Bildirim
visual studio sass kullanımı sorunları ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cünkü css de // böyle bir yorum şekli yok. bu sass özel o yüzden derlemede atlıyor. Atlamalı da. Css yorum satırı gönderecektik niye sass kullandık. Css minifiy edilmiş gereksiz herşeyden arındırılmış olmalı. Sonuta yorum geliştirme için lazım geliştirme de sass da.
sass yaptığının aynını scss geçirmez bunu bekleme. boşluk meselesi de buna dahil. -
hocam sorununuza cevap olmayacakta merak ettim. css'i canliya atarken zaren minify etmeyecek misiniz? sizin dev ortamınızda gordugunuz her zaman .sass olacak zaten. css de bunlarin etkisini gormeye neden ihtiyaciniz var?
ekleme : hocam visual studio sizi yormuyor mu? bu tarz gelistirmeler icin vs code oneririm. hatta ben .net framework ile calisirken bile vs de ortami ayaga kaldirip vscode da gelistirme yapiyorum. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 26 Ağustos 2019; 18:34:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumu unutmuşum :)
tamam sayfaya atınca min.css dosyasını atacağım.
ama örneğin githuba yüklersem kullanıcıların anlayabilmesi için yorumlar ve boşlukların olması gerekir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X