< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vivo x100 Pro (2. sayfa)
-
-
16/512. Bir önceki attığım bağlantıda da yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimkinin teslim tarihi 1 Ağustos kargo diyor yeni siparis vereceklere 12 Ağustos sanırım, stok geldikçe ileri tarihe atıyorlar gibi. 512 liktir rom hocam bende iade ederim 256 çıkarsa. Ram de ins 16 dir ama 12 de olsa olur önemli 512 olmasi
honor magic6 pro daha uygun fiyata bulunabiliyorken vivo x100 pro tercih etme nedenleriniz tam olarak nedir.
-
Muhtemelen fotoğraf çekim kalitesi ve alanların %90'nının bas-çek modu dışıda foto çekmeyecek olsa bile detay ayarlarının daha fazla olması. satır-satır özellik olarak karşılaştırırsınız Magic Pro6'nın artıları daha fazla gibi. Gerçi şimdi alanlar Ekim ayında X200 tanıtıldığı zaman bunu rafa kaldırıp onu almanın yollarına bakacaktır tabi Vivo Türkiye o telefonu getirirse... X100'ün yaratacağı talep belirleyici olacaktır. Avrupa'da lansman fiyatı 5 ayda %10 düştü. Bakalım TR'de nasıl olacak?
-
Fiyat için çok kötü diyemiyorum şahsen ama biraz daha fiyatı kırıp sağlam satış yapma fikri hiç bir firmada yok nedense hepsi ne kadar koparırız derdinde, Özelliklerine bakıldığında fiyata birşey demek çok objektif olmayabilir ama 45K civarı gelse çok fazla talep alacak bir cihazdı bence.
Şu 3 taksit ile alımlarda fiyat ne oluyor hesaplayan varmı?
-
şöyle yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12/512 çıkarsa benden iade. 16/512 diye aldım.
-
Hocam Instagramda da 16/512 yazdılar ama vivo destek bana 12/512 dedi 🤣
valla işte böyle şeyler mide bulandırıyor. gelsin de ambalajı açmadan dışında yazana bakicam ona göre karar vericem artık
Hocam 512 olsunda 12-16 çok fark etmez 16/512 dir diye tahmin ediyorum. Destekte Ramazan ile yazistigimda 12/512 demişti ama 16/512 sanıyorum. Instagramda da öyle yazıldı çünkü
An itibariyle 54.999 TL ye vivo x100 pro yu satın almış bulunuyorum herkes için hayırlısı olsun ana konu olarak düzenleyelim konumuzu
-
valla hocam benim için 12/16 fark ediyor çünkü ben cihazlarımı aşırı titiz kullanırım ve çok uzun süre kullanırım. herkesin 3/4 gb ram ürettiği zaman 6gb op5 almıştım halen onu kullanıyorum. bu cihazı da aksilik olmazsa 5 yıl kullanma niyetindeyim. 5 yıl sonra belki 16 ram bile az kalabilir. yapay zeka vs ram isteyen şeyler. bu saatten sonra ne kadar bellek o kadar az sorun. 16/256 ya razıyım ama 12/512 bana gelmez
Cihaz 16/512 kesin bende magic 6 pro ile arasında gidip geliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenti önemli,kamera konusun da karşilaştirmalari izlemen ekran konusundaki göz zevkine bakman daha dogru,şahsen apple kullanicisiyim magic en sevdigim yani ekrani ve kamerasi ise 10x kadar eyvallah,karşilaştirmalara bakinca x100 pro ise 14u 1-2 tik gecmiş magic karşilaştirmasi yok ama yakinda gelicektir.16/512 olmasi ayri güzel.Alicak isen hemen karar verme izle gerekirse magazalara ugra karşilaştir.50k az para değil
14 pro max kullanıyorum zaten satınca kafa kafaya alacam ikinci eli düşünmüyorum kullanmak için zevk için Alcam maalesef artık söylediğimiz rakamların ülkemizde değeri yok kısmet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor güzel cihaz ama hocam yazilimi korkutuyor beni hep. Vivo'nun Çin'de satışları mükemmel ve koca Zeiss ile çalışmışlar kamera konusunda. Honor fiyat olarak çok güzel ama gel gelelim herşey donanım değil çoğu cihazda var en son işlemci ve sensörler ama yazılım önemli benim için. Xiaomi Leica ile anlaştı ama yazilimda ilerletmedi videosu halen daha iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 14 Ağustos 2024; 10:33:56 >
Hocam 14 Pro Max'in garantisi varsa Vivo'ya şuan geçme bence x200 serisini bekle. Ama Vivo x100 Pro 2+1 yil garantili satılıyor şuanda
Hocam x100 satışlar iyi olmazsa gelmez ki o model
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X