Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kronikzll , xmrtx , bayjkartal Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
35
Favori
11.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal fotoğraf her cihaz güzel çekiyor artık desek yeridir. Portre fark arıyor bir de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir çok kişi soruyordu çin versiyonu portre de yapay zeka kış , sonbahar modu falan çektiğim bir kaç örnek özellikle kış çok başarılı VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• AdKo kullanıcısına yanıt
    İnşallah Global modele de gelir bunlar, harika fotoğraflar...

• Çin versiyonunda Türkçe dil var mı?

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Yok ingilizce uygulamalar Türkçe oluyor

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Öylesine acele ile çektiğim fotoğraflar bunlar ama sonuç çok başarılı

• Bu uygulamalar kısmında kenara çekince gelen widget sekmesini kaldırmanın yolu yok mu. Elim kayıyor sürekli.

Bir de oneplus tan alışmışım geri düğmesi sol alttaydı şimdi kenardan çekerek yapılıyor. Alışana kadar zor gelecek bu iş.

• Herkese selam telefonu 2 gündür kullanıyorum vivo sitesinden aldım hali hazırda elimde iphone 16 promax Google pixel 9 pro xl s24 ultra var kararım vivodan devam oldu her yönü ile üstün bir cihaz olmuş funtoch arayüzü kötü değil yorumlar beni korkutuyordu ama gayet başarılı şarj kamera efsane aynı zamanda tasarımda çok farklı herkesin elinde iPhone Samsung gördükten sonra insanlar farklı bakıyor, kısacası tavsiye ederim
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 15 Ocak 2025; 18:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

OriginOs globale gelecek deniliyor, bence tek eksiği arayüz. En azından sizi memnun etmesine sevindim. Güzel günlerde kullanın hocam.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam ben zaten Samsung arayüzünü beğenen biri değildim fazla pixel arayüzü daha hoş geliyor gözüme daha çok sadelikten yanayım

• bayjkartal kullanıcısına yanıt

Ayarlar, kısayollar ve erişilebilirlik, akıllı kenar çubuğunu kapatın hocam.

Sanal tuşları kullanabilirsiniz ama kaydırma hareketlerine alışınca çok pratik oluyor.

Edit: Pardon hocam, sizin bahsettiğiniz widget sekmesi farklı bir şeymiş şimdi farkettim. Onu kapatamıyoruz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 15 Ocak 2025; 18:54:18 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Neyse alışılır zamanla ya. Bide bu gizlenen uygulamalara da ulaşmanın kolay yolu lazım. Eski tel de ana menüde sağa çekip parmak iziyle ulaşabiliyordum.

• X100 ultra ile karşılaştırmayı izlediniz mi?
    MizanCELLyoutube
    Vivo x200 pro ve x100 ultra Kamera Karşılaştırması
    https://www.youtube.com/watch?v=2cm-iNn5OIo&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu resim kalitesi varken hala Samsung forumlarında S24u n daha iyi olduğu , arayüzünde oneui nn fark attığından bahsedilmesine çok şaşırıyorum. 8k çekim olmuş resmen diğer klasman cihazları ile karşılaştırınca

Gerçekten çok başarılı. Arkadaşın 14 PM ile benim vivo V40 ile aynı açıdan aynı manzarayı çektik, benimki göze daha hoş gelen sonuca imza attı. iPhone, gözün gördüğü gibi çekerken vivo biraz renkleri ve kontrastı yüksek tutuyor. Bir de daha keskin çekiyor. Bu da insanın gözüne daha hoş geliyor. Ancak Samsung gibi yapay bir kontrast ve renk abartısı yok. Ayrıca isterseniz ayarlarda doğalı seçip, insanın gördüğü gibi çekim yapmasını sağlayabilirsiniz. Ki iPhone'dan alışkanlık olsa gerek ben doğal modda çekim yapıyorum hemen her zaman.

• arkadaşlar merhaba.

bu telefonu bayadır bekliyordum ancak Yd kayıtsız ile arasında yarı yarıya fark var. ( Yd çin sürümü)

ikisinin de alnıp bir yıl temiz kullanıldığında ikinci elde değer kaybı nasıl olur. kayıtsız telefonların satışı nasıl. 8 ay sonra kapanan telefon 12 . ayı veya yeni yılı tamamlayınca tekrar açılıyor mu? ve satışta bu durum değer kaybı yapıyor mu? emei atma gelir mi ? gelirse bu ikinci el satışını etkiler mi.

yurt içi 65k ya alınan telefon 1 yıl sonra kaça satılır sizce? veya iki yıl sonra?

herkesin fikri benim için önemli ona göre karar vereceğim.

teşekkürler şimdiden.

• muritu kullanıcısına yanıt
    Yeni yılda süre sınırlar ve tekrar 8 ay kullanima açılır mantıken 2 telefon alırsan 1 yılı tek hatlı şekilde rahat cikarabilirsin fiyat kaybı bence garantili den daha düşük olur yurtiçi 69 a alsan 40 a tahminim seneye satarsın yurtdışını 32 ye alsan en kotu 24 e falan verirsin diye düşünüyorum

Geri düğmesini sol alta alabilirsin ben de oneplustan alışkın olduğum için öyle yaptim

• Bu telefonun en büyük numarası 100x zoom performansı kullanan arkadaşlar örnek fotoğraf atabilirmisiniz.Söylendiği kadar iyimi.

Aradığın bu sanırım ayarlar system manager ardindan system navigator VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.