Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thehspeed , bayjkartal , ax Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
35
Favori
11.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Resmi kayıt düşünmüyorum. Rakamlar malum. Plaka kayıt zamanla çıkarsa ne ala, çıkmazsa k7 ikos gibi bir şey varmış galiba ya onu alır onla kullanırım 4 ay, ya da yedek cihazla buna Mobil veri paylaşarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kronikzll kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

Yurtdışı 1 TB'lık X200 pro'yu 4 gündür kullanıyorum. Cin versiyonu ve Origin os yüklü. Tecrübeme göre cihazın artı ve eksiklerini yazayım.

Artıları

1-Kamera performansı muazzam. Özellikle video çekimi benim önemliydi. 4k 60 fps ve dolby vision ile hem tüm kameralarda kayıt alması çok güzel. (ön kamera dahil) Videoların akıcılığı, kalitesi gerçekten çok güzel.
    2-Telefon ciddi manada çok akıcı. Arayüz, uygulamalara giriş vs sorunsuz şekilde pürüzsüz.
    3-Performans konusunda söz söylemeye gerek yok, işlemcisi cidden çok iyi.
    4-Fotoğraf kalitesi (S23 u ve magic 6 pro kullandım) S23 u dan kat kat iyi, 6 pro ile sanki aynı gibi. Portre kısmında ikisinden de iyi. Zoom konusunda da ikisinden iyi. Anlık çekim yapmak güzel, özellikle çocuklu ya da evcil hayvan sahibi kişiler için ideal bir özellik.
    5-Telefonun elde tutuşu görece S23 ultra dan daha iyi, magic 6 pro ile neredeyse aynı. Ancak kamera alanının ağırlığı ve çıkıntısı hissediliyor.
    6-Ekran kaliteli, magic 6 pro kadar parlak değil ama yeterli.
    7-Hızlı şarj gerçekten hızlı. Gece şarja takma, sabah işe giderken 20 dakika şarjda dursun kafi gelir. (extrem kullananlar hariç)
    8-Album kısmında bulunan yapay zeka özelliklerini beğendim. Öge kaldırma, resim editleme gibi oyuncakları güzel.
    9-Oyuncular için game optimizasyon gibi bir özelliği var, işe yarıyor.

Eksileri

1-Çin sürümü olduğu için dil maalesef İngilizce. Ama Change Languages isimli uygulama ile uygulamaların Türkçe olması sağlanabiliyor. Ayrıca Google asistan ile ekran çevirisi yaparak ben bu sorunu aştım.
    2-Cihazı daha 4 gündür kullanıyorum ama şimdilik 6000 MAH pil gibi durmuyor. Magic 6 pro efsane pil ömrüne sahipti. Hele 1 hafta geçsin, hala kurcalıyorum cihazı. Ne olduğu o zaman belli olur.
    3-Hoparlörler... Bu cihaza yakışmıyor. S23 u bile bundan daha iyi hoparlöre sahip. Magic 6 Pro ise efsane.
    4-Kamera çıkıntısı baya fazla, o yüzden masada düz durmuyor. Ama sağa sola sallanma gibi durumu da yok. Kamera kısmı yukarı egimli ama sabit.
    5-Çin sürüm olduğu için band 20 desteklemiyor. Yani volte kullanamıyoruz. Arama yaparken 4g den H bağlantısında geçiyor. Ama İnternet kullanımını bu durum engellemiyor.

Bir de Android auto desteği yoktu, bu beni çok üzmüştü. Bir güncelleme geldi dün ve artık Android auto çalışıyor. Şimdilik aklımdakileri bunlar. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Cihazda Dolby Atmos desteği yok ve ses performansı hoparlörde yeterli değil, kulaklık denemedim. Batarya kısmı beni de şaşırttı, beklentim yüksekti oysa. Hat takmadan denedim bu süreçte 6000Mahın hakkını veremedi.

Bendeki global model ve eksi yönleri benzer şeyler. Büyüklük sorun değil ama ağırlık fazlalığı cihazın üst kısmında olduğundan tek elle kullanımda yorucu ve zorlayıcı çoğu zaman.

15PM, Xiaomi 14 gibi modeller kullandım. S24U, Magic 6 Pro deneyimleme imkanım oldu. Kameranın zoom performansı bence hiç bir cihazda yok. Dxomark incelemeleri geldiğinde zoom tarafında zirveyi ele alacaktır ama genel puanlamada bir şey diyemem. Video kısmını deneyimlemedim bir şey diyemiyorum.

Arayüzü baya sade buldum, temalar kısmında neredeyse her şey ücretli. Çok fazla özelleştirme görselleştirme seçeneği yok.

Genel olarak kamera telefonu olmuş, fotoğrafçılığa ilgi duyan pro moddan anlarım diyenler için 10 numara kamera sensörleri mevcut. Zeiss iş birliği ile renk doğruluğu neredeyse her kamerada benzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Zoom konusunda oppo find x8 pro karşılaştırmalarda daha iyi gözüküyor ama ben de buna bayıldım. Bir de eksilere şunu eklemek isterim. Lens flair denen şey var bunda. Güneşli ortamlarda video çekerken rahatsız ettiği oluyor.

Merhaba, telefonunuz hayırlı olsun. Bende mini olan modelini ve google pixel 9 pro yu takibe aldım.Google pixel 9 pro kayıt işlemi oluyor muş.

Diğer kullandığınız telefonlara göre kulaklık ses çıkışı nasıl? Ses yüksekliği, netliği vs.

• Lens flair örneği

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

Zoom konusunda oppo find x8 pro karşılaştırmalarda daha iyi gözüküyor ama ben de buna bayıldım. Bir de eksilere şunu eklemek isterim. Lens flair denen şey var bunda. Güneşli ortamlarda video çekerken rahatsız ettiği oluyor.

Find X8 Pro ile bir çok karşılaştırma videosu izleyerek bu cihazı tercih ettim özellikle zoom performansı daha iyiydi. Tekrar incelemelere bakıcam yanlış cihazı mı aldım dedim şu an :)

Keşke ülkemize düz modelleri gelseydi özellikle Find X8 çok bekledim ama gelmeyecekmiş. Ben kamera insanı değilim ergonomi ve genel kullanım kolaylığı olarak Find X8 çok daha iyi olurdu ama global modeli neredeyse yok gibi veya hiç yok bulamadım. Deneyen olduysa veya elinde olan deneyim paylaşırsa sevinirim her ne kadar konusu burası olmasa da kıyas açısından fikir sahibi oluruz.

• dandini kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla fazla müzik dinlemedim ama Huawei buds 3 var bende. Ldac açık şekilde gayet yeterli bence. Kişiden kişiye değişir bu ama.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Pil 6000 mah bile olsa optimizasyon iyi değil, işlemci ve yazılım uyumu malesef bir türlü apple tarafı kadar uyuşmuyor, rakamlar insanların kafasını karıştırıyor, silikon karbol anot piller apple tarafında kullanıma başladığında şarj sorunu bir nebze olsa kolaylık sağlayacak

• Şarjı 80'den 12'ye kadar (30'dan sonrası güç tasarrufu ama ekran yenileme hızını kısmadım) 5 saatin biraz üstünde süre verdi. Ekran görüntüsünü attım, aktif kullandım sayılır. Bilginize.

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 6 Ocak 2025; 18:49:53 >
  • 10 ocakta satışa çıkıyor.Düşümdüğümden erken geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klür134

10 ocakta satışa çıkıyor.Düşümdüğümden erken geldi.
    Mini modelimi geliyor hocam

• |SteeL| kullanıcısına yanıt

Mini model Çin dışına çıkmayacak, sadece x200 Pro modeli geliyor.

• Umarım 60 binde çıkar s23u sahibiyim s25 u bekliyordum okudugum haberlerde kamera kısmında bir değişiklik olmayacağı yönünde o yüzden heyecanla x200 pro bekliyorum.

• 10 ocakta mağaza satışımı olur yoksa ön satış mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swaarthy kullanıcısına yanıt

10 ocak kendi resmi satış sayfası 24 ocakta diğer mağazalarda satışa çıkıyormuş hocam.

• 69.999₺ Diyorum ben.

Bakalım, üç aşağı beş yukarı doğru çıkacak mı

• Cihazı alacak arkadaşlar özellikle Lens flair durumunu iyice kontrol edip bilerek alsınlar çok fazla şikayet vardı bir ara redditte bu konu ile ilgili.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

5 bin indirim koduyla 65k olma ihtimali yüksek akbank 3 taksit sıfır faizde yaparlarsa makul olur🙂

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.