Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ykuru Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
556
Cevap
51
Favori
23.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazın global versiyonu olacakmı peki? Mini modelinin yani, alacaksanız ingilizce dil çince yazılım olarakmı kullanacaksınız, band20 bile desteklenmediği iddaa ediliyor minide, türkiyede sıkıntı yaşatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X200 pro Türkiye de resmi satış ne zaman başlar arkadaşlar? Ocak ilk hafta diyenler var, temmuz u bulur diyenler var. Temmuzu bulacaksan başka telefon alacağım net bilgisi olan var mı?

• mali1616 M kullanıcısına yanıt
    Bence de Ocak ayını bulur, Temmuz'a kalmaz İnşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mini modelinin kamerasını test ettim, inanılmaz başarılı. Sırf kamerası için takoz gibi Mi13U taşıyorum, globali çıkarsa Vivo X200 Pro Mini alırım.

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt

X200 P Mini ve X200 Ultra Çin'e özgü olacak maalesef.

X200 ve X200 Pro ise Globalda satışa çıktı.

• fb Da 200 pro resmi Tr ye gelecek denmiş , başka duyum alan var mı ?

• mali1616 M kullanıcısına yanıt

Bence vivo tr bu cihazı getirmeyebilir veya çok geç getirir. Zira S25 ultra seviyesinde fiyatlandırma olursa satışı ciddi düşük olur, hele iphone 16 pm seviyesine yaklaşırsa hiç şansı kalmaz. Zira kimse vivo gibi bir markaya 100k vermez.

Yeni yıl, yeni vergiler demek. Talep toplamaya başladığını bile sanmıyorum vivo un. Kar payı var, vergisi var, pazarlama bütçesi var... O yüzden geçen seneki gibi yaz aylarında satışa sunulacağını düşünüyorum. S25 ve iphone 17 yi beklerler. Başka markada Globalde en az 1 yıldır satılan cihazın yeni geldiğine de şahit olmuştuk. O yuzden 6 ay gecikme çok da önemli değil.

• C. S C kullanıcısına yanıt

Facebookta alınan duyumda 65k gibi piyasaya gireceği konuşmuşlar , S25u direkt iphone 16 pm aldığı için 95-100k dan girer piyasaya. 65k civarında vivo 200 pro iyi bir reklamla , pazarlama ile bence piyasada güzel tutunur.

• Marques brownlee yılın telefon ödüllerini verdi. Vivo x200'ü özellikle batarya ve kamera konusunda çok beğenmiş. Ancak ödül vermedi. Yılın telefonu s24u olmuş.
    En iyi kameraya sahip tel 16 pro olmuş.
    En iyi bataryayı sahip telefonda redmagic pro olmuş.
    En iyi f/p telefonu nothing 2a olmuş. Bu şaşırtmadı zira kendisi aynı zamanda nothing phone finansörü.
    En uygun fiyatlı telefonu ise cmf phone (yine nothing denilebilir) olarak belirlemiş.
    Vivo un yükselişi takdire şayan.

İphone kullanicisiyim,14-15-16 belkide 13 kameralari gercekleri dogaliği yansitsa da emin ol vivo x serisi ve honor magic serilerin kameralari daha güzel daha canli..Ödül vermemeleri cok da tınnn Donanim olarak dolu dolu taşan vivo x ve honor magic serisi yeterli düzey de samsung gelince kalitesini kaybetti sirf telefon üretip satma derdindeler,Kullanicilarin gözü acildi donanim ve ekranla göz doyuran 2 marka var artik.

• Şu minik canavar Türkiye de nasıl resmi olarak satışa sunulmaz?

Tech Giftsyoutube
    Vivo X200 Pro Mini Camera Test #shorts #technology #trending
    https://www.youtube.com/shorts/00e5nh1LD3w?feature=shared

Çok beğendim, hayran kaldım.

Tamam garantisiz, YD getirenler olmuş sarı site de falan ama kayıt işlemleri yüzünden yanaşmak istemiyorum ona da, şehir falan da sorun değil gerekirse gider elden alırım, ama işte 30-40 Bin küsür kayıt ücreti ödemek koyuyor insana.

Bu Çin var ya Çin, hep kendine Müslüman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 21 Aralık 2024; 13:32:22 >

• Bir diğer teknoloji editörü de 2024 yılın telefonları listesini yayımlamış. Bu youtuberın adı mrwhosetheboss.

Vivo x200proyu hem batarya hem de kamerada yılın telefonu seçmiş.

Sıkı durun, yılın telefonu olarak da x200 proyu seçmiş. S24u ve 16pm seçerseniz de çok mutlu olursunuz ancak Apple bu yıl hem ios geliştirme tarafında hem de yapay zeka tarafında vasat kaldı. Samsung gayet iyi iş başarsa da kamera , batarya ve fotoğrafa entegre yapay zeka konusunda vivo daha başarılı.

Samsung yapay zekayı arayüze entegre konusunda çok başarılıAncak tüm paket değerlendirildiğinde vivo x200 proyu yılın telefonu seçiyorum demiş.

Dünya çapunda milyonlarca takipçisi olan iki youtuber da vivoya çeşitli kategorilerde ödül verdiler. Bu da markanın sağlam adımlarla yola devam ettiğini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 22 Aralık 2024; 1:2:5 >
  • Ben biraz kullandım kamerasını çok beğendim. Ofisteki Apple fanboyları bile kullanınca çok beğendiler.

200 Pro modelinin doğru düzgün bir rakibi yok piyasada bana göre global olarak X100 Pro veya oppo find X8 pro olabilir ancak rakip.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    İzlediğim yabancı kanallarda hem pil hem de performans olarak Oppo x8 proyla birlikte diğer snapdragon 8 elite işlemcili çinli telefonlardan daha iyi görünüyor.Bu Vivo ve Opponun başarısımı yoksa mediatek 9400 işlemcisinin başarısımı bilmiyorum.Aynı şekilde kamera olarak ta diğer çinli firmalara göre daha iyiler.Snapdragon 8 elite biraz hayal kırıklığı oldu.Bence şuan eğer ülkemize gelirse Vivo veya Oppoyu tercih etmek daha mantıklı görünüyor.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Hocam burada 8 elite çok kaslı bir işlemci, kağıt üzerinde en yüksek skoru alsın diye çıkarıldı apple ın m serisi işlemcilerine kafa tutsun diye ancak iş bu kas gücünü stabil tutmaya gelince orada aksama var, elbette 2. jenerasyonda senete elite2 de düzelecek, bunun yanında mediatek9400 tüm sentetik testlerde 1 tık geride ancak şaşırtıcı derece stabil, bu kendi gücünü stabil sunabiliyor. Bu en önemlisi , kaldı ki piyasaya vivo ultra , oppo ultra serileri gelecek bunlarda 1 ihtimal 9400+ çıkabilir ,8elite in önüne de geçebilir hem kas gücü hemde stabilite anlamında.Ben kendi imkanlarımla oppo find x8 arıyorum. denk gelirsem alıcam, 2 cihazıda elime alıp inceledim, vivo malzeme kalitesi 1 tık geride ve oppo da yanda fiziksel ses modu değişim tuşu var appledakiler gibi , bu yüzden oppo tercihim.Kamera da ise Vivo rakipsiz.

• Ultra serilerinde snapdragon 8 elite kullanacaklar.Geçen sene de Vivo ultra modelinde snapdragon 8 gen 3 kullanmıştı.Ben baktığım hiçbir test videolarında 8 elite işlemcisinin mediatek 9400 e üstünlük kurduğunu görmedim.Çoğu teste 9400 daha üstündü.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

Yanlış hatırlamışım,şu şekilde Ultra Snapdragon elite ama çıkacak diğer modellerde plus versiyon şeklinde.Ultra ile beraber mini ve x8s tanıtılacakmış

• X200 pro mini pura70 ve 16 promax testi yayınlamış. Muhteşem detaylı bir test olmuş.

Dikkat 16 pro max sahipleri için rahatsız edici görüntüler içerir.

dxomark
    Putting the Vivo X200 Pro to the test in China
    https://www.dxomark.com/putting-the-vivo-x200-pro-to-the-test-in-china
  • madmax50 kullanıcısına yanıt

Sıralamada ilk 5 e dahi giremeyecek, haberin sonunda ki hareketli nesneleri çekerken yaşadığı gecikme kronik bir olay , x100 pro kullandım çocuğun hareket halinde bulanık olmayan resmi yok, aynı durumu iPhone veya pixel ile yaşamıyorsun ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.