Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alexxson , alexxson Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
556
Cevap
51
Favori
23.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandigin cihazlar arasindan sonra x200 pro hakkindaki yorumun nedir peki.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Oneplus 9 Prodan geçtim , Oneplus arayüzü çok daha keyifli geliyordu bana belkide yabancı dil olduğu için tam benimseyemedim, benim alma sebebim açıkçası kamerasi oldu ailece fotoğraf çekilmeyi çok seviyoruz. , Daha önce ilk efsane Huawei P9 Leica , oneplus 8 ve ardından 9 ile güzel deneyimler yaşamış ve anılar biriktirmiştik ancak özellikle düşük ışık ve akşam performansi yetersiz kalıyordu . 2 günlük deneyimimde 200 Pro cook başka seviye özellikle portre modlari Drs ile mi çektin dedirtir. Aslında aklımda Puta 70 ultra vardı ama kayıt ihtimalinin daha yüksek olmasi sebebiyle ViVo tercih ettim .İnşallah keyifli bir kullanım olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdKo kullanıcısına yanıt

Eyvallah

• Arkadaşlar WhatsApp bildirimlerinde arada sorun yaşıyorum , bazen uygulamayj açmadan mesajlar düşmüyor çözümü varmıdır , klasik çin telefonları sıkıntısı galiba

• Gsmarena sitesi global ve Çin versiyonlarını karşılaştırmış. Varsa farklarını görebilirsiniz arkadaşlar.

gsmarena.com
    vivo X200 Pro (global) review
    https://m.gsmarena.com/vivo_x200_pro-review-2759.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maasha -- 9 Ocak 2025; 21:25:14 >

• Web sitesinde halen satışta gözükmüyor

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Sabah saatlerinde aktif olur diye düşünüyorum.

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Anlamadığınız şey bunu alan kişinin iphone almaya parası yetmediği için almıyor,istediği için alıyor. İstesem 16 pm 1 tb rahat alırdım ama iphone sevmiyorum. Hatta macbook vs hala kullanıyorum. Globalde ucuz verelim tutsun diye bi amaçları yok. Niş bi kitleye hitap ediyor onlara da satıyor.

• VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)
  • ogzsrt O kullanıcısına yanıt

Beklendiği gibi tam fiyatına geldi. 65 bin güzel fiyat olmuş. Ayrıca kulaklık da var. Bence iyi..

Valla 10 numara fiyat olmuş, hiç beklemiyordum özellikle 70K altına gelmesini. Bu fiyata her türlü alınır.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, iyi fiyatlandırma böyle olur..

900 1000 dolar civarına geliyor vergisiz, kesinlikle fiyatlandırma çok iyi olmuş. V30 V40 modellerinin fiyatlandırmasına bakarak yüksek fiyat bekliyordum, globalden daha uyguna geldi işte. Fiyatı yüksek olursa almamcılar, o paralara S24U 16PM alırımcılar bakalım alacak mı merak ediyorum :)

• Süpriz fiyat oldu helal olsun.Al sana cihax al sana fiyat:) Alana hayirli olsun Ayrica kampanya biterse ki sayili bi tarihe kadar yapmişlardir 70k olucak kulaklikda cabasi istiyen alsin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ocak 2025; 10:31:48 >
  • Denemek için aldık bakalım . Mevcutta 16 pm var s24 ultra Google pixel 9 pro xl var yatak altında bakalım bunun deneyimi nasıl
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 10 Ocak 2025; 10:45:34 >
  • Fiyatı süper, ben de almayı düşünüyorum.

• Dediğim gibi oldu VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) 

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• Patron başlikdaki fiyati güncelle istersen:))

• x100 pro siparişin de fifa topu veriyordu :)

• Fiyatı güzel bence de. Alana hayırlı olsun. Alan kişilere tavsiyem pili çabuk bitiyor demeyin, yüzde 1 e düşünce en az 1 saat daha açık kalıyor cihaz. Samsung gibi yüzde 5 e gelince hızlı kapanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.