Şimdi Ara

Visual Studio buton yerine resim kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Visual studio'da button yerine picture kullandım kodları hazırladım ancak bir sorum var.Bu resmin üzerine geldiğinde resim dışarı doğru çıksın basıldığında içeri doğru göçsün istiyorum.Dışaçı çıkan resmi ben photoshop'ta filan yaparım o sorun değil ancak bu şekilde picture nasıl yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadag97

Visual studio'da button yerine picture kullandım kodları hazırladım ancak bir sorum var.Bu resmin üzerine geldiğinde resim dışarı doğru çıksın basıldığında içeri doğru göçsün istiyorum.Dışaçı çıkan resmi ben photoshop'ta filan yaparım o sorun değil ancak bu şekilde picture nasıl yapabilirim.

Bu butonu öyle dediğin gibi yapabilirmisin bilmiyorum,

Fakat butona Css'de Misal olarak;

.Button1 {background:url(images/normal.png);} 
    .Button1:hover{(background:url(images/hover.png);}

olarak yaparmısın bi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drytea

quote:

Orijinalden alıntı: karadag97

Visual studio'da button yerine picture kullandım kodları hazırladım ancak bir sorum var.Bu resmin üzerine geldiğinde resim dışarı doğru çıksın basıldığında içeri doğru göçsün istiyorum.Dışaçı çıkan resmi ben photoshop'ta filan yaparım o sorun değil ancak bu şekilde picture nasıl yapabilirim.

Bu butonu öyle dediğin gibi yapabilirmisin bilmiyorum,

Fakat butona Css'de Misal olarak;

.Button1 {background:url(images/normal.png);} 
    .Button1:hover{(background:url(images/hover.png);}

olarak yaparmısın bi ?

demek istediğim buttona verilen kodları picture'a verdim.Bunlar button kodları.Bana picture lazım.

• senin yapcağın resme bakabilirmiyim ?
  • hangi dili kullanıyosun ? visual studio bir çok dilin bir programda toplanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: drytea

senin yapcağın resme bakabilirmiyim ?

resim ico formatında şu an da herhangi bir converter yüklemek istemiyorum.Ama şuradan bakabilirsin tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

hangi dili kullanıyosun ? visual studio bir çok dilin bir programda toplanması

C++
  • İlk once pixtureboxinin image styleini stretch yap daha sonra pictureboxinin eventlerinden mouseentera gel orada picturebox in sizeini 2x kadar artir ve pozisyonunu (Location) x kadar geri cek. (bu islemleri hem x hem y hem eidth hem de height icin yapiyorsun)
    Visual studiom olmadigindan kod gosteremiyorum ama sunu gibi birsey olcak;

void pictureBox1_MouseEnter(...)
    {
    pictureBox1.Size = Size(pictureBox1.Size.Width + 20, pictureBox1.Size.Height + 20);
    pictureBox1.Location = Point( pictureBox1.Location.X - 10, pictureBox1.Location.Y - 10);
    }

MouseLeave de de tam tersi (- ler +, + lar -)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.