Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Hakem desteği bal gibi yanınızdaydı. Teknoloji diyorsun ofsayttan gol yeriz diyorsun????

Takımına güvenmiyorsun kısacası. İlk maçta resmen ezildiniz kendi sahanız olduğu halde.

http://www.mackolik.com/Mac-Plus/3030773/Shanghai-SIPG-Guangzhou-Evergrande
    https://www.canliskor40.com/mac/SKPzPc41/#mac-istatistikleri;0

İstatistikler gösteriyor. Ligin bayerni olmak bunu gerektirir.

Alıntıları Göster
    Ben bizim takıma değil federasyona güvenmiyorum

Maalesef Vitor'un aldığı 3 maçlık haksız cezanın en kritik 3 maçta ve dananin kuyruğunun koptuğu yerde olması beni bu düşünceye itiyor.

Biz bu sezon şampiyonluğu sonuna kadar hakettik, şampiyonluk kaçarsa da bu federasyon yüzünden kaçacak benim asıl üzüntüm bu

İstatistik olayına gelirsek Evergrande'ye karşı hücum ve açık futbol oynayamazsın, adamlar her türlü mahkum ediyor seni ve inanılmaz bir hücum güçleri var. Onları yenmek icin akıllı oynamak gerekiyor, tıpkı bizim ilk maçta yaptığımız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 3 Kasım 2018; 11:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Ben bizim takıma değil federasyona güvenmiyorum

Maalesef Vitor'un aldığı 3 maçlık haksız cezanın en kritik 3 maçta ve dananin kuyruğunun koptuğu yerde olması beni bu düşünceye itiyor.

Biz bu sezon şampiyonluğu sonuna kadar hakettik, şampiyonluk kaçarsa da bu federasyon yüzünden kaçacak benim asıl üzüntüm bu

İstatistik olayına gelirsek Evergrande'ye karşı hücum ve açık futbol oynayamazsın, adamlar her türlü mahkum ediyor seni ve inanılmaz bir hücum güçleri var. Onları yenmek icin akıllı oynamak gerekiyor, tıpkı bizim ilk maçta yaptığımız gibi

Alıntıları Göster
    Bahaneler başlamış.

Ligin bayerni kendi sahanda show yapmış. Takımda umudun felan yok. 6-7 tane golle yenilsen de federasyona suç bulacaksın.

Malesef 6-7 tane gol gelebilir. Ligi hakettiğin felan da yok. Ligte en iyi oynayan takımla oynayacaksınız.Ligin en iyisi değilsiniz.
    İlk maçta akıllı felan oynamadınız. Şans ve hakem faktörü devreye girdi. O maçta 5-6 olacaktı. Sanki takımı durdurnuzda akıllı oynadık diyorsun. Biraz şans olsa 5-6 gol yiyecektin. Nasıl bir akıllı oynama ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 3 Kasım 2018; 11:55:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam guveniyoruz

takimin adini bilmiyorum ama kazanacagiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Hocam guveniyoruz

takimin adini bilmiyorum ama kazanacagiz

• Bu herifi özlüyorum,renkli adamdı be! Ah birde şampiyon olaydık o sezon..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Popüler'de görünce gerçekten çok duygulandım. Böylesi büyük maç öncesi forumda hocamın destekçileri de artmış harika haber.

Şampiyonluğa 90 dk

Hocam kaybetse de sonuna kadar arkasındayız.

• İlk 11

Yan-Fu-Shi-Wang-Zhang-Cai-Akhmedov-Lu-Hulk-Oscar-Wu Lei

Elkeson yok, orta sahanın daha diri tutulması adına Akhmedov'dan yana kullanmış yabancı sınırını Vitor hoca. Lu Wenjun genelde yedekten girerdi oyuna, 20 yaşındaki genç Chen oynardı ama bu sefer hoca maçın ağırlığını düşünerek Lu'yu oynatmış. Bu bir yandan iyi ama diğer yandan kötü, çünkü yedekten oyuna katkı verecek adamimız yok şu anda.

Oscar solda, Wu Lei ise santraforda başlıyor, ikisinin de alışkın olmadığı yer umarım ikisi de olumsuz etkilenmez.

İlk defa bu 11 ve bu dizilimle çıkıyoruz, Cannavaro şaşırmış olmalı. Amacımız planlarını alt üst etmekse doğru taktik

• Evergrande'nin 11'ine baktım şimdi Cannavaro geçen hafta Paulinho'yu 10 numara gibi kullanmış Talisca'yi da sağa atmıştı. Bugün o da Paulinho'yu 8'e çekip Talisca'yı 10'a atmış.

Maç başlamadan satranç hamleleri başladı. İki hoca da maçın orta sahada kazanılacağını düşünüyor.

Bizim için Talisca'yı tutmak çok çok önemli, çok kritik bir futbolcu onu durdurursak Evergrande'yi de durdururuz. Bir de Paulinho'yu tabii, orta sahada iyi organize ediyor takımı. Orta sahada üstün çıkan oyun üstünlüğünü ele alacak.

Çok ilginç bir maç olacak gerçekten

• Hakem yine taraf tutuyor. Penaltıyı veremedi. İlk maç gibi kollamaya devam

• İkinci penaltıyı da vermedi .Eyyama erken başladı.

• Hocam atmış Allah geliyor şampiyonluk

• guangzhou evergrande 1

shanghai sipg+ HAKEM 1

2 penaltıyı yediler güzelce

• Haydi hocam başaracaksın, SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN

• İzleyelim bakalım vitor hocamızı

• Maç ortada, daha fazla pas yapmamız lazım.

Talisca'ya her top geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor

• Uğurlu geldin yahu gol attık

• Cai'nin sarısı var çok tehlikeli, Paulinho'yu Akhmedov alsın komple Cai daha yumuşak oynamak zorunda

Ulan maçta neler oluyor böyle 2 dakika yorum yazalım dedik yemisiz hemen

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Cidden yazdım gol geldi

• golllll 3 2 derbi dedigin boyle olur iki takima da helal

• Şaka gibi. Vallahi billahi şaka gibi

Ulan 1 dakika daha dayanamadiniz, golü yedik devre bitti be.

Başlarım böyle işe, 2.yariyı izlemeyeceğim ben kalbim dayanmıyor bu nedir ya

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.