Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulentataseven , draqpit42 , kronikzll Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
35
Favori
11.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, öyle de olabilir.

Çok güzel olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef Google fiyatı bu gözüküyor
    O zaman işine bak vivo diyorum

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alexxson kullanıcısına yanıt
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

Sayfaya girince bu çıkıyor karşıma, muhtemelen o fiyatta sunulacak.

Ama fiyat biraz fazla olmuş.

Neyse İnşallah zamanla o fiyat düşecektir, o fiyata biraz zor gibi çünkü...

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Evet bu fiyata Turkiyede reeder gibi bir marka izlemi veren henüz TR piyasasında Çok yeni Firma için abartı fiyat olmuş Açıkçası s25U alırım bu rakamları vereceksem Maalesef Benim İçin Hayal kırıklığı oldu:(

• Daha önce pil performansından memnun değilim demiştim ama galiba kalibrasyon sorunu var cihazda. Genel de olabilir bu. 100'den 1'e kadar (kapanacak uyarısı verince hemen ekran görüntüsü aldım) cihaz 24 saatlik kullanımda 9 saat ekran süresi verdi. Ama bu sürenin abartısız 1 saati pil yüzde 1'de iken alındı. Hızlı düşüyor ama yüzde 1 e gelince keçi gibi kapanmıyor. Bunun düzeltilmesi lazım bence.

Garantili fiyatı 80k olursa tercih eden (marka algısı) olmaz ama cihaz nice 80k lik cihazdan iyi bence. Gittikçe daha da alışıyorum cihaza.

• İnşallah 60,000₺ küsürlü rakamlara düşer zamanla, aksi durumda Samsung Galaxy S23/S24 Ultra, İphone 16/SE 4 gibi modelleri düşüneceğim.

Honor Magic 6 Pro da fena değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 9 Ocak 2025; 0:9:6 >

Ben s23u sahibiyim artık kamera ihtiyaci karşılamıyor yoksa hala canavar vivo kamerası gerçekten iyiydi inşallah şu rakam gerçek değildir.

Bu arada Youtube da biri icerden bilgi aldım 70k yanında saat yada kulaklık hediye olacak demiş.

Honor 200 kullandım yazılım olarak bana çok boş geldi. Şu an x100 pro kullanıyorum eksik bir şey hissetmedim

• alexxson kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber, geçen sene ki model de de hediye vardı.

Bunda olmazsa garip olurdu.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Honor 200 Pro da fena sayılmaz, onu da biraz araştırdım.

X100 Pro zaten bir canavar bence kamera konusunda

• Lansman indirimi ile birlikte 74.999TL olur, bu fiyatı fazlası ile hakediyor cihaz. 1 yıl önce çıkmış 14Ultra, S24Ultra fiyatından uyguna geliyor. Markanın ülkemizdeki algısı, değeri vs sökmez dostlar. Cihaz bu, ederi bu. 1299Euro Avrupa satış fiyatı, gerisini siz düşünün.

• Konuyu biraz ateşleyelim. 😁 Bir kaç resim örneği.

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• Fiyatını hak edebilir etmeyebilir ama çıktığı fiyat ile iPhone 16 pm arasinda 15 bin var. Vivo bir çok yönden üstün olsada marka algısı düşük Türkiye’de bu sebepten bu fiyattan satış zor yine az bir kitle ile kalacak. Aslında yapılması gereken fiyati ve kari minimum da tutup Türk milletinin 2-3 sene bu markayla alışması sonucu yükseltme yapılması daha makul. Zamanında Xiaomi bunu yaptı çok ucuza satıyordu şimdi istediği fiyattan veriyor satilir satilmaz o ayrı ama insanların aklında yer edindi

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Markanın global tarafta yer edinme, pazarda kalıcı olma gibi bir hedefleri olsa alım gücü düşük olan bizim ülkemiz yerine refahı yüksek pazarları seçeceği gerçeğini de unutmayalım. 1300Euro yerine OnePlus gibi 1000Euro ile çıkış yapabilirdi globalde ama bence globali çok önemsemiyorlar.

Alacak arkadaşlara tek tavsiyem netteki inceleme videolarındaki arayüze aldanmasınlar. Globaldeki arayüz amatör, stajyer ekibin elinden çıkmış gibi. Ne bir görsel detay, ne bir özelleştirme imkanı var. Çin markaları arasında bu konuda en iyisi Huawei/Honor tarafı. Xiaomi'nin HyperOs global sürümü bile bunun yanında çağ atlamış seviye kalıyor. Mutlaka arayüzü deneyimleyip almanızı öneririm.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Origin os olan cin sürümünü kullanıyorum. Funtouch (global sürüm) arayüzü iyi değil diye bir kaç kez ben de duydum ama deneyimlemedim.

• 80'e Yurtdışı S25u x200.pro alır dönüşümlü kullanırım

• 2100$'a normal diyen arkadaşlar olduktan sonra 75'ede çıkar 80'ede 100'ede.

Sanki bana şirketin ortağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 9 Ocak 2025; 15:31:23 >
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

:)) 2100 dolar olmasının sebebi şirket mi sence :) fiyatların yarısı vergi olduğundan baktığımız zaman şirket ülkemize kıyak bile geçmiş, 1050 dolara satışa koymuş. Kalan 1050 doların hesabını soracaksanız yanlış yere bakıyorsunuz.

• Arkadaşlar Bende CN versiyon Mavi X200 Pro ile aranizdayim , herkese keyifli kullanımlar VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yeni yazilim ile birlikte android auto geliyormuş YouTube ta bir çok video var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.