Bildirim
Visual Studio buton yerine resim kullanmak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: karadag97
Visual studio'da button yerine picture kullandım kodları hazırladım ancak bir sorum var.Bu resmin üzerine geldiğinde resim dışarı doğru çıksın basıldığında içeri doğru göçsün istiyorum.Dışaçı çıkan resmi ben photoshop'ta filan yaparım o sorun değil ancak bu şekilde picture nasıl yapabilirim.
Bu butonu öyle dediğin gibi yapabilirmisin bilmiyorum,
Fakat butona Css'de Misal olarak;
.Button1 {background:url(images/normal.png);}
.Button1:hover{(background:url(images/hover.png);}
olarak yaparmısın bi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: drytea
quote:
Orijinalden alıntı: karadag97
Visual studio'da button yerine picture kullandım kodları hazırladım ancak bir sorum var.Bu resmin üzerine geldiğinde resim dışarı doğru çıksın basıldığında içeri doğru göçsün istiyorum.Dışaçı çıkan resmi ben photoshop'ta filan yaparım o sorun değil ancak bu şekilde picture nasıl yapabilirim.
Bu butonu öyle dediğin gibi yapabilirmisin bilmiyorum,
Fakat butona Css'de Misal olarak;
.Button1 {background:url(images/normal.png);}
.Button1:hover{(background:url(images/hover.png);}
olarak yaparmısın bi ?
demek istediğim buttona verilen kodları picture'a verdim.Bunlar button kodları.Bana picture lazım.
-
senin yapcağın resme bakabilirmiyim ? -
hangi dili kullanıyosun ? visual studio bir çok dilin bir programda toplanması -
quote:
Orijinalden alıntı: drytea
senin yapcağın resme bakabilirmiyim ?
resim ico formatında şu an da herhangi bir converter yüklemek istemiyorum.Ama şuradan bakabilirsin tıkla. -
quote:
Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF
hangi dili kullanıyosun ? visual studio bir çok dilin bir programda toplanması
C++ -
İlk once pixtureboxinin image styleini stretch yap daha sonra pictureboxinin eventlerinden mouseentera gel orada picturebox in sizeini 2x kadar artir ve pozisyonunu (Location) x kadar geri cek. (bu islemleri hem x hem y hem eidth hem de height icin yapiyorsun)
Visual studiom olmadigindan kod gosteremiyorum ama sunu gibi birsey olcak;
void pictureBox1_MouseEnter(...)
{
pictureBox1.Size = Size(pictureBox1.Size.Width + 20, pictureBox1.Size.Height + 20);
pictureBox1.Location = Point( pictureBox1.Location.X - 10, pictureBox1.Location.Y - 10);
}
MouseLeave de de tam tersi (- ler +, + lar -)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X