Şimdi Ara

Vivo'dan Türkiye'de üretilen modellere 3 yıl güncelleme sözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo'dan Türkiye'de üretilen modellere 3 yıl güncelleme sözü
    Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan Çinli teknoloji devi Vivo, Türkiye’de 2021 yılında akıllı telefon üretim tesisini devreye almıştı. 20 milyon dolar yatırım ile Gebze’de hizmete giren Vivo Türkiye Üretim Tesisi, Vivo’nun 8. üretim merkezi olma özelliği taşıyor. Vivo Y serisi telefonlar burada üretiliyor. Yıllık 5 milyon adet cihaz üretim kapasitesi ile yatırımı tamamlanan vivo Türkiye üretim tesisinin aktif kapasitesi, 2022 yılının sonunda devreye giren yeni üretim bantlarıyla birlikte kapasite yüzde 35 oranında arttı. Tesiste 300’ün üzerinde kişi istihdam ediliyor. 2023 yılında yaklaşık 100 kişiye daha istihdam sağlanacak.

Türkiye fabrikasının kapılarını basına ilk kez açan Vivo, burada üretilen modeller için güncelleme garantisi verdiğini duyurdu. “Her Zaman Y’eni” isimli kampanya kapsamında şirket giriş ve orta seviyesinde yer alan Türkiye’de üretilen Vivo Y35 ve Y22s modelleri için iki büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl güvenlik güncelleme garantisi sunuyor. Ülkemizde satılan Vivo V25 5G modeli için de aynı söz veriliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung dünyanın en büyük yonga fabrikasını inşa edecek

Vivo Türkiye CMO’su Ertan Şensoy, Türkiye’de daha önce rakiplerinin yapmadığı bir uygulamayı hayata geçirdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Ülkemizde ilk defa tüketicilere giriş ve orta segmentteki modellerde Android güncelleme garantisi sunuyoruz. Bu bizim cihazlarımıza, üstün kaliteli üretim süreçlerimize ve çıktılarına duyduğumuz güvenin bir ispatı. Böylece “Her Zaman Y’eni” kalan vivo akıllı telefonlar, uzun kullanım süreleri boyunca tüketicilere güvenli bir deneyim sunmaya devam edecek. Ayrıca resmi satış kanalımız myvivoshop.com üzerinden alışveriş yapan müşterilerimize 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek olarak 1 yıl ücretsiz üretici garantisi sunduğumuzu da hatırlatmak isterim.”

Aşağıdaki galeriden Vivo Türkiye fabrikasının fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası
    Vivo Türkiye fabrikası

• Vivo y22s 4/64 ekran çözünürlüğü dışında 4.599 liraya alınabilcek en iyi telefonlardan biri. Vivo arayüzü de sade, google arayüzüne benziyor. Bir de y16'dan v25'e kadar tüm modellerin tasarımları aynı, ben bu olayı seviyorum. En azından bir marka karakteristiği oluşuyor.

Ama oppo'nun yeni yeni kabul gördüğü yerde vivonun tutunması zor. En basitinden bir örnek vermek gerekirse; Xiaomi redmi 10c ile Vivo y22s'in tüm özellikleri neredeyse aynı ve fiyatları da aynı. Şimdi kim neden y22s'i tercih etsin. Artı olarak bu 3 yıl güncellemeyi sunmuşlar da yeterli değil bana göre.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Vivo varken ben şahsen Xiaomi’yi tercih etmem fakat iş pazarlamada bitiyor tabii ki. Mağaza zincirlerinde (teknosa, mediamarkt) satışlara göre danışmanlara prim verebilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diğer ülkelere neden yok

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Redmi 10C ile özellikleri benzeyebilir ama iki cihaz da plastik malzeme olmasına rağmen, Vivo Y22S'de kalite algısı biraz daha yüksek. 10C'de parmak izi arkada, Y22S'de yan tarafta, Xiaomi'nin arayüzü de kötü maalesef, bir de NFC yok 10C'de büyük eksi. Dolayısıyla bence Vivo daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 16 Mart 2023; 10:25:24 >
  • Oppo cihazımı değiştireceğim tek marka. Bu grup sade gerekli cihazlar üretiyor. Sarı siteden kaçak cihazlara verilen paralara yazık.

• X90 Pro serisini getirmeleri gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon dandik olduktan sonra güncelleme versen ne olur.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Kullandın mı da yorum yapıyorsun? Neyi dandik?

• Arkadaşlar Y35 almayı düşünüyorum , görüşleriniz nelerdir? Teknik özellik bakımından yeterli bana göre. Fiyat performans ürünü diyebilirmiyiz? Android 2 sürüm + 3 yıl güncelleme sözü var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.