< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (11. sayfa)
-
-
Yok hocam o ayarların hemen hemen hiçbiri, Origin Os genel olarak çok daha fazla özellik sunuyor o yüzdende daha fazla seviliyor.
-
Bu kadarını da bilmiyordum. İyi ki cn sürüm almışım o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi birleştirilecek zaten. Çin ya da Global ayrımı kalmayacak.
-
Ne zaman olacak bu?
Takvimi 2025’ti fakat haberi tekrar bulamadım. Birebir aynı özellikler olacak deniyordu.
Edit: Buldum hocam. youtuberlardan biri de originos global gelecek kesin diyor.Volkan ManavyoutubeVivo X200 Pro Türkiye Fiyatı Resmen Açıklandı! Rakiplerin Gözü Yaşlıhttps://www.youtube.com/live/GD93K2DPE1M?si=qCdm1B7fb6a3taTJ&t=1658
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Ocak 2025; 14:4:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel bir karşılaştırma olmuş
TechmoyoutubeBest Night Camera: vivo X200 Pro vs. OnePlus 13 / iPhone 16 Pro Max / Galaxy S24 Ultrahttps://www.youtube.com/watch?si=_O85_YFazepJU9Iq&v=VDYWAxWjaCk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 13 Ocak 2025; 20:17:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
S24 u denk değiller derken x200 pro mu daha iyi kamerada ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam, Vivo X200 Pro'nun daha iyi olduğu söyleniyor.
-
Anladım teşekkür ederim
Maşallah, akıllı telefonlar profesyonel kameralar ile yarışır hale gelmiş.
Gerçekten bu sene ki çıkacak S25 Ultra ve de 17 Pro Max, bu telefonun kamerası ile yarışamayacak gibi
s24 ultra köşeli olmasına rağmen ağırlık merkezi dağılımı daha iyi elde duruşu daha rahat. Vivo masa üstünde kamera modülü sebebiyle çok hantal duruyor.
Arayüz akıcılığı vivo tarafında epey hoşuma gitti. s24 ultra da bu konuda iyi fark yok denecek kadar az. Özelleştirme konusunda bir one ui değil eksikleri var ama benim önceliğim kamera+batarya idi bu ikisi konusunda üzmeyecek gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 14 Ocak 2025; 6:43:5 >
Vivo her şartta daha temiz, detaylı ve düşük greenli fotoğraflar çekiyor. Özellikle düşük ışık ve zoom işin içine girince vivo farkı açıyor. Post processing konusunda Samsung ile kıyaslayınca daha hızlı. Portre moduna hayran kaldım. Özetle vivo tarafında telefonun kamerası değil,kameranın telefonu var gibi bir durum var 😁
-
Masallah
Bırakın ayarı görsel olarak bile aşırı fark var arayüzde :) Dinamik adamız bile yok bizim. Daha öncede dediğim gibi telefon değil kamera alıyoruz o yüzden göz ardı ediyorum ama can sıkıcı malesef. Bataryası kullandıkça daha verimli oluyor, çekilen her fotoğraf sonrası woouuw oluyorsunuz. En önemlisi yapay zekanın müdahalesi sonrası doğal renklerin bozulmaması.
Ben bu yorumları gördükçe daha çok gaza geliyorum, İnşallah bu telefon Honor Magic 6 Pro fiyatlarına kadar geriler.
Teşekkürler bakalim s25 ve magic 7 pro yu çok merak ediyorum.onlarda çıkınca net kararımı vericem
OriginOs da global olarak gelecek gibi duruyor. O zaman bu cihazı tuta olmaz herhalde.
Volkan Manavyoutube#vivo #x200pro #reklam Vivo X200 Pro Türkiye fiyatı resmen açıklandı. Peki yeni fiyat ne oldu? Gelin birlikte değerlendirelim.https://www.youtube.com/live/GD93K2DPE1M?si=qCdm1B7fb6a3taTJ&t=1658
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X