Şimdi Ara

Viva La Revolución (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum arka arkaya spam mesajlar atmak kuraldışı biliyorsundur sen de...

Polis desteği işte bildiğin, emniyet müdürünün de devrimi desteklemesi çok çok büyük bir artı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Cop desteği nedir ya ?

Emniyet müdürlüğünü arkana alman gerek yani.Ayaklanmak artık suç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Cop desteği nedir ya ?

Emniyet müdürü olmak için ne yapmam gerek ? Ve tahmini ne kadar sürer ?

• quote:

quote:

quote:

Cop desteği nedir ya ?

Kusura bakma ama boşuna umutlanıyorsun. Emniyet müdürü olmak o kadar kolay bir iş değil ve devrim de zaten kolay bir iş değil. Eğer bir yerde isyan çıkarsa gider paşa paşa katılırsın alırsın başarıyı. Kendin organize etmeyi düşünme

Edit: Merak ediyorum sen bu oyuna başlamadan önce rehberi tamamen okudun mu? Yoksa sırf post kasmak içinmi böyle basit sorular soruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 11 Temmuz 2009; 22:13:30 >

• Sayeh-eh Khodah çok ilginç mesajlar atıyorsun.Post kastığını çok belli ediyorsun.
    20000 mesajın olsa bile birşey değişmeyecek merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

Sayeh-eh Khodah çok ilginç mesajlar atıyorsun.Post kastığını çok belli ediyorsun.

O senin kendi düşüncen.50 bin mesaj da görünse orda ben kafama takılan her soruyu sormaya devam edeceğim.Rahatsız olmaya devam edebilirsin .

quote:

Kusura bakma ama boşuna umutlanıyorsun. Emniyet müdürü olmak o kadar kolay bir iş değil ve devrim de zaten kolay bir iş değil. Eğer bir yerde isyan çıkarsa gider paşa paşa katılırsın alırsın başarıyı. Kendin organize etmeyi düşünme

Edit: Merak ediyorum sen bu oyuna başlamadan önce rehberi tamamen okudun mu? Yoksa sırf post kasmak içinmi böyle basit sorular soruyorsun?

Sorun tamamen bir mantıksızlık abidesi..Rehberi okumuş olan biri bu soruları sorarsa asıl post kasmak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 12 Temmuz 2009; 12:23:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

Sayeh-eh Khodah çok ilginç mesajlar atıyorsun.Post kastığını çok belli ediyorsun.

O senin kendi düşüncen.50 bin mesaj da görünse orda ben kafama takılan her soruyu sormaya devam edeceğim.Rahatsız olmaya devam edebilirsin .

quote:

Sorun tamamen bir mantıksızlık abidesi..Rehberi okumuş olan biri bu soruları sorarsa asıl post kasmak olur.

Benim sorum mantıksız değil, ya anlamamazlıktan geliyorsun ya da gerçekten anlamıyorsun.
    Mesajlarına bakıyorum da, oyunun her bir köşesini bilmemezlikten gelerek başkalarına soruyorsun. Dikkat ettim bazı soruları iki kere sormuşsun. Bunun anlamı ya post kasmaktır, ya rehberi okumadan oyuna başlamış olmaktır ya da (affedersin ama) gerizekalılıktır.
    Bazı mesajların var ki gerçekten çok basit sorular. Merak ediyorum sen popmundoya nasıl kayıt oldun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 12 Temmuz 2009; 17:22:45 >

• Sorularım basit falan değil .Ayrıca sorularımın basitliğini sorgulamak senin vazifen değil.Varsa bi şikayetin bu forumun yöneticileri var.Ayrıca burası forum olduğuna göre bu sorular eninde sonunda sorulacaktır.İnsanlar bu soruları gördüklerinde de üye olmak veya konu açmak zahmetine girmeyeceklerdir.Bu durumda forum adına yapılmış hiçbirşey post kasmak değldir.Ayrıca sorun tamamen mantıksız.Ne yazmışım ? Rehberi okumuş olan biri bu soruları sorarsa asıl post kasmak olur. Hem rehberi okumamakla suçluyorsun ( kimsin? ) hem de post kasmakla ( kimsin? ) ..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 12 Temmuz 2009; 17:31:32 >
  • quote:

Sorularım basit falan değil .Ayrıca sorularımın basitliğini sorgulamak senin vazifen değil.Varsa bi şikayetin bu forumun yöneticileri var.Ayrıca burası forum olduğuna göre bu sorular eninde sonunda sorulacaktır.İnsanlar bu soruları gördüklerinde de üye olmak veya konu açmak zahmetine girmeyeceklerdir.Bu durumda forum adına yapılmış hiçbirşey post kasmak değldir.Ayrıca sorun tamamen mantıksız.Ne yazmışım ? Rehberi okumuş olan biri bu soruları sorarsa asıl post kasmak olur. Hem rehberi okumamakla suçluyorsun ( kimsin? ) hem de post kasmakla ( kimsin? ) ..

edit : imla

Kalınla işaretlediğin cümleyi kendin okuyarak kendi kendini düşürdüğün duruma dikkatini çekmek isterim.
    Demek ki rehberi okumadan soru konusu açıyorsun, soru mesajları yazıyorsun ve buna hala devam ediyorsun. Bu doğal olarak post kasmak anlamına gelir.
    Şimdi aşağıdaki bölüme bakalım:

quote:

Ayrıca burası forum olduğuna göre bu sorular eninde sonunda sorulacaktır.İnsanlar bu soruları gördüklerinde de üye olmak veya konu açmak zahmetine girmeyeceklerdir.Bu durumda forum adına yapılmış hiçbirşey post kasmak değldir

Bu konular eninde sonunda sorulacak diye herkes bir soru konusu açsın o zaman? Rehberler niye yapılmış sence?

• Tek bir konu var zaten.Kaldı ki ben hiçbir zaman her soruma ayrı bir konu açmadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 12 Temmuz 2009; 18:09:27 >
  • quote:

Tek bir konu var zaten.Kaldı ki ben hiçbir soru konusu açmadım .

Dikkat edersen orda "sadece konu" yazmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

Tek bir konu var zaten.Kaldı ki ben hiçbir soru konusu açmadım .

Dikkat edersen orda "sadece konu" yazmadım

Peki bundan sonra sorularımı sorarken daha dikkatli olacağım madem post kasıyor izlenimi veriyorum ..
  • quote:

quote:

quote:

Cop desteği nedir ya ?

O dediğin çok zor.İMkansız gibi :).Emniyet müdürlerini valiler atar.Ve gerçekten haketmeden de kimse seni atamaz.Bunun içinde polislikle ilgili hemen her şeyi bilmen gerekir.Zor yani.

• quote:

DEvrim işi kolay değil bence düşünme bunları.Zaten o başarıda eskisi kadar iyi gelmiyo herkeste var neredeyse.2000+ kişi belgradda devrim yapmıştık o bile çok uzun sürmüştü.Hem artık devrimiçin gereken halkı ayaklandır önceliği suç teşkil ediyo.

Ben de vardım o zaman klonlarımla birlikte Belgradda
  • Ama haksızlık oluyor . Çünkü adamlar uğraşyor halkı ayaklandırıyor vs ama o an şehirde bulunan herkes başarıyı alıyor..Ne anladım bundan?
  • tartışmayalım arkadaşlar
    eğer birisinin post kastığını düşünüyorusanız
    butonunu kendi butonunuzmuş gibi kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Ama haksızlık oluyor . Çünkü adamlar uğraşyor halkı ayaklandırıyor vs ama o an şehirde bulunan herkes başarıyı alıyor..Ne anladım bundan?

Şehirde bulunan herkes almıyo.Sadece belediye binasında önceliği halkı ayaklandırmak olanlar alıyo.
  • TopLuLugun protestosuna katıLacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankur

TopLuLugun protestosuna katıLacaksın

Tamam hocam anladık
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama geçenlerde canım sıkıldı ve 8 senelik karakterimi hortlatıp döndüm oyuna
    hala isyan çıkaracak anarşik yiğitler varsa buyursun örgütlenelim ufaktan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.