Bildirim
Vistada NTLDR is Missing hatası (Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
format konusunda sata driverlarını yüklemen gerekiyor.kurulum ekranında F6 ile sata driverlarını yüklersen formatını atabilirsin.
NTLDR ye gelince önemli verilerin yoksa format at bence uğraşma bu saatte :) -
Sata driverlarını nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim
Harddiskim bu: HITACHI HTS541616J9SA00-(S1) -
öncelikle harddiskiniz görünmüyor iletisi şöyle birşey mi?
KUR EKRANINDA "KUR SİSTEMİNİZE TAKILI BİR SABİT DİSK BULAMADI" hatasını alıyorsanız eğer anakart cdnizin içinde sata driverları mevcuttur.
Onları bir diskete kopyalayın ve kurulum ekranının ilk aşamasında F6YA BASIN uyarısını gördüğünüzde f6 ya basarak disketten o driverları yükleyebilirsiniz.
Saygılar -
Hatayı Vista Home Premium yüklü bir laptopta aldım..Driver Cd leri yok..Driverları harddiskin içinde kaldı... -
vista cd nizi takın, bilgisayarı cd ile başlatın, sonra onar diyerek açılışı onar deyin -
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
vista cd nizi takın, bilgisayarı cd ile başlatın, sonra onar diyerek açılışı onar deyin
Her Evde Vista cd si yok şuan...Laptop yeni alındı ve vista yüklü ama sorun çözüldü...nLite ile -
Aynı problemi ben yaşıyorum şimdi,nLite ne?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X