İyi günler. Visual basic 2010 programında rtmp adresleri ile tv kanalları ve radyo kanalları izlemek dinlemek üzerine program yapmaya başladım. Rtmp yi windows media açamadığı için ShockwaveFlash eklentisini visual basic'in içerisine attım fakat kodunu çalıştıramadım.
hata falan vermiyor butona basıyorum bekliyor öyle yanlış bişey yaptığım kesin ama başka kod da bilmiyorum böyle rtmp adreslerini nasıl çalıştıcam yardımcı olurmusunuz ?
Bunu visual basic e mi eklicem ? öyle ise hangi kodları kullanabilirim önerdiğin programda ?
Koca dh forumda yardımcı olacak yok mu ya :S rtmp yayını nasıl visual basic de program olarak çalıştırabilirim hangi plugin i kullanarak hangi kodu yazarak bilen varsa yardım etsin lütfen
Yardım edecek yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: EkremSoftwarez
Bunu visual basic e mi eklicem ? öyle ise hangi kodları kullanabilirim önerdiğin programda ?
adam visual basic de yazmış programı zaten kodları inceleyebilirsin.
mms olarak yapmış kardeş o rtmp olarak hala bulamadım ben. Sadece Kanal d ve start tv için arıyorum bunları vlc playeri visual basic e aktardım ordada olmadı başka bi eklenti mi yapmam lazım yoksa nasıl yapmam lazım bilen arkadaşlar yarım edebilir mi ?