ipod touch aldım ve kurmak için pc me bağladım, itunes yükledim ama programı "veri yürütme engelleyicisi" açmıyor ve vye yi itunes için devre dışı bırakamıyorum..ne yapmam gerek? tşk.ler
itunesun daha düşük bi sürümünü yüklemeyei dene sonra güncellersin...
Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler Gelişmiş Sekmesi Başlangıç ve Kurtarma bölümünde Ayarlar yazan yere tıkla açılan pencerede Düzenle yazan butona tıkla açılan metin belgesinde
/noexecute=optin
yazan yeri bul ve aşağıdaki gibi değiştir
/noexecute=AlwaysOff
Metin belgesini dosya menüsünden kaydet ve kapat. Tamam, tamam diyerek pencerelerin kapanmasını sağla ve bilgisayarını yeniden başlat. İşini görür umarım.
eski sürüm yükledim malesef aynı sorun devam ediyor..
başlangıç kurtarma ayarlarda düzenle yok malesef esesli1975, yanlış yerde miyim hiç metin belgesine ulaşamıyorum yani..teşekkürler
Vista için "Bilgisayarım"a sağ tıklayınca açılan sayfada "Gelişmiş sistem ayarları" seçeneği, sonrasında ise "Veri Yürütme Engellemesi" kısmından ayarlayabilirsin.
itunes için devre dışı bıraktırmıyor işte malesef veri yürütme engellemesini
O zaman itunes ve quick time player'ı birlikte kaldırıp yeniden başlat sonra itunes'in güncel versiyonunu kur, belki olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme