsan kullan kullan kimse sana orjinal al demiyo.
    2-Dx10'un çalışması için onu destekleyen ekran kartı lazım.
    3-Niye vista'nın üstünde bu kadar duruyosun?Sana bi zararı mı var?daha xp ile vista arasındaki farkları bilmeden gelmiş yorum yapıyosun.Ayrıca belki microsoft olmasaydı şu an kimsenin evinde bilgisayar olmucaktı ve sen böyle internete girip bu konuları açamıcaktın.

• @tiske aynen katılıyorum, vista'yı eleştiriyor arkadaş ama nick neden "vista23" ?... biraz ironik değil mi bu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 30 Mayıs 2007; 19:35:34 >
  • Doğru sölüyosun. Hatta 98 kullan daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.