Kullandigin cihazlar arasindan sonra x200 pro hakkindaki yorumun nedir peki.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kullandigin cihazlar arasindan sonra x200 pro hakkindaki yorumun nedir peki.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eyvallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maasha -- 9 Ocak 2025; 21:25:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Beklendiği gibi tam fiyatına geldi. 65 bin güzel fiyat olmuş. Ayrıca kulaklık da var. Bence iyi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla 10 numara fiyat olmuş, hiç beklemiyordum özellikle 70K altına gelmesini. Bu fiyata her türlü alınır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle, iyi fiyatlandırma böyle olur.. |
900 1000 dolar civarına geliyor vergisiz, kesinlikle fiyatlandırma çok iyi olmuş. V30 V40 modellerinin fiyatlandırmasına bakarak yüksek fiyat bekliyordum, globalden daha uyguna geldi işte. Fiyatı yüksek olursa almamcılar, o paralara S24U 16PM alırımcılar bakalım alacak mı merak ediyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ocak 2025; 10:31:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğim gibi oldu |
Patron başlikdaki fiyati güncelle istersen:)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |