< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vivo x100 Pro (3. sayfa)
-
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke x fold 3 pro'yu getirseler.
-
O gelse en az 80k olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Güzel günlerde kullanın hocam, Bu fiyatlar kağıt üzerinde karşılaştırma yaparken iyi ama şahsen o kadar para vermem hiç bir cihaz için sanırım.
-
Ülke şartları vallahi bende vermem diyordum ama veriliyormuş hanıma da 15 pro max aldık bol bol fotoğraf karşılaştırması yaparız artık ürün gelsin de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stoklar bitmiş 5 ağustos da tekrar ön sstışta diyor ne demek bu
Fotoğraf konusunda İphone beklenenleri vermiyor hocam bence açık ara farkını koyacaktır X100, Geçenlerde Hardware Plus'da portre incelemesi vardı Camon 30 Pro daha iyiydi bence özellikle ayrımlar konusunda.
@DaggeredByRuhtan Hocam sanırım baya az getirildi ilk cihazlar onlarda tükenmiştir hemen, Yeniden planlanıp yeni cihazlar için yer anlaşma yapıyorlardır işte ne kadar getirilecek vs.
-
Yine indirim kulaklık vs olur mu 5 ağustos ta açılınca 12 ağustos da kargo diyordu şimdi daha da mı ileri atar
Ön sipariş ise aynı şekilde olur bence hocam, Kargo işi biraz şans sanırım nasıl işleniyor sistemde bilmiyorum hiç birliktede olabilir ayrıda.
-
Geçen beni Vivo genel merkez aradı ön sipariş süresini uzun tutmak durumundayız cihazlar yurt dışından geliyor size teselli hediyesi olarak adidas eurolig antrenman futbol topu hediye edeceğiz dediler teşekkür ettim kapattım muhtemel ellerindeki stok bitti ve belirtilen tarihte tekrar ön satışa çıkaracaklar bir sayı toplayacaklar o yüzden yine 2 3 hafta verebilir yani ağustos ayı sonuna kalabilir teslimat 7 gün de teslim edeceklerini düşünmüyorum bir önceki parti de 1 ağustos teslim di çünkü
Hocam Apple'in iyi olduğu konular var ama birçok kez 15 Pro Max alayim dedim ama beklentimi vermedi benim ,
Hocam arz talep bilemedikleri için az getirmişlerdir. Her talep X200 gibi serilerin gelmesi için yol açar.
Yeniden istemislerdir hocam gelir onlarda. Bence bu konuda piyasa aç 50-60 bin aralığında farklı amiral gemileri iyi oluyor. Hiçbir cihaz herşeyiyle süper değil ama hepsinin farklı farklı öne çıktığı konular var. Vivo x100 Pro da taleplere karşılık verirse BBK gruptan sağlam şekilde gelirler
Hocam ben de Euro 2024 top yollayacaklar mi diye sordum 😂😂😂. Bana yollamicaklar Destekten Ramazan bey yazdı yine 😂 12-512 demişti ürüne 😂.
Hocam size de kulaklik ve ekstra garanti verilecek mi 😂 topa takıldım ben ya
Buse hanımdı sanırım bizzat 0212 813 55 58 bu numaradan telefon etti ve bu bekleyişin bir telafisi olacak size adidas eurolig antrenman futbol topu göndereceğiz site de yazmaz ona takılmayın dedi
+1 yıl uzatma ücretsiz
Kablosuz kulaklık ücretsiz
5000 tl indirim kodu ile cihazı 54.999 TL ye 24 temmuz tarihinde satın aldım. Hatta alşexpresten 2 kılıf söyledim bile telefondan önce gelirse şaşırmam.
İşin içinde video var ise düşünülmeden İphone modelleri tercih edilmeli bence, Lakin işim hobi olarak çekim yapmak diyenler diğer tercihlere bakmalı bence.
Sorun o fiyat aralığı değilde ilk defa üst seviye ürün getirenlerin yüksek fiyat sunması benim için hala honor ve vivo ne diyenler var.
-
Video ve ön kamera konusunda Apple'ın yeri ayrı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X