Şimdi Ara

VIVO Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

benimde vivom var ama receiverım falan yok hiçbir işime yaramaz yani vivo öylemi ?

Vivo - Video in ve video out
    Yani video çıkışı olan her hangibir cihazdan ekran kartının video-in girişine bağlayarak görüntü alınabilir. Mesela kamera.
    Aynı şekilde video girişi olan her hangibir cihaza ekran kartının video-out çıkışından görüntü aktarılabilir. Mesela TV.
  • Valla benim ekran kartına bağladım ama hiç bişey değişmedi S/video çıkışına
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMeoNe

Valla benim ekran kartına bağladım ama hiç bişey değişmedi S/video çıkışına

arkadasim adi ustunde svideo cikisi yani cikis ona giris bagliyamazsin
  • Neyse yarıdımcı olan herkese çok teşekkürler en kısa zamanda ekran karıtın değiştiricektim bunuda öğredim iyi oldu çok teşekkürler herkese
  • Benim soruma cevap bulamadım hala yokmu yardım edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

quote:

Orjinalden alıntı:asprin

Resmin solundaki kablonun bir ucunu ekran kartına takacaksın. Diğer uçlardan ne yapmak istediğine göre değişir. Dijital uydu alıcıdan görüntü almak için S-VID IN kablosunu dijital uydualıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Veya COMP. IN kablosunu uydu alıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Sadece girişler farklı. Sağdaki kablo da s-video uzatma kablosu olması lazım.
    Aynı anda sesleri de almak için: uydu alıcının audio-out çıkışlarını(sağ ve sol) ses kartının line-in girişine takacaksın.

Tamam annadımda bu kablo aradaki mesafe için yeterli değil nasıl bir kablo almam lazım.Ayrıca ses için nasıl bir kablo almam lazım.Bana marka model söyleyebilirsen ben yarın gidip alırım onları ok

Kabloları al. Bir ucu s-vid in girişine uyan diğer ucu video-out girişine uyan kablo al. Ne kadar uzunlukta gerekiyorsa. Ses içinde Line-in girişi için stereo uç(normal kulaklık ucu) diğer ucu ise iki kabloya ayrılır. Sağ ve sol ses diye. Bu uç dijital uydu alıcının arkasına takılır. Eğer dijital uydu alıcının audio-out çıkışları farklı değilse. Kontrol edersin. Marka önemli değil. Hepsi işini görür.

• peki arkadaşlar ses olayı nasıl olacak ? acaba sadece video ya bağladıkmı hem ses hemde görüntü olayı oluyormu ? yoksa gene receiverın arkasındaki ses çıkışını mı bağlıcaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMeoNe

peki arkadaşlar ses olayı nasıl olacak ? acaba sadece video ya bağladıkmı hem ses hemde görüntü olayı oluyormu ? yoksa gene receiverın arkasındaki ses çıkışını mı bağlıcaz ?

Dijital uydu alıcının audio-out çıkışlarını ses kartının line-in girişine takacaksın.
  • receiverin arkasinda 2 cikis vardir sag ve sol olarak bunlari tek line in girsine ceviren basit converterlar var heryerde bulabilirsin. boylece stereo olarak kayit yapabilirsin (sesi)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.