Şimdi Ara

Vivaldi Tarayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce Vivaldi Tarayıcı nasıl.Bana çok hızlı ve kullanışlı geldi de

• 1 ay önce falan denemiştim arayüz kasıyordu, sildim.
  • slmslg kullanıcısına yanıt
    Vivaldi Opera'nın kurucusu ve eski tepe yöneticisi tarafından kurulan ve geliştirilmekte olan bir çalışmadır.

Şu an için henüz kararlı sürümü yayınlanmamıştır. Yayınlananlar teknik ön izleme sürümüdür. Bu yüzden çeşitli sorunların yaşanması da doğaldır. Gözlemlediğim kadarıyla Vivaldi, Opera'nın Chromium öncesi özelliklerini ve kullanıcılarının alışkanlıklarını dikkate alarak geliştirilmektedir. Bu sebeple, benim gibi Opera'nın 15. sürümünden önceki haline alışmış olan kullanıcıları özellikle umutlandırmıştır. Eğer bir yol kazası yaşanmazsa Vivaldi'nin geleceği adına umutluyum.

Vivaldi'ye ait gelişmelerihttp://vivalditurkiye.net bu adresten takip edebilir, bilgi alabilir, forum tartışmalarına katkıda bulunabilirsiniz.

• Henüz tam fonksiyonlu bir tarayıcı değil arayüz ve ram tüketimi konusunda daha çok geliştirilmesi lazım ama ben geleceğinden umutluyum geliştiricileri uzman kişiler ve şimdiden benim beğenimi kazandı. İlerde kullanabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız problemini aşarlarsa çok rahat kullanılır.
  • Konuyu hortlatayım. Şu an için çok iyi. Bir gün Firefox'tan vazgeçersem kullanacağım tarayıcı bu olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek i?e yaramaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.