Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
29
Favori
43.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizde verdik ama bakalım ne olacak 16 ağustos gelmeden kargolayacaklar mı

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    İnşallah daha fazla mağdur etmezler topları batsın topu da istemiyorum yeter ki vaktinde gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Her gün basku yapalım ya online chat ten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 28Temmuz da verdiğimde 12 Ağustos gösteriyordu. Vivo TR sesimizi duysun😢

Hocam o ilk gün çok sipariş verilmiş ikinci güne kalanlar için tekrar talep edildi sanırım. O gün ürün konmadan linkini girip ulasmistim hocam ben sabah 10 da satış başlayacaktı bense 10:15 de filan siparişi verdim. İlk verenler içindeyimdir.

• Mağduriyetler için bence istekte bulunun :) top vs . Ama o Ramazan ile muhatap olmayın topu kendisi alir yinede vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 9 Ağustos 2024; 1:10:57 >
  • teslimat süreleri ile ilgili baya sorunlar yaşanacak gibi süreç oneplus ile benzer seyrediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Ağustos 2024; 1:34:54 >
  • 70-80k yatirim iphone 14-15 serisi alanlar 1 ay sürüyordu ellerine ulaşmasi bence acele etmeyin önumuzdeki hafta içi herkesin elinde olur tahminimce:)

• justmark kullanıcısına yanıt
    Ondan başka kimse çıkmıyor napalm hocam

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    OnePlus ile aynı değil hocam. Bence bu kadar talep beklemiyorlardi. OnePlus Türkiye sayfası dahi yok hocam Global'e sorsanız bizim öyle bir saticimiz yok diyor ama Vivo Türkiye var hocam iyice yerlestiler . Ürünü yollarlar Çin'den fakat tekrardan BTK onayından geçiyor mu bilmiyorum ama işlemleri hızlandırmak için ellerinden geleni yapıyorlardir. Hepsiburada üzerinden alımda 20 si elinize ulaşır yazıyor. 16 si kargo oluyor sanırım sizlere daua önce ulaşır gibi. Haftaya cihaz sizlerde olur düşüncesindeyim.
    Vivo x100 Pro

• Telefonu kullanan arkadaşlar sosyal medya kalitesi için örnek bir iki resim denemesi yapabilir mi acaba özellikle instagram. Bir s24 ultra kalitesinde mi merak ediyorum? Telefon direk hepsiburada satıcısı olsa alacağım ama satıcı vivo olunca iade sorun olur diye almıyorum , diyelim beklenen performansı veremiyor o açıdan iade..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 10 Ağustos 2024; 11:18:28 >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Sosyal medya için herhangi bir telefonda çok düşük ve eski bir model olmadığı sürece belirli durumlar dışında gayet iyi performans veriyor hemen hemen tüm modeller.

Eğer Eklediğiniz videolara veya Fotoğraflara uygulama üzerinden ayrı olarak müzik eklersen filan o zaman bir miktar kalite kaybı olabilir iphone modellerine göre.

Ben P60 Pro ile eklediğim video ve veya fotoğraflardan son derece memnunum kalite olarak lakin müzik eklemiyorum ben ayrı olarak.

Eğer tek derdiniz sosyal medya ise ve video ağırlıklı ise İphone 15 alıp geçin derim.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

15 pmden yeni kurtuldum hocam :) çok ısınıyor almam bir daha

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Testlere göre en serin cihazlardan biridir aslında o cihaz sıcak geldi ise x100 pro nun ısı değerleri sizi memnun etmeyecektir.

• Sipariş ettiğim kılıflar geldi, 24 Temmuzdan bu yana beklediğim cihaz henüz gelmedi şaka gibi cidden

Vivo x100 Pro

Vivo x100 Pro

Hayırlısı olsun haftaya gelmezse iptal edeceğim

• Arkadaşlar flashı deneyebilir misiniz, 3 Led mi 2 Led mi yanıyor?

Senin bir kaç konuda mesajına denk geldim aklın hala 49.999 TL ye satılan Honor Magic 6 Pro da :)

Sizin teslim tarihi kaç gösteriyordu hocam 5'mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.