< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 18 Ağustos 2024; 13:3:20 > |
Vivo x100 Pro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
op12 hakettiği fiyatı bulana kadar, ki bulur mu o da meçhul, eskiyecek. vivo gelsin alalım bari rahat rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
50K gelse ne güzel olur indirimlerle birlikte 40-45K olsa ilk çıkışta.
-
Hocam o fiyata ihtimal vermiyorum hiç. Ama kuponla 50 bine satılsa fena satış yapardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 ultra 75k bu cihazda ona eşdeğer gelicektir 65-70k gözden cikartin derim
65 i geçmez düşüncesindeyim hocam. 1 sene olacak cihaz çıkalı 14 Ultra yanlış fiyatlandırma hocam 14 modeli güzel fiyatlandirilsada. 45-65 aralığına oturur x100 Pro ve Ultra modelleri. Xiaomi 14 ve Ultra modeli gibi. X100 Pro 14 den daha iyi olsa da
64999 a 5000 kuponla birlikte 60 a mal olur diye düşünüyorum. 55 e mal olursa süper 50 olursa fena satış yapar diyorum. Başta 50 ye gitse sonrasında 55 e çıksa keşke başta alan alsin bekleyen yararlansin kampanyadan..
70k üzerinde bir rakamla gelmesi şaşırtıcı olmaz bekleyip göreceğiz
23.07.2024 saat 10.00'da 12/256 modeli ₺59.999 olarak satışa çıkacak. Kaynak: Volkan Manav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 22 Temmuz 2024; 23:18:6 >
12/256 değilde 512 gelecek diye biliyorum bende 256 bana yetmiyor :)
16/512 olarak ön siparişe açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 23 Temmuz 2024; 10:26:19 >
valla siparişi geçtik ama bakalım ne gelecek
beyaz istiyordum ama yok galiba. hiç bir şey belli değil, bişey satın aldık ama...
Cihazın Ram ve Rom bilgisini göremiyoruz sanıyorum. Ayrıca 5000 TL indirimi kullandığımızda taksit imkanı var mı?
-
nereden sipariş verdiniz?
-
Adamlar sitede cihazın hafızasıni özelliklerini yazmamışlar nasıl iş
https://www.vivo.com/tr/products/param/x100pro
burdan sipariş verdim. taksit için 3000 desteği falan var. her şeyi yazmışlar da ürünün ram/rom olayı yazmıyor hiç. @eP_362 hocamın dediğine istinaden sipariş verdim. 12/256 çıkarsa iade ederim.
Satışta olan 12gb mi 16gb mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Hocam Google servisleri değilde uygulamaların Google play hizmetlerine ihtiyaç duyuyor ve düzgün çalışmıyor bu yüzden pura 70 ultraya hangi kafayla 70k gibi rakam istiyorlar anlamsız güncel ve desteği olan cihazlardan şaşmıcan
|
Belki işinize yarar, cihazdaki uzaktan kumanda da arçelik klima seçeneği yok. Listeden TranHui markasını seçerseniz Arçelik klimayı birebir kontrol ediyor. |
https://flickr.com/photos/140507431@N03
Sayfamdan Vivo x100 pro ile çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz. 2024 yılı içinde çekilen tüm fotolar vivo x100 pro ile çekilmiştir. Büyük çoğunluğun üzerinde oynama yapılmamıştır. Oynama yapılan az sayıda fotoğrafta da sadece otomatik Aydınlatma uygulanmıştır. Bu makine ile çekilen fotoğraflar Nikon D750 sahibi olarak özellikle gün ışığının yeterli olduğu zamanlarda gerçekten full Frame fotoğraf makinesi+ Makro lens ile yarışır düzeyde bence. |
Benzer içerikler
- vivo x200 pro mini
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- snapdragon 778g
- vivo v40 pro
- vivo x200 pro mini
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X