Şimdi Ara

Vitor Hocayı Eleştirenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından kendi adıma söyleyeyim zaten Kasımpaşa deplasmanında neden akın akın hücum etmedik diye elestirmedim. İleriye Rvp yi tek başına yerlestirecektin 4 5 1 oyna yine defansid oyna sağ açıkta meireles van persie fernandao gibi alakasiz adamlar yerine markovic ya da volkan seni koy. Takımın potansoyelini kullan yani benim eleştirdiğim nokta o. Shakhtar bizi 3 ledigi maçta cok mu ofansif oynuyordu? Kontralarla çıkıyorlardı ileriye taison topu alıp getiriyordu bizdede markovic ve ya volkan şen getirecekti toplari kontradan persie zaten ileride kalacaktı köpek gibi kosturtmana gerek kalmayacaktı adamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocanin sistem namina sahaya yansittigi birsey goremiyorum takimin zamana ihtiyaci var okey, ama artik degisim birsekilde hissedilmeli zaman aleyhine isliyor hocanin. Muhtemelen yalan haberler ama once gereksiz diye bazi testleri dayaniklik antremanlari yaptirmadigi yazildi ve sakatliklar bas gosterdi simdi aykut hoca ve ersun hocanin kullandigi antremanda futbolcularin istatistliklerini tutan sistem icin gereksiz demis. Yalan haber olduklari daha agir bassada soru isareti hoca hakkinda buyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: IBaXTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Rvp ve Naniyi oyun icinde kotuler diye cikarmadi, Molde maci icin cikardi.

Kotuler diye cikardigini savunuyorsan, Meireles ve Fernandao neden oyunda kaldi, cok mu iyilerdi ?

Umitsiz degiliz, daha once de dedim aklini basina toplarsa ben de Pereira'dan umitliyim. Ama savunma yaptik risk almadik falan diye kendinizi kandirmayin sahadaki futbol rezillikten ote degildi Kasimpasa macinda. Boyle oynadigimiz maclarda puan almayi bilmek onemli, kayip yasamadik. Ama bu kadroyla boyle oynamaya devam edersek sonraki maclarda isimiz hic de kolay degil.

Dedigin gibi Besiktas macini falan beklemek lazim. O macta da Volkan yerine sagda Rvp oynarsa ve kaybedersek yine bu sacmaligi savunacak misiniz ? Markovic, Volkan bu adamlari kulubede bekletmek icin aldigini dusunmek dahi istemiyorum ben.

Yapmaya.RVP ve Naniyi kötü olduğu için çıkardı.Molde maçın için çıkarmadı.Nani bu sezon tüm hazırlık maçları ve resmi maçlarda oynadı.Hepsinde 90 dakika oynadı neredeyse.Hadi RVP çıkardı dersin Molde maçı için anlarım ama Nani ? Yorulma gibi bir problemi yok.Çıkarma sebebi iki oyuncununda kötü oynamasıydı.

Sahadaki futbol rezil değildi kötüydü.Bunu kabul ediyoruz zaten.Ama ilk haftalardan bu eleştirileri yapmak doğru olmaz rezil vs.Saygı çerçevesinde eleştirene lafım yok.Ama bazıları şimdiden Beşiktaş yada diğer takımları şampiyon yaptı.Ligde ilk 4 haftadaki en zor maçlar bizimdi.Kimse inkar edemez.

Kulübede bekletmek için almadı.Bu oyunculardan nasıl verim alabilirim diye düşünüyor.Ziraat maçları başlasa da rahatlasa bari hoca biraz.Orada oyuncuların performansına göre kafasındaki ilk on biri çok rahat kurar.

"Kotuler diye cikardigini savunuyorsan, Meireles ve Fernandao neden oyunda kaldi, cok mu iyilerdi ? "

Bu kisima neden cevap yok ?

Sene basindan beri kac defa haftada 2 mac yaptik ayrica ?

Meireles ve Fernandao ile RVP ve Nani aynı seviyede oyuncular mı ? Meirelesi çıkarsa kime göz dağı verecek ? Yerine kimi alacak ? Uygarı mı alacak ? Ayrıca amaç hem Volkan hem Markoviçi izlemekti maçta.Bu yüzden yaptı bu değişiklikleri. 

Sene başından beri ligdeki en zorlu takımların bize geldiğini biliyor musun ? Yaptığımız takımların sıralaması şuan Galatasaraydan iyi.

• Eleştirilecek işler yaptığı için eleştiriliyor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Eleştirilecek işler yaptığı için eleştiriliyor

sabırsızsınız hem de çok,bugün hoca ve oyuncular büyük ders çıkardı,bursa ve bjk gibi 2 önemli maç öncesi bu tokat iyi oldu,sabredin şampiyon olacağız hem de açık ara

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.