Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
31
Favori
45.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dönemi için büyük sensör diyebiliriz fakat günümüz şartlarında büyük sensör kelimesi biraz havada kalır 28mm ise genişlik ölçütü cihazın sensör boyutu 12 MP, 1/1.83 dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Hocam dönemine göre dedim zaten, yoksa şuan için tabiki değil, yanlışım yoksa o dönem en büyük kamera sensörüne sahip telefondu

28 mm odak uzaklığıda idi, hem manzara hemde portre çekmek için tek kamera ile ideal bir odak uzaklığı

• Enesko06 E kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlar da okudum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt

Evet en büyük sensör idi samsung pixon 12 yi koltuğundan eden bir modelde kendisidir.

• İnceleme sonunda geldi ve daha önce öngördüğümüz üzere 1.28 lik sensör tek başına x100 pro ve ultra modellerinde yer alan 1 inç sensörler ile baş edemiyor yazılım desteği ile gece çekimleri rekabetçi yine tele zoom kamera iş görüyor ancak onda bile ultra da yer alan 200mp lik sensör kadar iyi yakın odaklama yapamıyor yani vivo X200 ultra için X200 pro yu çok şişirmemiş gibi duruyor ve yine vivo nun ultra modellere daha çok önem verdiği buradan anlaşılıyor yani X200 pro daha iyi bir yonga seti dışında kamera vb özellikler de ciddi bir yükseltme getirmiyor yeni modellerin rekabeti arttırdığı bu dönemde biz kullanıcı mutlu olacağa benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 29 Ekim 2024; 10:7:37 >

Ayrıca çok fazla lens parlaması sorunu mevcut diğer modellere göre bariz olarak, Geriye doğru gitmiş X100 Pro'dan sonra nedense böyle bir tercih yapmışlar.

Zamanında samsung pixon 8 geçmişti elime satmıştım geri çok pişmanda olmuştum çok değişik ve harika bir telefondu.

• Vivo x100 pro

Vivo x100 Pro
    Vivo x100 Pro
    Vivo x100 Pro
    Vivo x100 Pro

Hocam fotoğraflarda sizin yaptığınız ekstra bir işlem varmıdır?

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Hayır hepsi bas çek görseldir.

Gerçekten efsane fotoğraf kalitesi tabi sizde güzel yakalamışssınız tebrikler.

vivonun görüntü işleme motoru sayesinde fotoğraf kareleri göze gayet hoş görünüyor bunun için haricen bir işlemci kullanıyor ve sonuçlar gece gündüz harika yakın çekim olsun tele çekimler olsun macro vs her şartta en iyi sonucu veriyor.

Bende size katılıyorum zaten ana sensörü küçültmeleri yazılımlarına çok güvenip maliyet düşürme politikası her şirkette üst yönetimin sevdiği maliyet düşürüceğiz fikrinin üstüne atlamışlar gibi. Neyseki çok büyük bir gerileme yok gibi x 200 de kafa kafaya diyebiliriz çoğu senaryoda artan pil kapasitesi ekran parlaklığı ve yongayla beraber aşırı fiyat farkı olmadığı sürece tercih edilebilir. Ancak fahiş fiyat çekerse almak için sebep yok açıkcası.

Evet hali hazırda x100 pro sahibi bu şekilde devam edebilir haricen bir yükseltme tercihine gitmeyebilir ama x80 pro x90 pro vs kullanan birisinin tercih sebebi olabilir X200 pro genel toplamda batarya süresi, güçlü bir yonga ve daha parlak ekran ile tercih edilebilir.

• Sayfamdan Vivo x100 pro ile çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz. 2024 yılı içinde çekilen tüm fotolar vivo x100 pro ile çekilmiştir. Büyük çoğunluğun üzerinde oynama yapılmamıştır. Oynama yapılan az sayıda fotoğrafta da sadece otomatik Aydınlatma uygulanmıştır.
    Bu makine ile çekilen fotoğraflar Nikon D750 sahibi olarak özellikle gün ışığının yeterli olduğu zamanlarda gerçekten full Frame fotoğraf makinesi+ Makro lens ile yarışır düzeyde bence.

• Vivo x100 Pro

Böyle bir güncelleme geldi yükleyen varmı. Android 15 ve Funtouch 15 beklerken :)

• justmark kullanıcısına yanıt

Bana da 1 saat önce geldi. Bu gidişle Kasım sonunda ancak gelecek funtouch 15 güncellemesi sanırım.

• justmark kullanıcısına yanıt

Güvenlik yaması ve bir kaç optimize yükledim bende anroid 15 i beklemeye devam

• Kamera geçişi yumuşamış güzel geldi.

Bana gelmemiş

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.