Büyük geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim |
Bildirim
Büyük geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Büyük talihsizlik, geçmiş olsun... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 4 Temmuz 2020; 3:39:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilekteki kesiyle alakası yok. İlaç intoksu olduğu için hastene polise haber vermek zorunda, polis de adli işlem yapmak. Adli açıdan bir cezası yok zaten. Amaç intihar olayıysa azmettiren olup olmadığını öğrenmek. Geçmiş olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 4 Temmuz 2020; 3:48:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük talihsizlik sizede geçmiş olsun . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için? Sabah hoşaf geldi yavaş yavaş içebildim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim büyük geçmiş olsun o nasır ilacının çok kötü yakma hissiyatı var sen birde onu içmişsin düşünmek bile istemiyorum tekrar geçmiş olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Engelleme ihtimali yoktu Etikete bile baksa ki ben olsam baksamda çok fark etmem kutu vs aynı büyük geçmiş olsun |
Fırça nasıl atlandı onu sordum. Bir dinlemek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |