Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte en çok üzüldüğüm de bu, insanların bunu bir bahane olarak görecek olması.

25 haftadır lider takımın en önemli 3 maçında hocası olmayacak takımın başında, siz de buna bahane diyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam açıkladığın için, umarım şampiyon olmanıza engel olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 20 Ekim 2018; 10:9:17 >
  • vitor hocanin ne yaptigini merak ettim, goruntuler var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Teşekkürler hocam açıkladığın için, umarım şampiyon olmanıza engel olmaz
    Rica ederim hocam, umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

vitor hocanin ne yaptigini merak ettim, goruntuler var mi?
    Hocam macı izleyemediğim 10-12 dakikalık bölüm vardı, o arada gerçekleşmiş olay. Yabancı haber kaynaklarına baktım orada yazıyor ne olduğu, video yok.

Olay şu : Hulk dakika 79'da sarı kart görüyor, bu sarı kart sebebiyle zorlu maçlarımızdan biri olan Jiangsu maçında cezalı duruma düşüyor. (Hulk'un Jiangsu maçında oynayamayacağını ben de yeni öğrendim). Vitor Pereira da hakem kararını beğenmiyor ve hakemi alkışlayarak tepki gösteriyor.

İşte bu alkış tepkisini gerekçe göstererek Çin Federasyonu Vitor hocayı "sportmenlik dışı hareketten" 3 bin Dolar para cezası veriyor ve ligin bitimine 5 maç kala 3 maçtan men ediyor.

Evet alkışlamayla tepki verdiği için dananın kuyruğunun koptuğu yerde hocayı men ediyorlar Çok komik bir senaryo bu.

Jiangsu deplasmanında hem Hulk hem Vitor Pereiea yok. Yazık bütün emeklerimiz hiç olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 20 Ekim 2018; 14:16:7 >

• insan düşünmeden edemiyor, acaba şu an yaşadığımız kötü günler vitor hocanın ahını aldığımız için mi yaşanıyor...
  • Kral yoksa yardımcısı var,sıkıntı yok.Vitor hocam Monaco maçında da cezalıydı Almeida hocam takımın başındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Kral yoksa yardımcısı var,sıkıntı yok.Vitor hocam Monaco maçında da cezalıydı Almeida hocam takımın başındaydı

Vitor hoca acayip iyi gazlıyor takımı hocam. Kenarda olmaması büyük dezavantaj

Filipe Almeida reis ise çok sakin yapıda kenarda emaneten duruyor İnşallah Monaco maçının benzerini yaşar kazanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

İşte en çok üzüldüğüm de bu, insanların bunu bir bahane olarak görecek olması.

25 haftadır lider takımın en önemli 3 maçında hocası olmayacak takımın başında, siz de buna bahane diyorsunuz...
    Düzgün dursaymış ceza almasaymış.Evet senin yaptığın bahane oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında shakhtar maçındada kendini attırmıştı şovmen atılmasa belki shaktharı eleyip clye kalabilirdik
  • quote:

Hocam macı izleyemediğim 10-12 dakikalık bölüm vardı, o arada gerçekleşmiş olay. Yabancı haber kaynaklarına baktım orada yazıyor ne olduğu, video yok.

Olay şu : Hulk dakika 79'da sarı kart görüyor, bu sarı kart sebebiyle zorlu maçlarımızdan biri olan Jiangsu maçında cezalı duruma düşüyor. (Hulk'un Jiangsu maçında oynayamayacağını ben de yeni öğrendim). Vitor Pereira da hakem kararını beğenmiyor ve hakemi alkışlayarak tepki gösteriyor.

İşte bu alkış tepkisini gerekçe göstererek Çin Federasyonu Vitor hocayı "sportmenlik dışı hareketten" 3 bin Dolar para cezası veriyor ve ligin bitimine 5 maç kala 3 maçtan men ediyor.

Evet alkışlamayla tepki verdiği için dananın kuyruğunun koptuğu yerde hocayı men ediyorlar Çok komik bir senaryo bu.

Jiangsu deplasmanında hem Hulk hem Vitor Pereiea yok. Yazık bütün emeklerimiz hiç olacak

Alıntıları Göster
    aciklama icin tesekkur ederim hocam.insallah sampiyon olursunuz. basarilar.

• Ben vitor hocamın ruhuyla bu çekik gözlü komployu durduracağına inanıyorum. Vitor hocam sıradan bir şey değil arkadaşlar, bir ruh. 3 maçlık ceza ile durdurulamayacaktır takım. Bu ligde daha fazla kendisini harcamaması gerek. Bu çekik gözlülerin futboldan anlama ihtimali yok zaten, para ile olacak işler değil bunlar. En kısa zamanda Avrupa'ya dönüp kendisini göstermeli.

• quote:

Hocam benim izlediğim bölümde hocanın hiçbir ekstra hareketi olmadı. Klasik hakeme olan itirazlar vs. Maçın bi 10 dakikasını kacırdım ki zaten maç da bizim sahamızdaydi, 5-0 kazanmışız hoca neyin sportmenlik dışı hareketini yapacak o 10 dakikada ?

Tüm sezonun kaderini değiştirecek bu cezayı almak için sahaya girip hakemi falan dövmek gerekir, bu yapılan resmen operasyon. Ligin Bayern Münih'i Evergrande saha icinde kazanamayacağını anlayınca saha dışı etkenlere yöneldi demek ki...

Alıntıları Göster
    Valla ne diyeyim ki? Hocam tam rahat etti düzgün bir çalışma ortamı buldu dedik, bu sefer de federasyon saçma sapan amatorlukler ve kayirmalar yapmaya başladı. Bence hocam için bu saatten sonra yapılacak en iyi şey bu cezaya rağmen bir şekilde şampiyon olup sonra da bu çapsız ligden basıp gitmektir. Çin Ligi'nde futbolcularin ve hocaların sadece para için uğradığı vasat ötesi bir lig olarak kalır.

Çin de bu kafayla ne süper güç olur, ne milli takımından bir yol olur ne de ligi Avrupa liglerinin tırnağı olur.

• quote:

Hocam benim izlediğim bölümde hocanın hiçbir ekstra hareketi olmadı. Klasik hakeme olan itirazlar vs. Maçın bi 10 dakikasını kacırdım ki zaten maç da bizim sahamızdaydi, 5-0 kazanmışız hoca neyin sportmenlik dışı hareketini yapacak o 10 dakikada ?

Tüm sezonun kaderini değiştirecek bu cezayı almak için sahaya girip hakemi falan dövmek gerekir, bu yapılan resmen operasyon. Ligin Bayern Münih'i Evergrande saha icinde kazanamayacağını anlayınca saha dışı etkenlere yöneldi demek ki...

Alıntıları Göster
    Valla ne diyeyim ki? Hocam tam rahat etti düzgün bir çalışma ortamı buldu dedik, bu sefer de federasyon saçma sapan amatorlukler ve kayirmalar yapmaya başladı. Bence hocam için bu saatten sonra yapılacak en iyi şey bu cezaya rağmen bir şekilde şampiyon olup sonra da bu çapsız ligden basıp gitmektir. Çin Ligi'nde futbolcularin ve hocaların sadece para için uğradığı vasat ötesi bir lig olarak kalır.

Çin de bu kafayla ne süper güç olur, ne milli takımından bir yol olur ne de ligi Avrupa liglerinin tırnağı olur.

• Maalesef Evergrande yine kazandı. 6-1 yenmişler

Galibiyetten başka şansımız kalmadı bugün.
  • Hiç yazasım yok ama yazayım yine de. Beklediğim gibi puan kaybı geldi 0-0 bitti maç. Hulk ve hoca yokken böyle zor bir deplasmanda yenilmemek de marifet ama yeterli değil.

Şampiyonluk ihtimali %1 falan artık, gitti şampiyonluk

• quote:

Hiç yazasım yok ama yazayım yine de. Beklediğim gibi puan kaybı geldi 0-0 bitti maç. Hulk ve hoca yokken böyle zor bir deplasmanda yenilmemek de marifet ama yeterli değil.

hocam sana ligin başında şanlı guanzo şampiyon olacak dediğimde onlar bu yıl kötü şu kadar puan farkı var imkansız demiştin dediğim çıktı birde vitor şampiyon olamazsa büyük bir prestij kaybı olur
  • quote:

Hiç yazasım yok ama yazayım yine de. Beklediğim gibi puan kaybı geldi 0-0 bitti maç. Hulk ve hoca yokken böyle zor bir deplasmanda yenilmemek de marifet ama yeterli değil.

İki hafta sonra tarihi farka hazır ol. Bu ligin bayerni geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam ballı demiştim yine balı işlemiş goulart sezonu kapatmış herhalde bundaki şansla o maçta da paulinho talisca kart cezalısı felan olur zaten ilk maçta 6 7 yiyecekken kazanmıştı
  • Balli hocaya bak 26 hafta ligde lider ol, sonra son haftalarda 3 maçlık haksız ceza ye Şampiyonlar ligi maçına çıkarız Hulk sakatlanır falan bal işte bunlar hep bal.

Sen hiç canını sıkma güzel kardeşim, Goulart, Talisca vs isterse tüm Guangzhou sezonu kapatsın, o maçı Guangzhou'ya verecekler. Ligin kaderi Vitor'a verilen cezayla çizildi zaten, bu saatten sonra aksi durum mucize olacaktır

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.