bizde verdik ama bakalım ne olacak 16 ağustos gelmeden kargolayacaklar mı |
Vivo x100 Pro (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İnşallah daha fazla mağdur etmezler topları batsın topu da istemiyorum yeter ki vaktinde gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her gün basku yapalım ya online chat ten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygundur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 28Temmuz da verdiğimde 12 Ağustos gösteriyordu. Vivo TR sesimizi duysun😢
Hocam o ilk gün çok sipariş verilmiş ikinci güne kalanlar için tekrar talep edildi sanırım. O gün ürün konmadan linkini girip ulasmistim hocam ben sabah 10 da satış başlayacaktı bense 10:15 de filan siparişi verdim. İlk verenler içindeyimdir.
Mağduriyetler için bence istekte bulunun :) top vs . Ama o Ramazan ile muhatap olmayın topu kendisi alir yinede vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 9 Ağustos 2024; 1:10:57 >
teslimat süreleri ile ilgili baya sorunlar yaşanacak gibi süreç oneplus ile benzer seyrediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Ağustos 2024; 1:34:54 >
70-80k yatirim iphone 14-15 serisi alanlar 1 ay sürüyordu ellerine ulaşmasi bence acele etmeyin önumuzdeki hafta içi herkesin elinde olur tahminimce:)
Ondan başka kimse çıkmıyor napalm hocam
-
Telefonu kullanan arkadaşlar sosyal medya kalitesi için örnek bir iki resim denemesi yapabilir mi acaba özellikle instagram. Bir s24 ultra kalitesinde mi merak ediyorum? Telefon direk hepsiburada satıcısı olsa alacağım ama satıcı vivo olunca iade sorun olur diye almıyorum , diyelim beklenen performansı veremiyor o açıdan iade..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 10 Ağustos 2024; 11:18:28 > -
Sosyal medya için herhangi bir telefonda çok düşük ve eski bir model olmadığı sürece belirli durumlar dışında gayet iyi performans veriyor hemen hemen tüm modeller.
Eğer Eklediğiniz videolara veya Fotoğraflara uygulama üzerinden ayrı olarak müzik eklersen filan o zaman bir miktar kalite kaybı olabilir iphone modellerine göre.
Ben P60 Pro ile eklediğim video ve veya fotoğraflardan son derece memnunum kalite olarak lakin müzik eklemiyorum ben ayrı olarak.
Eğer tek derdiniz sosyal medya ise ve video ağırlıklı ise İphone 15 alıp geçin derim.
-
15 pmden yeni kurtuldum hocam :) çok ısınıyor almam bir daha
Testlere göre en serin cihazlardan biridir aslında o cihaz sıcak geldi ise x100 pro nun ısı değerleri sizi memnun etmeyecektir.
-
-
Hayırlısı olsun haftaya gelmezse iptal edeceğim
Arkadaşlar flashı deneyebilir misiniz, 3 Led mi 2 Led mi yanıyor?
Senin bir kaç konuda mesajına denk geldim aklın hala 49.999 TL ye satılan Honor Magic 6 Pro da :)
-
Sizin teslim tarihi kaç gösteriyordu hocam 5'mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X