Şimdi Ara

Vistada Klasör simgesi nasıl değişiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilirisiniz nette Vista için milyonlarca PNG formatında simge dosyası var. hem büyük hem çok güzeller. XP gibi ufacık değil. bende bunlardan baya indirdim ama bu simgeleri klasörlere nasıl uygulayacazğımızı bitürlü çözemedim.
    sabahtan beri uğraşıyorum ama olmuyor. klasör seçeneklerinden simge değiştir diyorum simgeler olan klasörü gösteriyorum ama nafile "burada simge dosyası yok" yazısı çıkıyor. simgelerin formatını ICO yapıyorum bu sefer değiştiriyor ama simge XP simgesi gibi ufacik kalıyor. Vistanın o güzel büyük şeffaf simgeleri gibi olmuyor. ben beceremedim ama bunun kesin bir yolu olmalı yoksa o kadar simge dosyasını boşuna çıkarmazlar internete. yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 26 Şubat 2009; 21:19:02 >

• kafayı yemek üzereyim, koskoca forumda kimse yardım etmeyecekmi?
  • yokmu arkadaşlar bunun bir yolu?
  • ya varya "ATI yada nVidia ALDIĞIMA BİN PİŞMANIM" diye bir konu açsaydım şimdiye kadar garanti 5 sayfa olurdu. ya bu kadar büyük bir forumda kimse yardım etmeyecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 28 Şubat 2009; 17:22:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: amo

ya varya "ATI ALDIĞIMA BİN PİŞMANIM" diye bir konu açsaydım şimdiye kadar garanti 5 sayfa olurdu. herkes professional kesilirdi. ya bu kadar büyük bir forumda kimse yardım etmeyecekmi? valla ayip ya

Şikayetinde haklısın doğru bir gözlem.

Soruna gelince, PNG değil ico dosyası bulmalısın.
    PNG yi ico olarak değiştirmek çözüm olmayacaktır.
    Bu arada bulduğun simge dosyalarının çözünürlüğü yüksek olsun
    Şu siteyi kullanabilirsin
    http://interfacelift.com/icons-win/index.php?sort=date

Ben elimdeki bazı ico dosyalarını senin için rapide yükleyebilrim.
    440 adet 128*128 simge dosyası
    Ayrıca bir program var iconviewer diye.
    Bu program simge içeren (özellikle exe ler) dosyanın içerik menüsüne (sağ tık - özellikler) yeni bir sekme ekliyor.
    Bu sayede beğendiğin bir dosyasının içine gömülü simgeleri çıkartıp bilgisayarına kaydedebiliyorsun.
    Bu programı da rapide yükleyip gönderiyorum.
    İşine yarayacağına eminim.

http://rapidshare.com/files/203364642/Icons.rar.html

Bu da genelini bu simgelerden seçtiğim bir kısmını ise belirttiğim programla oluşturduğum simgelerden seçtiğim klasörler için bir örnek
     Vistada Klasör simgesi nasıl değişiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 28 Şubat 2009; 2:00:07 >

• suphion hocam ALLAH senden razı olsun. çok çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. akşam eve gider gitmez bunu hemen deneyecem.
    hocam bi sorum daha olacak eğer müsaitsen, peki bu web'teki milyonlarca PNG simgeler tam olarak ne işe yarıyor? simge olarak olarak kullanamıyoruz. başka iş içinmi kullanılıyor onlar?
  • evde denedim hepsi süper çalışıyor. ellerine sağlık hocam çok teşekkür ederim.
    demek simge dosyası indirirken ICO uzantılı olan simgeleri indirmemiz lazımmış.
  • Her ico da aynı şekilde büyük görünmüyor.
    Bir çok paket indirip içlerinden seçersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.