Şimdi Ara

Vitada psp oyunları değerlendirmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada yapmak istediğim vitasına psp oyunu indiren arkadaşların bu oyunları yorumlamaları, özellikle sağ analog desteğinin nasıl olduğu, oyunun oynanabirliğine etkileri ve de genel olarak oyunu puanlamaları...

Gta vice city stories:
    analog desteği: L1 ile sağ analog çalışmakta, ama iki analogta sol analog olmuş oluyor. Bu yüzden sol analoğu kullanırken sağ analoğu kullanmak mümkün olmuyor, Genel olarak pspde oynamaktan elbette daha iyi. Çatışmalarda adamı daha rahat kontrol etme imkanı doğuyor.
    uyumluluk: genel olarak fps düşmesi yok, görüntüsü güzel şekilde oturuyor vita ekranına, bilinear filteringin pek bir etkisini göremedim
    fiyat/performans: tr psn 29.90 tl değerini kesinlikle hak eden bir oyun, f/p oranı 5/5

• oyun indiren yok mu arkadaşlar? Yorumlarınızı yaparsanız çok faydalı olur. Uygun fiyatlara güzel psp oyunlarını oynayabiliriz böylelikle bu oyun kıtlığı dönemini dolu dolu geçiririz
  • Vice city indirdim..dedigin gibi sag analog a gorev atayabilmemize ragmen sonuc olarak sol analogla ve tus takimiyla ayni gorevi goruyor...gereksiz yani.

Dedigin diger noktalara da katiliyorum..gerci oyunun bazi yerlerinde frame rate dusmesi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.