Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
32
Favori
45.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve cpu throttling testindede 15 dakika %72 performans gösterdi(ss almayı unutmuşum)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müzik kalitesi arayanlar için ,Spotify de ses kalitesi çok önemli arkadaşlar. Birde Hi-Fi ayarı var onları da muhakkak açın Spotify YouTube music vs müzik için ne kullanıyorsanız açın. Kulaklık ile gayet iyi ses kalitesi alıyorum ben. 3 mb lik müzik ile 30 mb lik sesin kalitesi frekansı bile fark eder. Müziğe sese önem veren birisiyim olmazsa olmazim benim ilkte ses çok az geliyordu ama güncelleme sonrası düzeldi o ve bu ayarlar ile daha kalite sese sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 7 Ekim 2024; 3:0:14 >
  • Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro

• cihanege2013 C kullanıcısına yanıt
    Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro

Sanırım bu iki ayarı demek istediniz uzun pozlama kısmından. Bi tripod lazım bana da cihazın tam yeteneklerini görmek için. Bazı şeylerde yapay zeka olması sinirimi bozuyor , bilgisayarda fotoğrafim vardı onu çektim saçma sapan düzeltmiş yüzümü begenmedim o zaman. Ama genel anlamda kamerası çok üst seviye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 7 Ekim 2024; 3:17:39 >

• justmark kullanıcısına yanıt

İstediğim bu değil. Ben Pro modunda uzun enstantane ile çekerken sokak lambalarının parlaklığını # şeklinde gösteriyor. Halbuki DSLR kamera kullananlar bilir. Yıldız şeklinde parlayarak göstermesi gerekiyor. Attığım fotoğraftaki gibi. # olarak çektiği zaman çok kötü oluyor görsel olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Telefonda bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engelle seçeneği malesef çalışmıyor. Sadece numara engelleme çalışıyor. Halbuki rehbere kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaları engellemek istiyordum. Sizde de böyle mi? Çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde, sorunsuzca kullanmanızı ve hep iyi haberler alıp vermenizi dilerim. X100 ultrayı nerede canlı incelediniz? Çinde mi?

Ekleme: Bir arkadaşım bu ara Çinde. X100 ultra siparişi verdim. Hafta sonu gitmiş almaya. Satıcı "bunda google play yok. Dolayısyla uygulama indirip kuramazsınız. Dubaide google playlisi var. Oradan alın" demiş. 16/512si 915$a geliyor dedi. Bana tuhaf geldi. Ultra, Çin dışında satılmıyor diye biliyordum. Google Play yoksa almana gerek yok dedim. Kasımda Dubaiye gidecek. Orada bakacak Ultraya.
    Ekleme 2: Asıl soracağımı yazmamışım
    Ultra modelinin Çin dışında satışı olup olmadığını bilen var mıdır?

Ekleme 3: sordukça buluyorum cevapları. Dubaide X100 ultra fiyatları diye arattım. Bir sitede, ekli fotodaki şu ibare var: "çin versiyonu. Kutu açılıp google play yüklenmiştir. Cihaz yenidir."
    Demek ki Çinden alıp Google Play yüklüyorlar cihaza... İlginç... Vivo x100 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 7 Ekim 2024; 17:50:2 >

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam beklentimden iyi tele olmasına rağmen odaklama ve pozlama konusunda tatmin edici.

• cihanege2013 C kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin durum makina sensörleri ile alakalı değil hocam kullanılan lenslerin yapıları ile alakalı kimi lens yıldız şeklinde olur kimisi farklı bu cihazda veya çoğu mobil cihazda kullanılan lensler o şekilde değildir diye düşünüyorum.

• Teşekkür ederim hocam. Yinede yazılım ile de çözülebilecek bir durum olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yapay zeka artık o kadar gelişti ki bu sorun da yazılım ile gayet iyi bir şekilde çözülebilir sanki.

• X200 Serisi de Yolda ☺️
    Vivo x100 Pro

Telefonda yapay zeka ile yüzümü saçma sapan düzelttigi yer oluyor onu kapatcam bi ara akşamları deneyip.

• muRTah kullanıcısına yanıt

Oradaki sallamış dostum... cihaz yasaklı değil google tarafından...

Sadece google play store vivo app store içinde var kur otomatik google servisleri açılıp sisteme ekleniyor... aslında içinde gömülü...ama çinde yasaklı olduğu için bu şekilde...

Değerli açıklaman için çok teşekkür ederim. O zaman telefonu aldırsam, Türkiyeye gelince ben de yapabilirim o işlemi değil mi?

Ekleme: Burada bir elektronik mühendisi arkadaşım az önce "Cihazda çin ROMu varsa, çin dışında çıkınca da google servislerini yükleyemeyebilirsin. Global ROM varsa olur" dedi. Gsmarenaya bakınca 2 modeli var görünüyor. Acaba biri Çin ROMlu, diğeri global ROMlu olan mıdır, yoksa bu model kodları başka bir şey mi ifade ediyor? Tedirgin oldum şimdi. 😁
    Models : V2366GA, V2366HA

Ekleme 2: modeller sanırım uydu iletişimi ile ilgili. 1 TBlık modelde uydu iletişimi varmış. Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 8 Ekim 2024; 16:32:48 >

• Vivo x100 Pro
    Vivo x100 Pro
    Vivo x100 Pro

Kılıf isteyen varsa özelden yazabilir arkadaşlar. Cihazı geçen hafta iade ettim, kılıflar yeni geldi, hiç kullanılmamış.

• muRTah kullanıcısına yanıt

30 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebirimki...ultra modeli 1 varyant...ve vivonun çin modelleri orgin os arayüzlü android çalıştırmakta...

cihaz geldimi beni ara 1dk'da hallederiz... sıkıntı yok...

Çok teşekkür ederim. Google servislerinde sorun olmayacaksa aldırıyorum cihazı.

• U39770434 U kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı neden iade ettin özel değilse?

• U39770434 U kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsine fiyat ne diyorsun yer neresi

• Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro Vivo x100 Pro

Yüzümü bu şekilde yapay zeka ile duzeltmesinden ( bozuyor ) sinir oluyorum. Bunu düzelten varmi yada aynı sorunu yaşayan

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.