arkadaslar vitamin ilacı almayı düsünüyorum doktora sorulmadan satılan vitamin ilaçları varya onlardan kullanan varmı.varsa hangi vitamin ilacı. birde faydasını gören varmı. ben kullandım bir kaç vitamin ilacı hiç bir faydasını görmedim. kazıklandım hissi verdi bana biraz.
NOT BİRDE BURDAN DEVLETE SİTEM ETMEK İSTİYORUM SSK DAN VİTAMİN İLAÇLARINI KALDIRDILAR BENCE HATA ETTİLER ADAM VİTAMİN İLACI KULLANINCA HÜCRESİ YENİLENİYOR HASTA OLMAYI ENGELLİYOR VUCUTDAKİ OLMAYAN VİTAMİNİ ALIYOR.
en iyi vitamin viegra dır.küçük mavi canavar.
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxveyselxxxx
en iyi vitamin viegra dır.küçük mavi canavar.
evet kardes viegranın faydaları dogrudur özellikle yeni dogmuş bebeklere...birde viegra 60 üstündeki kişiler için ideal galiba sende bu yolda problem var ARKADASLAR senin içinde yazarlar birseyler.
KONUYU BALTALAMA...
balık yağı veriyolar genelde vitamin isteyinceben kullanıyodum bi ara ma artık yok yutamıyorum o ilacı
günlük vitamin eksikliğini karşılamak istiyorsan one a day i tavsiye ederim ben kullandım da yan etki yaptı toplumsal mesaj kullandığınız ilaçların prospektüslerini okumayın utmayın
ben supradyn içiyorum tavsiye ederim. ama fazlada hergün içmeyiniz karaciğere fazla yüklenirsiniz..
arkadaşların önerdiği one a day ve supradyn değerleri çok düşük çok fazla işine yaramaz hatta ona a day in labatauvar analizi yapıldı üzerindeki değerlerden %30 daha düşük olduğu ortaya çıktı. en iyi vitamin SOLGAR VM2000 dir ama tuzludur 30 tanesi 25 ytl falan. onun haricinde sın teknoloji ürünü olan ama genelde sporcula için üretilen Ultimate Formula Daily Complate var 160 lısı 50 ytl civarı. bu ikisinden birini al. ne tür bir fayda istiyorsun anlamadım. eğer günlük olarak meyve ve sebzeni düzenli olarak tüketiyorsan vitamin haplarından aldığın vitaminler vücudundan atılır buda pahalı bir idrarın olması demektir. Echelon un bahsettiği karaciğere yüklenme biraz saçma bir şey çünkü içeriğinde Bcomplex vitaminleri olduğu için karaciğerin daha sağlıklı çalışır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme