Şimdi Ara

VIVO Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben MSI' ın 6600GT AGP sini almayı düşünüyorum bunda VIVO özelliği varmış video in - video out bu özeliiği nasıl kullanırım ? yeni evdeki Uyduyu bağlayabilirmiyim ? herhangi bir Filimi klibi bilgisayardan izleyip kaydedebilirmiyim ? anlamadım bu özelliği kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürker

• VIVO : Video in video out...

Video girişi yapılıp video çıkışı yapılabilen bir köprü....

film yada klibi kaydedebilirsin ancak uyduya bağlanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

VIVO : Video in video out...

uydu receiver indan video output cikisindan kartin video inputuna baglanti yaparsan kayit yapabilirsin. ayrica bilgisayarini video output ile televizyona bagliyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fade -- 26 Mayıs 2005, 22:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

VIVO : Video in video out...

Satın FunKsTar Anlamadım hem Kilp kaydedebilirsin dedin hemde Uyduya bağlayamassın dedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMeoNe

Satın FunKsTar Anlamadım hem Kilp kaydedebilirsin dedin hemde Uyduya bağlayamassın dedin ?

Alıntıları Göster
    uydu yu bağlayamazsın
    receiver ı bağlarsın

istediğini çek görüntü kalitesi mükemmel istersen kamera da bağlayabilirsin valla çok faydalı bişey vivo hele dijital uydunh varsa direk receiver a bağla istersen televizyona da bağlayıp çekebilin benimkindede vivo var
    çok süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musandia -- 26 Mayıs 2005, 20:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musandia

uydu yu bağlayamazsın
    receiver ı bağlarsın

istediğini çek görüntü kalitesi mükemmel istersen kamera da bağlayabilirsin valla çok faydalı bişey vivo hele dijital uydunh varsa direk receiver a bağla istersen televizyona da bağlayıp çekebilin benimkindede vivo var
    çok süper

Alıntıları Göster
    Ya şimdi bu vivo olayını tam anlamadım açıklarmısınız.Bende Msı Nx6600Gt var bunun vivo özelliği var sanırım.Bende dijital uydu receiver da var.Ne yapmam gerekiyo.Yanlız bilgisayarla receiver arası yaklaşık 5-6 metre.

• quote:

uydu yu bağlayamazsın
    receiver ı bağlarsın

çok süper

Alıntıları Göster
    Şimdi baktım Dijital reveiverın arkasında VIDEO yazısı var SARI ile boyanmış sanırım orası eğer oluyorsa çok şahane olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI DEVİCE NEDİR?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

Ya şimdi bu vivo olayını tam anlamadım açıklarmısınız.Bende Msı Nx6600Gt var bunun vivo özelliği var sanırım.Bende dijital uydu receiver da var.Ne yapmam gerekiyo.Yanlız bilgisayarla receiver arası yaklaşık 5-6 metre.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Toki

İyi gene 5-6 metre bizim uydu ile bilgisayar arası nerdeyse 10 metre vardır benim oda ile solan arası

• quote:

Şimdi baktım Dijital reveiverın arkasında VIDEO yazısı var SARI ile boyanmış sanırım orası eğer oluyorsa çok şahane olur

Alıntıları Göster
    evet orasidir video output yazar buyuk ihtimal. oradan kartindaki video in arasinda bir video kablosuzla baglanti yapicaksin ve bilgisayarindaki ekran kartinin programi ile (muhtemelen video in icin bir program verilmistir) kayita baslicaksin.. mesela ben su an tv yi onunla izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fade

evet orasidir video output yazar buyuk ihtimal. oradan kartindaki video in arasinda bir video kablosuzla baglanti yapicaksin ve bilgisayarindaki ekran kartinin programi ile (muhtemelen video in icin bir program verilmistir) kayita baslicaksin.. mesela ben su an tv yi onunla izliyorum

Alıntıları Göster
    uzaklik o kadar sorun degil yeterki kablo kaliteli olsun. buna dikkat edin

• quote:

Alıntıları Göster
    Peki fade kardeş mesafe önemlimi ? mesela ben uydunun Ses çıkışında ses kartının Line in girişi ile ses klibi kaydedebiliyorum kablo yaklaşık 10 metre falan acaba video içinde bir sorun çıkarmıki ? kablo uzun olsa biraz

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum şimdi ekran kartını tv kartı olarak kullanabiliyozmu diyosun.Dediğim gibi aradaki mesafenin uzak olması önemlimi nasıl bir kablo almam gerek valla heyecanlandım birden.Daha önce neden haberim yoktu benim

• quote:

Alıntıları Göster
    sarı bir giriş valla benimki leadtek adamlar öyle bi kablo yapmışki direk ekran kartının arkasına bağlıyon kablonun ucunda hem tv out-in video out-in var rahatlıkça bağlıyon bi kaç kablosuda var onun programı var yüklicen çok basit biraz kurcala yapan mpeg4 kalitesinde bile kayıt var

• quote:

sarı bir giriş valla benimki leadtek adamlar öyle bi kablo yapmışki direk ekran kartının arkasına bağlıyon kablonun ucunda hem tv out-in video out-in var rahatlıkça bağlıyon bi kaç kablosuda var onun programı var yüklicen çok basit biraz kurcala yapan mpeg4 kalitesinde bile kayıt var

Alıntıları Göster

bu yardımcı olabilir

• quote:

bu yardımcı olabilir

Alıntıları Göster
    şimdi kafama takıldı bende Powercolor 9800 SE var bunu arkasındada S/video çıkışı var acaba olurmuki uyduya bağlasam ayrıca görüntüyü nasıl alıcam hangi programlar lazım ?
  • quote:

bu yardımcı olabilir

Alıntıları Göster
    Bende fotoğraftaki aparatlar var bir adet vivo kablosu bir adet te tv out kablosu.

Vivo kablosunda yazanlar;
    Siyah kablo:S-VID Out
    Turuncu kablo:COMP. IN
    Beyaz kablo:S-VID IN
    Kırmızı kablo:Pb OUT
    Yeşil kablo:COMP. OUT

Şimdi ne yapmam gerekiyo hangi kabloyu nereye takacam ektra kablo gerekiyormu ?

• quote:

Bende fotoğraftaki aparatlar var bir adet vivo kablosu bir adet te tv out kablosu.

Alıntıları Göster
    benimde vivom var ama receiverım falan yok hiçbir işime yaramaz yani vivo öylemi ?

• quote:

şimdi kafama takıldı bende Powercolor 9800 SE var bunu arkasındada S/video çıkışı var acaba olurmuki uyduya bağlasam ayrıca görüntüyü nasıl alıcam hangi programlar lazım ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SaMeoNe

hayir arkadasim s-video cikisi sadece bilgisayarin tv ekraninda gorunmesini saglar. bununla video in yapamazsin...

• quote:

Alıntıları Göster
    Resmin solundaki kablonun bir ucunu ekran kartına takacaksın. Diğer uçlardan ne yapmak istediğine göre değişir. Dijital uydu alıcıdan görüntü almak için S-VID IN kablosunu dijital uydualıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Veya COMP. IN kablosunu uydu alıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Sadece girişler farklı. Sağdaki kablo da s-video uzatma kablosu olması lazım.
    Aynı anda sesleri de almak için: uydu alıcının audio-out çıkışlarını(sağ ve sol) ses kartının line-in girişine takacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: asprin

Resmin solundaki kablonun bir ucunu ekran kartına takacaksın. Diğer uçlardan ne yapmak istediğine göre değişir. Dijital uydu alıcıdan görüntü almak için S-VID IN kablosunu dijital uydualıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Veya COMP. IN kablosunu uydu alıcının video-out çıkışına bağlayacaksın. Sadece girişler farklı. Sağdaki kablo da s-video uzatma kablosu olması lazım.
    Aynı anda sesleri de almak için: uydu alıcının audio-out çıkışlarını(sağ ve sol) ses kartının line-in girişine takacaksın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:asprin

Tamam annadımda bu kablo aradaki mesafe için yeterli değil nasıl bir kablo almam lazım.Ayrıca ses için nasıl bir kablo almam lazım.Bana marka model söyleyebilirsen ben yarın gidip alırım onları ok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.