Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kayra Han

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Takım kazanınca Vitor sayesinde, kaybedince oyuncular suçlu. Ne güzel dünya anasını satayım.

Maçı izlesen şu yorumu yapmazdın takım maksimumunu veriyor zaten, oyunculardan verim alıyor hoca ancak son vuruşlardaki kalitesizlik ve kalecinin her 3 şuttan 1 tanesini yiyor olması tabela olarak başarısız olunmasını sağlıyor

Yani şu Münih'in başından Vitor'u çıkar, Guardiola'yı koy yine bir şey değişmez. Zira hoca Mourinho, Guardiola falan olunca hücum oyuncularının son vuruşu 10 üzerinden 2 iken, 8'e yükselmiyor.

Ersun Yanal mesela kariyeri başarısızlıklarla dolu ama Fenerbahçe'yi Nisan'da şampiyon yaptı. Bunun gibi binlerce örnek var, Maçın kaderini belirleyen hocalar olmuyor maalesef. Eğer öyle olsa herkes en iyi hocayı getirir kadrosunu anadolu topçularından kurardı, Manchester United Mourinho'yu getirdi diye çöplerle oynamıyor mesela, 100 milyon euroya Pogba'yı alıyorlar, Ibra'yı alıyorlar çünkü lazım, hoca yetmiyor. Sahadaki çoğu şeyi değiştiren oyuncuların kritik anda verdikleri kararlar

ön yargınızı bırakıp 2 dakika düşünseniz her şeyi çözeceksiniz ama neyse

Ben bu maç özelinde konuşmuyorum yalnız. Vitor Münih başında belirli sayıda maça çıktı, arada konuya bakıyorum, yenilince oyuncuları suçluyorsun, kazanınca Vitor'u övüyorsun. Bu maçta Münih'in istatistik olarak üstün olduğu gerçek ama bunu her maçta göremiyoruz. Vitor'u sevmediğim doğru. Buna bağlı olarak da başarısız olmasını diliyorum ama senin de samimi olmadığın bariz bir gerçek.

Bu arada Münih'in taraftar yorumlarına bakıyorum da, genel olarak başkan ve Vitor'dan memnun değiller.

Dostum bak böyle söylersen tamam, sorun yok. Öteki türlü takdir edersin ki fazla acımasız yorumlar yapmış oluyorsun

Şimdi bak 1860 zaten geçen sezonu 15.bitirmiş bir takım. Vitor da ligin bitimine 3 hafta kala ligin ilk yarısındaki hocadan daha fazla puan topladı zaten. Transfer zaten yok, Vitor'un elinde sihirli değnek yok ki, 1860 Vitor'a bir şey diyemez zaten, ne diye memnuniyetsiz olurlar onu anlamıyorum. Ne bekliyorlardı ki ? Hiç bilmediği bir lige Ocak ayında geliyor, transfer falan yok, takım zaten kötü. Elinden gelenin en iyisini yapıyor zaten hoca, puan kaybedilen atıyorum 8 maç varsa bunun 6 tanesi iyi oynayıp kaybedildi. Yani 2.yarıda takım kötü olduğu için az puan toplamadı, sorun orada. Şanssızlıklar ve bireysel oyuncu kalitesi durumu buraya getirdi

Ben bunu anlatmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be Vitor koskoca kulübü düşme potasına getirdi.

Başarılı olmasını isterdim ama Almanların şakası olmaz maalesef.Adamlar robot gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

Vay be Vitor koskoca kulübü düşme potasına getirdi.

Başarılı olmasını isterdim ama Almanların şakası olmaz maalesef.Adamlar robot gibi.

Adamlar Vitor gelmeden zaten küme düşme potasındaydı

ligin bitmesine 3 hafta var ve Vitor ilk yarıdaki hocadan daha fazla puan topladı. Yanlış bilgilendirme olmasın

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    VİTOR MU DÖVER BABAN MI

• Vitor pereyraya 3.ligde başarılar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Vitor pereyraya 3.ligde başarılar dilerim.

Vitor Porto'nun başına geçecek kardesim boşuna heveslenme

Porto yine şampiyonluğu kaybetmek üzere. Paşa paşa Vitor'un ayağına gelip özür dileyecekler...

• quote:

quote:

Porto yine şampiyonluğu kaybetmek üzere. Paşa paşa Vitor'un ayağına gelip özür dileyecekler...

Porto gibi bir takımın tekrar vitoru getirmesi için bi sebep yok yalnız. Adam almanya 2.liginde küneye düşürüyor takımını. Yani 3.lig seviyesinde bir hoca olduğu kanıtlandı

• Vitoru severim sempatik adam gecen sene size ne oynadıgını bilen top oynatıyordu

Vitor bjk gelse naparsın başarılı olur mu

• quote:

quote:

quote:

Porto gibi bir takımın tekrar vitoru getirmesi için bi sebep yok yalnız. Adam almanya 2.liginde küneye düşürüyor takımını. Yani 3.lig seviyesinde bir hoca olduğu kanıtlandı

Ne alakası var yahu ? Porto Vitor'u getirmeye mecbur, adamlar her sezon hoca getiriyor bir türlü dikiş tutturamadilar

Löw'ün Adana'nın başına geçmesi Almanya milli hocalığını etkiledi mi ? Hayır. Büyük takımlar bu sığ bakış açısıyla yaklaşmaz olaya. Örneğin Fonseca Porto'da şampiyon olamadı. Shakhtar çıkıp "bu adam Porto'yu şampiyon yapamadı, kendisi büyük takım hocası olmadığını kanıtladı" mı dedi ? Hayır adamlar profesyonelce aldılar Fonseca'yı ve sampiyon oldular

Ersun Yanal'ı veya Arsene Wenger'i Karsluher'in basına getir takım küme düşer her türlü ama bu durum bu iki hocanın da 3.lig seviyesinde olduğunu göstermez

Olaya çok dar bir açıdan bakıyorsun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Vitoru severim sempatik adam gecen sene size ne oynadıgını bilen top oynatıyordu

Vitor Pereira'nın 3 büyüklere gelip başarısız olma ihtimali yok

Vitor'u al 3 sene sabret, avrupa'da final görürsün her türlü. Oynattığı oyun buna çok müsait

• quote:

quote:

Vitoru severim sempatik adam gecen sene size ne oynadıgını bilen top oynatıyordu

Vitor'u al 3 sene sabret, avrupa'da final görürsün her türlü. Oynattığı oyun buna çok müsait

Hocam sen Vitorun bjk\gs sini mi tutarsın yoksa feneri mi

• quote:

quote:

quote:

Hocam sen Vitorun bjk\gs sini mi tutarsın yoksa feneri mi

Biz Fenerbahçeli doğduk, tabi ki Fenerbahce'yi tutarım ama Vitor'u çok seviyorum, onun da başarısız olmasını istemem

Atıyorum Vitor Gs veya Bjk'nin başına gelsin, Vitor'un yönettiği takım 79 puan toplasın, Fenerbahce'de 80 puan toplayarak şampiyon olsun

Benim için en iyi sonuç bu olur Win & Win

• Pereira hocam kume mi dusecek yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993

Pereira hocam kume mi dusecek yoksa.

Hocalar veya oyuncular küme düşmez, takım düşer

Vitor bu maç sonrasi istifa etmeliydi, takım bugünkü maçı nasıl kaybetti hala inanamıyorum

• Takım 5 maçtır galibiyet yüzü görmemiş. Müstehak.

• puhahahahaha
  • Slim Fit Almanya da gündem oldu ya . Dün maç sırasında Braunschweigs TD sine küfür etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Slim Fit Almanya da gündem oldu ya . Dün maç sırasında Braunschweigs TD sine küfür etmiş

Dünkü maçı dünyanın en mülayim insanı bile izlese küfürbaz olur çıkardı

Maç sırasında o anın adrenaliniyle olur böyle şeyler, Vitor hocam kendine yakışanı yapıp özrünü dileyecektir zaten

• Ateş hattına adım adım..

Vitor Pereira Takip Konusu
  • nani rvp gibi çöpler olmayınca küme düşürüyor bee hoca gibi hoca
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.