Şimdi Ara

Visual Studio 2010 sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C# kodlama çalışmaları yaparken normalde kodları kapattığımız (;) noktalı virgül işaretleri gözükmüyor. Sanırım kodlama bittikten sonra kendisi ekliyor ve bize VS tarafından gösterilmiyor çünkü eklediğim zamanda hata veriyor :)

İkinci olarakta aynı durum { - } Scope'ları göremiyorum.

Aslında bunlar pek sorun değil ama kodlama yaparken kendimi iyi hissetmiyorum :) Daha yeni olduğumuda bildireyim, kafamı karıştırıyor biraz:)))

Eğer bileniniz varsa yani nereden açabilirim veya değiştirebilirim ayarlarını. Tools => Text Editor => C#'daki ayarlara baktım ama ne yazıkki başaramadım. Bilen üstad abilerim kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim...

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer61

Visual Studio 2010 kullanıyorum..

C# kodlama çalışmaları yaparken normalde kodları kapattığımız (;) noktalı virgül işaretleri gözükmüyor. Sanırım kodlama bittikten sonra kendisi ekliyor ve bize VS tarafından gösterilmiyor çünkü eklediğim zamanda hata veriyor :)

İkinci olarakta aynı durum { - } Scope'ları göremiyorum.

Aslında bunlar pek sorun değil ama kodlama yaparken kendimi iyi hissetmiyorum :) Daha yeni olduğumuda bildireyim, kafamı karıştırıyor biraz:)))

Eğer bileniniz varsa yani nereden açabilirim veya değiştirebilirim ayarlarını. Tools => Text Editor => C#'daki ayarlara baktım ama ne yazıkki başaramadım. Bilen üstad abilerim kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim...

Teşekkürler...

File - New - Project - Visual C# - Console App.
    Yolunu izlerseniz düzerlir muhtemelen siz Visual Basic Console çalıştırıyorsunuz

• Evet hocam daha başlangıçlarda olduğum için çözememiştim.

Yardım için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer61

Evet hocam daha başlangıçlarda olduğum için çözememiştim.

Yardım için teşekkürler..

Birşey değil kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    solidworks 2013 yükleme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.