Şimdi Ara

Vites değiştirirken gelen ses (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
33.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jacopastor

ankara'da accent kullanan bi taksici abimiz vardı, sadece 1 den 2 ye geçerken debriyaja basıyordu. ilk gördüğümde şok oldum ama debriyajsız vites değiştirdiğinde tık ses gelmiyordu!...

Ben de dalgınlıkla bir kaç kez 1 den 2 ye debriyajsız geçirdim, hiç bir zorlanma ve ses olmadı. Eğer böyle bir imkan varsa diğer viteslerde de kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

ankara'da accent kullanan bi taksici abimiz vardı, sadece 1 den 2 ye geçerken debriyaja basıyordu. ilk gördüğümde şok oldum ama debriyajsız vites değiştirdiğinde tık ses gelmiyordu!...

Ben de dalgınlıkla bir kaç kez 1 den 2 ye debriyajsız geçirdim, hiç bir zorlanma ve ses olmadı. Eğer böyle bir imkan varsa diğer viteslerde de kullanmam

ozaman siz debriyajı söktürün otomatik olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

ozaman siz debriyajı söktürün otomatik olsun.

Değiştirirken gazdan çekmek gerekir, pek anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURT2012

SLM. 3 AY ÖNCE 2009 OPEL ASTRA SEDAN ARAÇ ALDIM. SORUM ŞU: DÜN FARKETTİM, VİTES DEĞİŞTİRİRKEN ARACIN ALT KISMINDAN Bİ SES GELİYO. BU SES SANKİ Bİ TENEKE YADA SACIN YIRTILMIŞ HALİ GİBİ Bİ SES.SADECE VİTES ATARKEN OLUYO, SÜREKLİ DEĞİL. ARAÇ STOP EDİLMİŞ HALDEYKEN, ÇALIŞMAZKEN DE AYNI SESİ DUYUYORUM, VİTES GEÇİŞİNDE.(TENEKE PARÇASINI ASFALT ZEMİNE SÜRTERSİN DE SES ÇIKAR YA O TARZ Bİ SES) BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Sanal ortam üzerinden aracınızı mı tamir edelim nedir yani, servise uğrayın baktırın..
  • quote:

quote:

Aracın hangi hızdayken hangi viteste hangi devirde gittiğini ezberlerseniz debriyaja ihtiyacınız kalmaz..

• JasoNBuraK, SİZİN BENİM MESAJIMI CEVAPLAMA GİBİ Bİ ZORUNLULUĞUNUZ KESİNLİKLE YOK, MADEM Bİ CEVAP YAZMAK İSTEMİYOSUN, UKALALIĞIN ANLAMI YOK. ELBETTEKİ ARACI SERVİSİNE GÖTÜRECEĞİM, ELBETTE Kİ SANAL ORTAMDA TAMİR BEKLEMİYORUM. SADECE FİKRİ OLUP YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERDEN CEVAP BEKLEDİM...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.