Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DedeBülent , Özgür Yiğit , TarumRsh Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
287
Cevap
37
Favori
12.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazın ısı durumu ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum günlük rutin sosyal medya, internet, WhatsApp, telegram.. Proda da, minide de ısınma yaşamadım.
    Cihazın ısındığını hissettiğim tek nokta 90w ile şarj olurken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Oyun oynayıp bilgi vereceğim sana.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Abi 90w ile kaç saatte fulluyor cihaz kendini?

• kronikzll kullanıcısına yanıt
    Oyun önemli değil hocam. Günlük durumu nedir söyleseniz yeterli.

Oyun sandım, senin için pubg yükledim, uhd hdr ve full akıcı modda yarım saat oynadım cihaz (S23 u ile kiyaslayarak) bence serin çalışıyor. Normal kullanımda hiç ısınmadı. Video çekerken belki biraz. Kış mevsimi olmasının da etkisi var. Yazın nasıl olur bilemem.

• Bende siparişi geçtim bakalım uzun zaman oneplus kullanan biri olarak umarım rahat ederim.

0-100 hiç yapmadım. Ama bir dahaki şarja dikkat etmeye çalışayım.

• Herkese merhaba, Vivo X200 Pro dikkatimi çeken bir cihaz oldu fakat kafamda soru işaretleri var. Apple, Samsung, Xiaomi gibi ülkemizde daha çok kullanılan ve hakkında bilgi sahibi olunan bir marka değil haliyle. Giriş ve orta segment cihazları daha çok tercih ediliyor gibi. Bu cihaz premium ve hatrı sayılır bir fiyata sahip.
    Vivo kullanıcıları tavsiye eder mi bu cihazı? Vivo’nun ara yüzü nasıl, kullanışlı mı? Donma, kasma, yavaşlık vb. sorunlar oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanan arkadaslar 1-2 yerde sosyl medya uygulamalari ile uyumu iyi degil gibi yorumlar okudum,bu instagram storyleri falan nasil kaliteli paylasiyormu bilgi verebilirmisiniz?

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    www.instagram.com
    Watch this story by Ömer Birinci on Instagram before it disappears.
    https://www.instagram.com/stories/obirinci.61/3542650912648627160?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXc5bzZhZGZldzV4ZA==

İnstagram durum gönderim. Bakabilirsin, kaliteli mi karar verirsin. Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. (çin sürümü ile)

• mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

iPhone 12 den vivo v40'a geçtim. Arayüz iose göre daha esnek ve kullanıcısına istediği ayarı verme noktasında daha cömert. Güncellemelerden sonra daha kullanışlı hale geldi.

Cihazın en sevdiğim yanı kesinlikle kamerası. Ki x200pro kamerası dxomark sitesinde de ödüllü bir kameradır Üstelik Zeiss ile sadece kamerada değil, ekranda da çalılılmış. X200 probun ekran renk kalibrasyonu Zeiss tarafından yapılmış ve ekran da donanım olarak kullanılan filtre de Zeiss tarafından geliştirilmiş. V40 da sadece kamera konsunda Zeiss desteği varken, x200 proda cihazı resmen Zeiss markası odağında geliştirmişler.

Yurtdışı incelemelerde pil en iyi notlardan birini alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı yok

• C. S C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de İPhone kullanıcısıyım. 14 pro kullanıyorum. Cihaz çok ilgimi çekti. İOS’tan sonra akıcılık, stabilite konusunda sizi rahatsız etti mi? Yoksa iyi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

Ben herhangi bir rahatsızlık duymadım, hatta iosta olmayıp bunda olan aı özellikleri de var. Mesela son funtouch güncellemesi ile Google lens sisteme hafifçe entegre edildi. İlgili ayarı yaptığınız zaman, ev ekranına dönmenizi sağlayan tuşa uzun süreli basarsanız, telefondaki tüm uygulamaları aratabliyor, webdeyken bunu yaparsanız lens ile görsel aratabiliyorsunuz. Ki bu özellik x200 proda çok daha iyi çalışıyordur.

Funtouch,iosın aynısı diyebiliriz. Hatta ayarlar kısmı iosden daha anlaşılabilir. Vivoya geçtiğimde hemen hiçbir yabancılık çekmedim. Arayüz dediğim gibi iostan kopyalanmış.

• Vivonun sitesinde Akbank veya world mobil kredi kullanan oldumu faiz alıyor mu

• tyln14 T kullanıcısına yanıt
    Siteden inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maasha -- 11 Ocak 2025; 21:23:8 >

• Bunun global sürümünde esim var mı?

• crusht C kullanıcısına yanıt
    Var hocam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.