Bildirim
Vitor Pereira Takip Konusu (16. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Totem olsun diye maçı izlemedim ve takip etmedim, Lig 5.sini deplasmanda son 30 dk 10 kişi oynayarak 2-1 yenmiş Münih
1860 gerçekten iyi top oynuyor, hakettikleri pozisyon bu değil asla, umarım Vitor ligde tutar ve istifa eder. Sonunda hakedilen galibiyet gelmiş, çok sevindim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 5 Mayıs 2017; 21:36:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman seneye Fabiano 1860 Münihte diyebilir miyiz hocam?
Bu gün kazandık şükür düşma hattı çok riskli altımızdaki ik takımın mı 3 takımın mı bir maç eksiği var şuan yani bu haftaya daha oynamadılar inşallah kaybederler -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
O zaman seneye Fabiano 1860 Münihte diyebilir miyiz hocam?
Bu gün kazandık şükür düşma hattı çok riskli altımızdaki ik takımın mı 3 takımın mı bir maç eksiği var şuan yani bu haftaya daha oynamadılar inşallah kaybederler
Takım çok iyi oynuyor, bolca pozisyona giriyor yani Vitor'luk bir durum yok, oyuncu kalitesinin düşüklüğü nedeniyle şuan ateş hattında Münih, sevgili dostum. Vitor seneye 1860'da kalır mı? Orası meçhul. Porto yine şampiyon olamayacak gibi, Vitor'a tekrar teklif yapacaklarını düşünüyorum, bu durumda uçarak gider Porto'ya
Şimdilik sezon sonunu bekleyeceğiz, her şey netleşir yakında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu leş takımı küme tutması bile başarı listesine eklenir bence.Portonun başında seyretmek güzel olur kendisini.Ancak portoda sinir krizleri geçirtme potansiyeline sahip bir takım kendi seviyesinde -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
Şu leş takımı küme tutması bile başarı listesine eklenir bence.Portonun başında seyretmek güzel olur kendisini.Ancak portoda sinir krizleri geçirtme potansiyeline sahip bir takım kendi seviyesinde
Ligin ilk yarısındaki vasıfsız hoca ile 16 puan toplamış Münih, Vitor bitime 2 hafta kala bu kadar şanssızlığa rağmen o adamdan fazla puan topladı ancak ligde kalıp kalmayacakları hala belirsiz
Takım Vitor ile kötü oynasa üzülmem şu duruma ama gercekten iyi oynayıp birçok kez oyuncu kalitesinin düşüklüğü nedeniyle yenildiler, en çok üzücü olan da bu.
Porto yine şampiyon olamazsa kadroya ciddi takviyeler yaparlar, o yönden sıkıntı yok. Vitor Porto'nun başına geçsin, Porto yine şampiyon olur her türlü
-
Hocam kazanmis , fenerbahce cok buyuk cevher kaybetti cok. -
Lanet olsun sana Dynamo Dresden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Lanet olsun sana Dynamo Dresden.
Reis gel sen de Vitor'un tarafını tut. Seni severim, kaybeden tarafta olmanı istemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Lanet olsun sana Dynamo Dresden.
Reis gel sen de Vitor'un tarafını tut. Seni severim, kaybeden tarafta olmanı istemem
Yok hocam sağol hala düşmesi için büyük bir şans var.Hadi bu sene düşmedi seneye takımın seviyesini artıramayınca yine kaybeden Vitor cephesi olacak, uzun vadeli düşünmek lazım.
-
olurda takımı üst lige çıkartırsa kazancaklarını düşün.Ufku gör ufku görmen yetmez ufkun ötesinide gör. -
1860 kazanmis magaraya gitmissin gene gelsene -
maça fazlasıyla 15. vitor.
altlarsan biri puan alsa yine 16.lığa düşecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1860 takip edecek kadar kötü hayatım yok arada denk gelirse twitterdan görüyorum seni vitor trollüğünde baş başa bırakıyorum burada daha ne istiyorsun
sırf trollük uğruna ismini LVG yapan birisisin bir sonraki evreyi bekliyoruz değiştir vitor yap -
quote:
Orijinalden alıntı: Furiosa
1860 takip edecek kadar kötü hayatım yok arada denk gelirse twitterdan görüyorum seni vitor trollüğünde baş başa bırakıyorum burada daha ne istiyorsun
sırf trollük uğruna ismini LVG yapan birisisin bir sonraki evreyi bekliyoruz değiştir vitor yap
1860 takip edecek kadar kötü hayatı yokmuş
Münih son oynadığı maçı 40 bin kişiye oynadı senin haberin var mı? Kıytırık süper ligi takip ediyorsun, Almanya 2.ligini küçümsüyorsun
-
isterse 200 bin kişi izlesin almanya 2. ligi beni ilgilendirmiyor. ingiltere 4. 5. liglerindeki ortalama bile süper ligden fazla git onları izle o zaman ortalama süper ligden daha iyi diye -
İl kgol güzelmiş hocam bir baktımda bi sağa çekiyor bir sola çekiyor millet pert -
Şu aralar 1860 Münih'i pek takip edemiyorum durum nedir? Yani Vitor ilk geldiğinde takımın puan sıralamasındaki yeri, seviyesi iyiydi yine eski yerine mi döndü? Herhalde aralarda beklenmedik puan kayıpları yaşanmış. Münih bu sene düşmez fakat gelecek sene Vitor Pereira nasıl bir yol çizecek merak ediyorum. -
Vitor küme düşmesede souzayi fln aldirir belki seneye 5-6 milyona ba aşkını fln aldırmış takıma.
Vitor Yıldızları İle Beraber Geliyor
Ba Souza Fabiano
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X