Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
28
Favori
40.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Ağustos tarihinden daha mı önce kargoya verildi yani ?

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Evet 23 ünde saat sabah 10 da satışa çıktı cihaz ben 10:05 de filan verdim siparişi. İlk siparişten dolayı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Bende ertesi gün 24 temmuz da aldım direkt olarak 12 ağustos kargo dedi bekliyoruz bakalım inşallah bizim de elimize erken ulaşır futbol topu var mı bu arada yoksa sadece kulaklık ve telefon mu

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Top yok hocam :) ne yazık ki

Bakalım bana bizzat arayıp göndereceğiz dediler ve bunu söylerken de gecikmeden dolayı özür mahiyetinde olduğunu söylediler senden daha uzun bir bekleyiş sürem var muhtemel onun telafisi olabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 2 Ağustos 2024; 9:19:38 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

Züğürt tesellisi....

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu cihaz markanın flagshipi

yalnız ana kamera 1/0.98" iken geniş açının 1/2.76 olması kabul edilemez , geniş açıda flagshipte bu kadar büyük fark olmamalı .

kamera ve donanım şahane ama yazılım olarak geride tüm çinli markaların yazılımı melez birbirine benzeyen tipte vivo bende beğeniyorum ama xiaominin ergenlik döneminde fanları vardı şimdi vivo fanları fütursuzca samsungu aşağılamaya kalkıyor komik geliyor bana

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bir süre Vivo V29 kullandım tamam kamera güzel ama o fiyata ne stereo hoparlör var ne de adam akıllı yonga seti yazılımda dediğiniz gibi sanki birşeyler eksikmiş gibi hissettiriyor samsung arayüzü oturtmuş durumda bir sürü ek özellikte cabası güncelleme muhabbetlerinide rayına oturttular.

Samsung güzel cihaz s24u ama ülkemizde garantisi berbat. Kendi ürettiği amoled ekranda yanık olunca kullanıcısı hatası diyor. Türkiye opsiyonu 4 sene önce çok iyiydi yurtdışından bile fiyatları uyguna geliyordu ama şuan öyle değil 1 sene sonrası unutuluyor Samsung cihaz. Yakin fiyattaydi Samsung fiyatı ama sarj vs gibi konular baz alındığında Vivo mantıklı geldi. Herşeyiyle dört dörtlük cihaz elbette bulamayız yoksa firmalar nasıl bi sonraki ürünlerini satabilecek. Hiçbirisi babamizin markası değil. Herşeyimle OnePlus alirken Vivo aldım , Apple a geçmemek için zor durdum .

Kapalı kutu yalnızca kendine Müslüman iostan Allah korusun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tercih meselesi nasıl apple bir kültse android camiasında da samsung bir külttür samsung'un bazı cihazları hala ülkemizde daha avantajlı diğer markalar da hep birşeyler eksik ben sevemedim şahsen.Vivoya gelirsek yüksek fiyat çekip stereo hoparlör koymayan bir marka yonga setleri eski depolama birimleri eski hep bir çelişki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Ağustos 2024; 14:3:18 >
    Orta segment cihazini bilmiyorum ilgilenmiyorum da Mono hoparloru firmalar orta ve giris segmente koyuyor. Şu anki amiral gemilerinde stereo hemen hemen hepsi. Fiyat fiyat ürün alımı ve önerim değişir. Kullanici ne bekliyor ne istiyor vs. markaların hastasi olmak yerine bu ürün bu fiyatı hak ediyor mu düşünmek lazım.

Samsung,xiaomi vs giriş ve orta segment cihazlarına stereo hoparlör ve hatta ois koyarken ne hikmetse vivo da herşey tersine işliyor 20 bin istedikleri cihazda stereo hoparlör yoktu sd 778g gibi eski bir işlemci kullanılıyordu parasını haketmeyen bir marka bana göre asıl bir yıl sonra vivo'nun adı anılmaz neyse herkesin kendi tercihi memnun kalmanız dileğiyle.

Vivo V30 da gsmarenaya göre stereo hoparlör yok , vivonun kendi sitesinde ise hoparlörle ilgili bir bilgi yok şaka gibi . vivo v30 27-28k iken samsung a34 13k ama stereo var .

ben bu vivonun akıl tutulması durumunu anlamıyorum .ve Vivo bazı özellikleri sitesinde kasten saklıyormuş gibi geliyor bana .

• Dostum burada v30 değil x100 Pro özelini konuşalım, Samsungda 50 model var giriş orta segmentte bi ürünü tek özelliğine göre mono stereo diye konuşmak olmaz. Binbir etken var. X100 Pro ve amiral gemilerini konuşalım. BBK grubun özellikle amiral gemisi cihazları kullanılmali

• Bu cihaz 50K altı gelse rakipsiz olurdu bence piyasada yanlış yaptı vivo yönetimi kar oranını düşük tutup çok satma hedefleri olsaydı bu cihazla birlikte marka birden yukarıya doğru ilerleme gösterirdi bilinilirlik ve güvenilirlik açısından.

OİS olan nice cihazlar var ama bi işe yaramıyor hocam yinede sarsiyor , donanimsal olarak bakmayip EİS'i de iyi yapanlar var ürüne gore bakıp denemek lazım . Zamaninda mi6 da ois vardi op5 de eis ama daha iyi is yapıyordu OnePlus 5 ,bkağıt üstünde Xiaomi cihazlar süper ama is yazılıma gelince sorun oluyor.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Keşke hocam ama yurtdışında bile 900-1000 dolar civarlarındalar. 50-60 arasında amiral gemileri ama 1-2 ay sonra tutup 50 altına satilirsa komik olur . X100 Pro satış miktarı bitince x200 gelmesi için uğraşmaları gerekli. Üzüldüğün kısım bi cihaz çıkınca 2-3 hafta içinde bizde de satılmaması.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.