Sony VAIO FW-21E (laptob) kullanıcısıyım. Bu hafta içi işletim sistemimi Windows Vista'dan Windows 7'ye yükselttim. Yükseltmeyi yaptıktan sonraki ilk gün bir sorun yoktu. Taki VAIO update yapana kadar... VAIO update'i yaptıktan sonra mouse çalışmamaya başladı. Sonradan fark ettim ki aygıt yöneticisinde USB Kök Hub'ın(ların) yanında ünlem işareti(hata) var. Bunun yüzünden ne mouse ne de herhangi bir usb aygıtı çalışmıyor. USB'ler sadece güç kullanımında işime yarıyor.(sarj etme,laptob soğutuc vb.) Onun dışında, cfospeed(internet trafiğine kontrol eden bir program) belirli aralıklarla bilgisayarınız risk altındadır gibisinden bir uyarı veriyor. Dediğim sorunların hepsi VAIO update yaptıktan sonra oldu. Aşağıda VAIO update tarafından update edilen dosyaları gösteren bir resim ve UBS Kök Hub'ın verdiği hatayı anlatan bir başka resim var. Yardımlarınızı bekliyorum...
USB HUB KÖK HATASI:
VAIO UPDATE:
Neden yükseltme yapıyorsunki direk sıfırdan kursan daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: engin1975
Neden yükseltme yapıyorsunki direk sıfırdan kursan daha iyi olur
Driver bulması zor olur diye yükseltme yaptım. :)
zaten upgrade yaptıgında calısmayacak olan driver yine calısmaz.
hocam zaten win7 bircok driverini tanıyacaktır biri iki tane ya tanıtırsın ya tanıtmazsın
bios update yaplımış sanki ikinci resimde görünüyor biosu defoult konuma getir bakalım ne olacak
Toshiba bu sorunlar için Win7 Uyumluluk programı yayınladı.Çalışmayan bazı özellikleri otomatikman algılayıp gideriyor program.Sony'nin de böyle bir programı olabilir, biraz araştırın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Son Derece
Toshiba bu sorunlar için Win7 Uyumluluk programı yayınladı.Çalışmayan bazı özellikleri otomatikman algılayıp gideriyor program.Sony'nin de böyle bir programı olabilir, biraz araştırın derim.
Malesef Sony'nin dediğinize benzer bir programı yok. Sadece resmi sitelerinde Windows 7 uyumlu driverlar mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme