Bildirim
Visual Basic programına numerik tuşları ekleme
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her tuşu button olarak oluşturman gerekli, daha sonra klavyeyi kullanabilmek için her tuş için keypress evetları oluşturman gerekli. 2 sene kadar önce benzer bir çalışma yapmıştım, en kısa yolu kullandığımı iddaa edemeyeceğim fakat oldukça uzun zaman alıyor keypress/keydown eventlarıyla çalışmak, bir o kadar da karmaşık.
ben her bir düğmede gerçekleşecek olayı birer sub oalrak tanımlamıştım, (örn: adugmesi) hem a yazan button a tıklandığında hem de klavyede a tuşuna basıldığında bu sub çalışıyordu, belki sana da bir bakış açısı kazandırabilir diyerek paylaşmak istedim. -
eyvallah dostum ama bende daha hazırlık aşamasındayım pek anlayamadım bu dediklerini. ama yine de b keypress olayını araştıracağım. teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X