Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

serdar ali çelikler, vitoru övüyor yunanistanda portekizde saygı duyulan bi hoca dedi

Ciddi misin ?

Ben görmedim ama öyle demisse helal olsun.

Porto'yu son şampiyon hocadan bahsediyoruz, adamlar Vitor gitti gideli perişan oldular. Fenerbahçe taraftarı Ersun'u nasıl görüyorsa Portekiz'de de Vitor öyle görünüyordur diye düşünüyorum

Yunanistan'da 5 ay falan kalmıştı Vitor hocam. Orada da saygı duyuluyorsa 100 kere helal olsun

Son olarak aklı başında ve olaylara objektif bakabilen herkes Vitor Pereira'ya saygı duyar, gayet iyi hoca olduğunu da düşünür. Ancak bizim ülkede deliye değil de akıllıya hasret olduğumuzdan bu adam hakkında kötü yorumlar yapılıyor

Ee Del Bosque'nin "Yeniköy Kasabı", Aragones'in "Futbol cahili", Fatih Terim'in "imparator", Şenol Güneş'in "Futbol filozofu" ilan edildiği bir ülke burası. Teknik direktör yorumlarını pek ciddiye almamak gerek

Yav abdullah avci gibi bir cevheri FETO denilen bi olusum sebebiyle gonderen bi ulkeden bahsediyoruz , trde avcidan daha iyi bir hoca var midir ? Trde basaksehir gibi yonetilen baska bi takim var midir ?

• İstatistikler

Topla oynama 1860- % 57 - Braunschweig % 43

Gol denemeleri ; 1860- 12 - Braunschweig 6

Kaleyi Bulan şut 1860 -6 - Braunschweig 2

Kornerler 1860- 5 - Braunschweig 1

Skor 1860 Münih 0-1 Braunschweig

İnanılır gibi değil, gerçekten inanılır gibi değil. Bu kadar da olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 30 Nisan 2017; 15:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig 2.si şampiyonluğa oynayan takım Braunschweig sahada yok bildiğin

Münih oyun olarak eziyor ama skor 1-0

Liendll ve Gytkjaer denen beceriksizler kına yaksın. Ulan hoca napsın artık, sahaya girip Vitor mu golü atacak beceriksizler, sizi futbolcu yapanın da

• Hocam kümeye gidiyoruz, Olic'i al artık

• Oha stoper çıktı Olic girdi

Vitor gözünü kararttı, ya fark yiyeceğiz ya da maç dönecek

• HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN ELLER HAVAYA HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN ELLER HAVAYA.. KÜME GELİYOR PEREYRAYA BURAYA KÜME GELİYOR PEREYRAYLA BURAYA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN ELLER HAVAYA HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN ELLER HAVAYA.. KÜME GELİYOR PEREYRAYA BURAYA KÜME GELİYOR PEREYRAYLA BURAYA

Allah'ım şunları sevindirme

• Adam ciddi ciddi takip ediyor. Hoşuma gitti bu kadar bağlandığını bilmiyordum.

Umarım slim fitin takımı düşmez de seneye istediğin kadar vasıfsız Vitor u izlersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahada ezip tabelada yenildik yine

son 5 maçın 4'ü böyle oldu, elden bir şey gelmiyor. Futbol adaletsiz

• Pereira mağduru bir takım daha. Küme düşürecek bu köklü kulübü. Elini attığı yeri kuruluyor vasıfsız dar gömlek. Acınız acimizdir Münih...

• Kardes kulup yapalim Münih'i

• Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz REİSVitor Pereira Takip Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Pereira mağduru bir takım daha. Küme düşürecek bu köklü kulübü. Elini attığı yeri kuruluyor vasıfsız dar gömlek. Acınız acimizdir Münih...

Dostum bu sefer harbiden hocamın bir suçu yok

adamlar son 5 maçın 4'ünü çok iyi oynayıp kaybettiler, bak iyi oynadılar demiyorum, çok iyi oynadılar

Aşırı kalitesiz bir takım var, sen 20 kere karşı kaleye gidiyorsun, rakip sana 5 kez geliyor ve maçı 1-0 kaybediyorsun

böyle bir ortamda hoca suçlamak...

• Takım kazanınca Vitor sayesinde, kaybedince oyuncular suçlu. Ne güzel dünya anasını satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Takım kazanınca Vitor sayesinde, kaybedince oyuncular suçlu. Ne güzel dünya anasını satayım.

Maçı izlesen şu yorumu yapmazdın takım maksimumunu veriyor zaten, oyunculardan verim alıyor hoca ancak son vuruşlardaki kalitesizlik ve kalecinin her 3 şuttan 1 tanesini yiyor olması tabela olarak başarısız olunmasını sağlıyor

Yani şu Münih'in başından Vitor'u çıkar, Guardiola'yı koy yine bir şey değişmez. Zira hoca Mourinho, Guardiola falan olunca hücum oyuncularının son vuruşu 10 üzerinden 2 iken, 8'e yükselmiyor.

Ersun Yanal mesela kariyeri başarısızlıklarla dolu ama Fenerbahçe'yi Nisan'da şampiyon yaptı. Bunun gibi binlerce örnek var, Maçın kaderini belirleyen hocalar olmuyor maalesef. Eğer öyle olsa herkes en iyi hocayı getirir kadrosunu anadolu topçularından kurardı, Manchester United Mourinho'yu getirdi diye çöplerle oynamıyor mesela, 100 milyon euroya Pogba'yı alıyorlar, Ibra'yı alıyorlar çünkü lazım, hoca yetmiyor. Sahadaki çoğu şeyi değiştiren oyuncuların kritik anda verdikleri kararlar

ön yargınızı bırakıp 2 dakika düşünseniz her şeyi çözeceksiniz ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Takım kazanınca Vitor sayesinde, kaybedince oyuncular suçlu. Ne güzel dünya anasını satayım.

Maçı izlesen şu yorumu yapmazdın takım maksimumunu veriyor zaten, oyunculardan verim alıyor hoca ancak son vuruşlardaki kalitesizlik ve kalecinin her 3 şuttan 1 tanesini yiyor olması tabela olarak başarısız olunmasını sağlıyor

Yani şu Münih'in başından Vitor'u çıkar, Guardiola'yı koy yine bir şey değişmez. Zira hoca Mourinho, Guardiola falan olunca hücum oyuncularının son vuruşu 10 üzerinden 2 iken, 8'e yükselmiyor.

Ersun Yanal mesela kariyeri başarısızlıklarla dolu ama Fenerbahçe'yi Nisan'da şampiyon yaptı. Bunun gibi binlerce örnek var, Maçın kaderini belirleyen hocalar olmuyor maalesef. Eğer öyle olsa herkes en iyi hocayı getirir kadrosunu anadolu topçularından kurardı, Manchester United Mourinho'yu getirdi diye çöplerle oynamıyor mesela, 100 milyon euroya Pogba'yı alıyorlar, Ibra'yı alıyorlar çünkü lazım, hoca yetmiyor. Sahadaki çoğu şeyi değiştiren oyuncuların kritik anda verdikleri kararlar

ön yargınızı bırakıp 2 dakika düşünseniz her şeyi çözeceksiniz ama neyse

Ben bu maç özelinde konuşmuyorum yalnız. Vitor Münih başında belirli sayıda maça çıktı, arada konuya bakıyorum, yenilince oyuncuları suçluyorsun, kazanınca Vitor'u övüyorsun. Bu maçta Münih'in istatistik olarak üstün olduğu gerçek ama bunu her maçta göremiyoruz. Vitor'u sevmediğim doğru. Buna bağlı olarak da başarısız olmasını diliyorum ama senin de samimi olmadığın bariz bir gerçek.

Bu arada Münih'in taraftar yorumlarına bakıyorum da, genel olarak başkan ve Vitor'dan memnun değiller.

• kümede kal, kümede kal, kümede kal, pereiira

kümede kal, kümede kal, kümede kal vitor pereiraaa
  • sen mükemmel bir detaysın
    Vitor Pereira Takip Konusu
  • ligi ters çevirince vitor şampiyon oluyor beyler
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    şampiyonluk sözü var hocanın zaten ama hangi ligde olduğunu söylememiş seneye 3. ligde şampiyon rahat ol
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.