Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçı izledin mi bilmiyorum ama ben izledim 90 dakika kendi evinde kendi ceza sahasından çıkamadılar 2 3 kere atak yaptılar 2 atıp bitirdiler abartmıyorum 6 7 olurdu maç şansla 2-1 yendi hocan iyi bir hoca olsa çinin en pahalı 2. takımı kendi evinde san marino ğibi oynamazdı 3 ğolü iptal oldu depin 2 tane direkten dönen topu vardı kaçırdıkları vardı artık kendi evlerinde ğüzel bi 5 atarlar ballı hocana birde maçı verir demişsin maçı vermek isteseler 2-1 biten maçta tam 3 ğollerini iptal etmezlerdi everğrandenin

• quote:

Orijinalden alıntı: l053r

maçı izledin mi bilmiyorum ama ben izledim 90 dakika kendi evinde kendi ceza sahasından çıkamadılar 2 3 kere atak yaptılar 2 atıp bitirdiler abartmıyorum 6 7 olurdu maç şansla 2-1 yendi hocan iyi bir hoca olsa çinin en pahalı 2. takımı kendi evinde san marino ğibi oynamazdı 3 ğolü iptal oldu depin 2 tane direkten dönen topu vardı kaçırdıkları vardı artık kendi evlerinde ğüzel bi 5 atarlar ballı hocana birde maçı verir demişsin maçı vermek isteseler 2-1 biten maçta tam 3 ğollerini iptal etmezlerdi everğrandenin
    Fenerdeki bahanesi kadro özellikle rvpdi. (50 küsür milyon euro harcamış olsa bile) Hocası 3 maç ceza aldı yoksa bahane üretemeyecekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekik gözlüler göz göre göre Vitor Hocam'ın hakkını yediler ama bu yanlarına kalmaz. En son Fener böyle bir işe giriştiğinde olanlar oldu Fener daha kendini toparlayamadı. Darısı bu çekik gözlü futbol yoksunlarının başına diyelim.
  • Artık buradan daha kötü nereye gider bilmiyorum. Endonezya Ligi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Special loser one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocama inanıyoruz güveniyoruz.

Şampiyon olacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Rönesans tablosu gibi mübarek

Müthiş ya hocanın gol sevinçlerine hayranım. Pozisyonlara tepkisi de öyle, bu konuda Mourinho hoca ile birlikte zirvede, Cocu gibi sakin hocalara bir türlü kanım ısınmıyor mesela

• Vitor hocamı harcamaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Rönesans tablosu gibi mübarek

Müthiş ya hocanın gol sevinçlerine hayranım. Pozisyonlara tepkisi de öyle, bu konuda Mourinho hoca ile birlikte zirvede, Cocu gibi sakin hocalara bir türlü kanım ısınmıyor mesela

Alıntıları Göster
    Vitor Hocanin golden sonra top toplayıcı çocuğa sarılması yeşil sahalarda gördüğüm en güzel hareketlerdendi. Hiç aklımdan çıkmaz o an...

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Vitor Hocanin golden sonra top toplayıcı çocuğa sarılması yeşil sahalarda gördüğüm en güzel hareketlerdendi. Hiç aklımdan çıkmaz o an...

Alıntıları Göster
    Hocanın kalbinin güzelliği eylemlerine yansıyor, senin değindiğin de o anlardan biriydi işte

• "Fenerbahçe'de çalıştığın en iyi teknik direktör kimdi?"

Josef de Souza: Birlikte çalıştığım en iyi teknik adam Vitor Pereira'ydı. Beni oraya getiren oydu. İlk dönemlerde benim için ödenen bonservis bedeli çok konuşuluyordu ama Vitor Pereira bana hep güvendi.

Josef de Souza: Vitor Pereira ile şampiyon olamadık ama şundan şüphe bile duymuyorum; eğer bir sonraki yıl onunla devam edilseydi şampiyonluk için büyük şansımız olurdu. Bence onun gönderilmesi bir hataydı.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın için teşekkürler hocam, ben de sayende gördüm

Adam gibi adam Josef çok doğru açıklamalarda bulunmuş. Vitor gittikten sonra halimiz ortada, bunu inkar eden taraftar hemen hemen yok zaten.

• Vay arkadaş Evergrande yine 3-0 yeniyor

Yeter lan artık, puan kaybedin

• Taraftara helal olsun, itiyorlar takımı ileri doğru. Vitor hocanın kenardaki yokluğunu hissettirmiyorlar

• Hocam be şimdiden maçı kazandı ve gelecek haftaki büyük maçı düşünmeye başladı durduramayacaksınız Vitor hocamı Yalnız bu Wu Lei acayip futbolcu 2 yıldır takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Hocam be şimdiden maçı kazandı ve gelecek haftaki büyük maçı düşünmeye başladı durduramayacaksınız Vitor hocamı Yalnız bu Wu Lei acayip futbolcu 2 yıldır takip ediyorum.
    Bu haftaki de çok büyük maçtı hocam, Luneng çok tehlikeli takım, kontrolü elden bırakırsak cezayı keserler anında.

İlk yarı bitti, Hulk-Oscar-Cai orta sahası yine kilit açma konusunda yeteneklerini gösterdiler. Hulk'un varlığı bizim için çok kiymetli, topu ne zaman alsa başına 2-3 kişi koşuyor bu da diğer oyunculara iyi alan sağlıyor. Geçen hafta hem Hulk hem de hocanın yokluğu yüzünden takım çok sıkıntı çekti, nitekim 0-0 bitti maçımız m

Şu takımın şu emeğini gördükçe şampiyonluğun kaçtığına üzülüyorum açıkçası, çok yazık oldu bize

Wu Lei konusu ise acayip, adam müthiş kıymetli müthiş. Son gibi Avrupa'ya hala açılmamış olması kendi kararı mıdır bilemem ama çok kaliteli bir futbolcu kendisi

• 2.yarı sıkıcı olur diye izlemedik 3 gol daha olmus Neyse kazasız, belasız, sakatlıksız çok zor bir maçı daha atlatmış olduk. Geçen hafta da kazansaydık kesin şampiyonduk, şimdi %1 şansımız var.

Zor maçların hepsinde iyi iş çıkarıyoruz, inşallah Evergrande maçını da kazanırız, yenildiğimiz takdirde şampiyonluk gidiyor. Kaldı 3 hafta, Evergrande maçında umarım kirli oyunlar dönmez, 1 puan bile bizi şampiyon yapacaktır

• Bu arada U-19 takımımız U-19 Çin Liginde şampiyon olmuş. Gençlere önem veren bu yönetim ve teknik kadroyla çok da şaşırtıcı bir sonuç değil bence

• Wu Lei becomes the first ever player to reach 100 Chinese Super League goals

Boşuna Vitor hocamın öğrencisi değil
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.