Şimdi Ara

Vitor Hocayı Eleştirenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda zaten Vitor ile ilgili konu açılmıştı ama ben yinede konu açma gereği duydum.Vitor Pereira gittiğinden beri Porto şampiyon olamıyor.Adam zamanında Hulk-James Rodriguez gibi ikiliyi performansı kötü diye kadroya almadı.Kasımpaşa maçında da Nani ve Van Persie gibi oyuncuları çıkararak iyi olan formayı kapar dedi adeta.Diğer oyunculara gözdağı verdi.Fakat Kasımpaşa maçında Fenerbahçe yenilseydi herkes Nani ve Van Persieyi neden çıkardı diye soracaktı.İki oyuncuda Kasımpaşa maçında formsuzdu.Çıkartmakta haklıydı.

Daha lig başlayalı 4 hafta olmuş.1 Puan farkla lidersin.Oynadığın oyunun kötü olması da normal.Kasımpaşa gibi zorlu deplasmanda 3-4 adet eksik oyuncu ile oynuyorsun.Savunma ağırlıklı oynaması da zaten beklenen bir olaydı stoperlerin sakatlığından dolayı.Amaç Kasımpaşa maçında öyle yada böyle puan almaktı.3 puanı aldıkta.Burada diğer takımların kışkırtması ile Pereirayı eleştirirken iyi düşünün.Adamların oynadığı takımlar ya Süper Lig'e yeni çıktı yada Ligin en güçsüz takımları.Bizim oynadığımız takımlar Kasımpaşa-Antalyaspor.Kimse Pereira kötü demesin.Önümüzdeki Ajax ve Beşiktaş maçları Pereiranın nasıl bir hoca olduğunu gösterecek.Fakat ben hayla kendisine inanıyorum...

• Bu kadrodan herkes daha fazla şeyler bekliyor ama açıkçası daha erken. Maçta da iyi oynamasak da istediğimiz sonucu aldik. Defansif açıdan as kadro olmasa da mükemmel bir is çıkardık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım için yaptıkları tek şey pc başında forum dh futbol bölümünde eleştirmek olan tipleri ciddiye almayın. Sİz biliyorsunuz vitor bilmiyor öyle mi Komedi valla ciddiye almayın
  • Eleştiri olur, olacak. Ama Vitor kadroyu rezil edecek demeler, umut yok demeler. Aynı adamlar bir de gelip süreklilik yok ondan başarısız :( da diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

Bu kadrodan herkes daha fazla şeyler bekliyor ama açıkçası daha erken. Maçta da iyi oynamasak da istediğimiz sonucu aldik. Defansif açıdan as kadro olmasa da mükemmel bir is çıkardık.

Kesinlikle katılıyorum.Daha çok erken.Beşiktaş ve Ajax maçlarını beklemek en mantıklısı olur.Bizim taraftarımızın tek sorunu Van Persie-Nani aldık hadi UEFA kupasını alalım.Öyle kolay olmuyor bu işler.Önce takım olabilmek lazım.
  • fatih terim riera,melo gibi aldığı ilk sezonda 11 ya da 12.hafta da takım tam olarak hazır duruma gelmişti,biz 4.haftadan en büyük rakibe 5 puan fark atmışız hem de birçok eksik ile,hala tam kadro çıkamadık maçlara,vitor beklediğimden de iyi iş çıkarıyor,bin kere helal olsun hocamıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar tam kadroyla çıkamadık ya oyuncular sakattı yada denemeler yapıyordu,yepyeni bir kadroyla namağlüp 4 maç yaptık.Eleştirilmek için bence en az 10. haftayı beklemeliyiz.
  • Ben sonuca bakarım arkadaş nasıl yendiğin ne yaptığın umurumda değil
    Lige bakıyorum Lider durumdayız benim görüş açımdan böyle giderse iyi beğenirim
    CL den elendik yok takım oturmadı kuş uçmadı anlamam bu takımın CL de oynaması gerekirdi hayal kırıklıgı
    Avrupa Ligindeki başarı Minimum Ceyrek final görmeli bu takım ki beklenen olsun

Benim kıstaslarım budur bu yıl için altında kalırsa hayal kırıklıgı üstüne cıkarsa başarıdır
  • Rvp ve Naniyi oyun icinde kotuler diye cikarmadi, Molde maci icin cikardi.

Kotuler diye cikardigini savunuyorsan, Meireles ve Fernandao neden oyunda kaldi, cok mu iyilerdi ?

Umitsiz degiliz, daha once de dedim aklini basina toplarsa ben de Pereira'dan umitliyim. Ama savunma yaptik risk almadik falan diye kendinizi kandirmayin sahadaki futbol rezillikten ote degildi Kasimpasa macinda. Boyle oynadigimiz maclarda puan almayi bilmek onemli, kayip yasamadik. Ama bu kadroyla boyle oynamaya devam edersek sonraki maclarda isimiz hic de kolay degil.

Dedigin gibi Besiktas macini falan beklemek lazim. O macta da Volkan yerine sagda Rvp oynarsa ve kaybedersek yine bu sacmaligi savunacak misiniz ? Markovic, Volkan bu adamlari kulubede bekletmek icin aldigini dusunmek dahi istemiyorum ben.

• Ersun Hoca'ya da aynı şeyi yaptılar,yönetime istifasını verecek haberleri çıkmıştı,Ben hocaya güveniyorum abi 4. Haftada adamı gômmek anca bizim ülkede olur

• Abi takim yeni hoca yeni yabanci kurali kalkmis sahada abilik kaptanlik yapan lider oyuncun gitmis yeni bir sistemle oynuyorsun ve ligin 4.haftasi daha bunlara ragmen kotude oynasan bu alisma surecinde 4macta 10puan toplamissin.Onemli olan puan kaybetmeden bu sureci atlatmak.Ayrica takim halen ideal 11 ile oynamaya basliyamadi.Ligde caner cezaliydi,uefada sener yoktu bir ara,ideal stoper ikilisi bir turlu bulunamadi,kasimpasa macina resmen stopersiz ciktik vs vs..Tum bu tablolara ragmen uefa grubundayiz,ligde lideriz.

Ayrica nani ve rvp nin ligi tanimamasindan kaynakli tutuk olduklarini dusunuyorum lige alistiklarinda gorceksiniz maci bu ikili koparticaktir.

• Ben takımın durumundan memnunum. Bireysel hata olmazsa, rakibe pozisyon vermiyor takımımız.
    Rize'de bireysel hatadan golü yedik.
    Antalya maçında tribündeydim, adamların ceza sahasın da bir tane bile pozisyonları yoktu. Seken topa vurulan şut ile gol attılar, ceza alanı dışından.
    Kasımpaşa maçı da aynı şekilde, bir tane pozisyona giremedi rakip. Böyle devam edebilirsek eğer, hücum hattı illa ki düzene girecektir, oturacaktır. Önemli olan savunmayı oturtmak. Kaldı ki, daha tam anlamıyla savunma oyuncuları birlikte maç oynayamadı. Sürekli bir eksik, sakatlılık veya ceza durumu oldu. Alves-Ba-Kadlec-Kjaer hatta Mehmet Topal bile stoper oynadı.
    Arkadaşlar çok acele ediyorsunuz, mantıklı yorumlar yapmıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Rvp ve Naniyi oyun icinde kotuler diye cikarmadi, Molde maci icin cikardi.

Kotuler diye cikardigini savunuyorsan, Meireles ve Fernandao neden oyunda kaldi, cok mu iyilerdi ?

Umitsiz degiliz, daha once de dedim aklini basina toplarsa ben de Pereira'dan umitliyim. Ama savunma yaptik risk almadik falan diye kendinizi kandirmayin sahadaki futbol rezillikten ote degildi Kasimpasa macinda. Boyle oynadigimiz maclarda puan almayi bilmek onemli, kayip yasamadik. Ama bu kadroyla boyle oynamaya devam edersek sonraki maclarda isimiz hic de kolay degil.

Dedigin gibi Besiktas macini falan beklemek lazim. O macta da Volkan yerine sagda Rvp oynarsa ve kaybedersek yine bu sacmaligi savunacak misiniz ? Markovic, Volkan bu adamlari kulubede bekletmek icin aldigini dusunmek dahi istemiyorum ben.

Yapmaya.RVP ve Naniyi kötü olduğu için çıkardı.Molde maçın için çıkarmadı.Nani bu sezon tüm hazırlık maçları ve resmi maçlarda oynadı.Hepsinde 90 dakika oynadı neredeyse.Hadi RVP çıkardı dersin Molde maçı için anlarım ama Nani ? Yorulma gibi bir problemi yok.Çıkarma sebebi iki oyuncununda kötü oynamasıydı.

Sahadaki futbol rezil değildi kötüydü.Bunu kabul ediyoruz zaten.Ama ilk haftalardan bu eleştirileri yapmak doğru olmaz rezil vs.Saygı çerçevesinde eleştirene lafım yok.Ama bazıları şimdiden Beşiktaş yada diğer takımları şampiyon yaptı.Ligde ilk 4 haftadaki en zor maçlar bizimdi.Kimse inkar edemez.

Kulübede bekletmek için almadı.Bu oyunculardan nasıl verim alabilirim diye düşünüyor.Ziraat maçları başlasa da rahatlasa bari hoca biraz.Orada oyuncuların performansına göre kafasındaki ilk on biri çok rahat kurar.

• rvp sağ tarafta olmaz. Fernandao ile degişmeli oynamalı. Takımın orta sahasından hiç memnun değilim yanlış transferler yaptık. Birde kas sakatlıkları çok fazla buda kafamı karıştırıyor. Şuan bu hocaya destek vermekten başka şansımız yok ama eleştiri bu işin doğası gereği her zaman olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

rvp sağ tarafta olmaz. Fernandao ile degişmeli oynamalı. Takımın orta sahasından hiç memnun değilim yanlış transferler yaptık. Birde kas sakatlıkları çok fazla buda kafamı karıştırıyor. Şuan bu hocaya destek vermekten başka şansımız yok ama eleştiri bu işin doğası gereği her zaman olacak.

Saygı çerçevesinde eleştirildiği sürece eleştiri olması normal ama rezil-umut yok tarzı sözler eleştiriye girmez.Karalamaya girer.
  • sen büyük takımların başına gelip de eleştirilmeyen hoca gördün mü? normal bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBaXTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Rvp ve Naniyi oyun icinde kotuler diye cikarmadi, Molde maci icin cikardi.

Yapmaya.RVP ve Naniyi kötü olduğu için çıkardı.Molde maçın için çıkarmadı.Nani bu sezon tüm hazırlık maçları ve resmi maçlarda oynadı.Hepsinde 90 dakika oynadı neredeyse.Hadi RVP çıkardı dersin Molde maçı için anlarım ama Nani ? Yorulma gibi bir problemi yok.Çıkarma sebebi iki oyuncununda kötü oynamasıydı.

Sahadaki futbol rezil değildi kötüydü.Bunu kabul ediyoruz zaten.Ama ilk haftalardan bu eleştirileri yapmak doğru olmaz rezil vs.Saygı çerçevesinde eleştirene lafım yok.Ama bazıları şimdiden Beşiktaş yada diğer takımları şampiyon yaptı.Ligde ilk 4 haftadaki en zor maçlar bizimdi.Kimse inkar edemez.

Kulübede bekletmek için almadı.Bu oyunculardan nasıl verim alabilirim diye düşünüyor.Ziraat maçları başlasa da rahatlasa bari hoca biraz.Orada oyuncuların performansına göre kafasındaki ilk on biri çok rahat kurar.

"Kotuler diye cikardigini savunuyorsan, Meireles ve Fernandao neden oyunda kaldi, cok mu iyilerdi ? "

Bu kisima neden cevap yok ?

Sene basindan beri kac defa haftada 2 mac yaptik ayrica ?

• Formayı hakeden kapar diyor Meireles'in 88 dakika bulunduğu Kasımpaşa maçında Volkan Şen 5 dakika yer alıyor.
  • Yavaş yavaş takımı oturtması gerekiyor. Ligin belki daha başı ama hazırlık maçları avrupa maçları derken aslında az maç yapmış değiliz. Transferlerde son anlarda yapılmadı bu sezon. Diegolu 442 de ısrar ederse zaten kesin bir sıkıntı vardır.Bekleyip göreceğiz artık
  • benim teknik direktörümü eleştirdiler, arkasından küfür ettiler.... eyyy muhalif, sende hiç utanma arlanma yok mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.