Bildirim
Vivaldi Tarayacı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 ay önce falan denemiştim arayüz kasıyordu, sildim. -
Vivaldi Opera'nın kurucusu ve eski tepe yöneticisi tarafından kurulan ve geliştirilmekte olan bir çalışmadır.
Şu an için henüz kararlı sürümü yayınlanmamıştır. Yayınlananlar teknik ön izleme sürümüdür. Bu yüzden çeşitli sorunların yaşanması da doğaldır. Gözlemlediğim kadarıyla Vivaldi, Opera'nın Chromium öncesi özelliklerini ve kullanıcılarının alışkanlıklarını dikkate alarak geliştirilmektedir. Bu sebeple, benim gibi Opera'nın 15. sürümünden önceki haline alışmış olan kullanıcıları özellikle umutlandırmıştır. Eğer bir yol kazası yaşanmazsa Vivaldi'nin geleceği adına umutluyum.
Vivaldi'ye ait gelişmelerihttp://vivalditurkiye.net bu adresten takip edebilir, bilgi alabilir, forum tartışmalarına katkıda bulunabilirsiniz.
-
Henüz tam fonksiyonlu bir tarayıcı değil arayüz ve ram tüketimi konusunda daha çok geliştirilmesi lazım ama ben geleceğinden umutluyum geliştiricileri uzman kişiler ve şimdiden benim beğenimi kazandı. İlerde kullanabilirim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hız problemini aşarlarsa çok rahat kullanılır. -
Konuyu hortlatayım. Şu an için çok iyi. Bir gün Firefox'tan vazgeçersem kullanacağım tarayıcı bu olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek i?e yaramaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bağlantınız güvensiz olarak algılandığı için siteye erişemiyorsunuz.
- idm youtube da çalışmıyor
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- ip-tv.app bein sport
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- dns değiştirme windows 10
- statik ip
- google play hizmetleri
- steam iade
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X