Şimdi Ara

Vites düşürme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Heel and toe yu bir araştır.

Onu biliyoruzda adam daha sürmeyi öğreniyor sen heel and toe diyorsun.Ralliye mi katılacak?

Alıntıları Göster
    Ben arkadaşın düzeyine bir şey demedim. Sen neden düşüresin ki demişsin ben de cevap verdim. Adama sanki yapılması ayıp bir şeymiş gibi söylemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

ilerde kırmızı ışık varsa niye vites düşüyorsun al boşa bas frene
    Hocam yaptığınız şey sadece gereksiz balatalari yipratmak ve gereksiz yakıt yakmak ile emisyon gazları ile çevreye zarar vermektir. Lütfen daha duyarlı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreli01

Hocam yaptığınız şey sadece gereksiz balatalari yipratmak ve gereksiz yakıt yakmak ile emisyon gazları ile çevreye zarar vermektir. Lütfen daha duyarlı olalım

Bu kadar duyar kasmayın.Çok duyarlı isen arabaya binme.
    Balatayı aşındırmak mı?Şanzımanı aşındırmak mı?
    Hem orada yakacağın yakıt gram bile değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    kickdown

+

motor devri ile geçiş yapmak istediğin vitesin şanzıman dişlisindeki deviri eşitleyebilirsen debriyaj kullanmadan vites değiştirebilirsin.

debriyaja basmadan boşa almak çok kolay, hafif gazla sabit hızla gittiğiniz (gaza basmak ya da motor freni yapmak gibi motora yük bindirmediğiniz) anda vites kolunu çok fazla zorlamadan hafiften boş konuma doğru çekin, vitesin kolaylıkla boşa çıktığını göreceksiniz. aynı şekilde vitese takmak da mümkün ama bunu denemenizi tavsiye etmiyorum kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 10 Mayıs 2018; 19:26:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Koreli01

Bu kadar duyar kasmayın.Çok duyarlı isen arabaya binme.
    Balatayı aşındırmak mı?Şanzımanı aşındırmak mı?
    Hem orada yakacağın yakıt gram bile değildir.

Alıntıları Göster
    Bakım durum gram bile olsa çok önemlidir ki gramdan daha fazla olabileceğini biraz fizik bilerek rahatlıkla kavrayabilirsiniz .... bu dediğimi zaten yapabilecek olsanız hem emisyonunuzu hem de yakıt i teknik verilerin altına cakmeniz çok olasidir. Bunla saglayacaginiz 4 çift balata ve disk uretimdeki azalmayi bile söylemiyorum... hem dünyamız hem de araba ömrünuzu uzatmaktan bahsediyorum ,gerisi size kalmış... kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.