Şimdi Ara

Vistada NTLDR is Missing hatası (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xp cdsinden şu işlemleri yaptım ama olmuyor:
    copy CDSÜRÜCÜ:\i386\ntldr c:\
    copy CDSÜRÜCÜ:\i386\ntdetect.com c:\

format atmayı denedim bu seferde harddiskiniz görünmüyor dior...Her yolu denedim yardım lütfen...

• format konusunda sata driverlarını yüklemen gerekiyor.kurulum ekranında F6 ile sata driverlarını yüklersen formatını atabilirsin.
    NTLDR ye gelince önemli verilerin yoksa format at bence uğraşma bu saatte :)
  • Sata driverlarını nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim
    Harddiskim bu: HITACHI HTS541616J9SA00-(S1)
  • öncelikle harddiskiniz görünmüyor iletisi şöyle birşey mi?
    KUR EKRANINDA "KUR SİSTEMİNİZE TAKILI BİR SABİT DİSK BULAMADI" hatasını alıyorsanız eğer anakart cdnizin içinde sata driverları mevcuttur.
    Onları bir diskete kopyalayın ve kurulum ekranının ilk aşamasında F6YA BASIN uyarısını gördüğünüzde f6 ya basarak disketten o driverları yükleyebilirsiniz.
    Saygılar
  • Hatayı Vista Home Premium yüklü bir laptopta aldım..Driver Cd leri yok..Driverları harddiskin içinde kaldı...
  • vista cd nizi takın, bilgisayarı cd ile başlatın, sonra onar diyerek açılışı onar deyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

vista cd nizi takın, bilgisayarı cd ile başlatın, sonra onar diyerek açılışı onar deyin

Her Evde Vista cd si yok şuan...Laptop yeni alındı ve vista yüklü ama sorun çözüldü...nLite ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı problemi ben yaşıyorum şimdi,nLite ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.